För allt du vill göra

Varje upptäckt är en milsten men ändå bara ett första steg. Människans vilja att utforska matas av varje ny upptäckt, med en ständig drivkraft att komma vidare.Det är såna vi är. Varje ny upptäckt eldar på vår önskan att engagera oss i verkligheten, och engagera världen i kreativ handling. Ett skapande, med avsikt att bli en del av samma värld vi inte kan sluta utforska. Så var där ute. Var människa. Upptäck mer. Skapa mer.

Tillbehör för pasta

Det är ett enkelt recept men det gör stor skillnad om det är hemlagat. Upptäck hela utbudet av tillbehör för färsk pasta

Tillbehör för kött

Inspireras och återuppäck dina favoritkötträtter! Överraskas av allt du kan göra med tillbehörenför för att hacka, göra färs och fylla

Tillbehör för dina måltidsförberedelser

Laga mat i hemmet som en kock. Experimentera med oräkneliga skärtekniker.Här är tillbehören som hjälper dig med alla måltidsförberedelser!

Slow juicer med maximal extraktion och såstillbehör

Skaffa en nyttig vana!Förvandla din köksmaskin till enjuicemaskinoch skäm bort dig själv varje dag med färsk juice.

Sädeskvarn

Vill du ha en äkta bakupplevelse? Med sädeskvarnen kan du göra mjöl i hemmet från en mängd olika sädeslag: en oförgkömlig klassisk smak.

Glassmaskin

Sorbeter, glass, semifreddo: skäm bort dina gäster med en fräsch och oväntad efterrätt! Det går snabbt och enkelt med glassmaskinen.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.