Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Tillbehör för köksmaskiner>GRÖNSAKSSVARV FÖR ATT SKALA, KÄRNA UR OCH STRIMLA
-10%

GRÖNSAKSSVARV FÖR ATT SKALA, KÄRNA UR OCH STRIMLA

5KSM1APC

2 års garanti

Grönsakssvarv för alla köksmaskiner. Skala, kärna ur och strimla frukt och grönsaker.

kr 1 728,00kr 1 920,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

KitchenAid-grönsakssvarv för en rolig, hälsosam kost

Vi vill alla hitta nya sätt att göra vår vanliga rutin lite mer färgstark, spännande och näringsrik. Vår grönsakssvarv gör det enkelt att byta till en mer växtbaserad kost eller sänka ditt kolhydratintag.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Förstklassig metallkonstruktion

2 svarvknivar

2 svarvknivar

1 skalkniv

Knivar som tål maskindisk

Förvaringsväska

Vad finns i förpackningen?

Det finns gott om nya sätt att njuta av frukt och grönsaker med denna del som kärnar, svarvar, skalar och skivar.

Upptäck upp till 9 möjliga kombinationer

Att göra spiraler av grönsaker är ett perfekt sätt att liva upp måltider, minska ner på kolhydrater och ha det lite roligt. Med KitchenAids grönsakssvarvsdel kan du göra sötpotatisnudlar, zucchinispaghetti eller näringsrika sallader med råa grönsaksspiraler. Men det är inte allt – vår grönsakssvarv kärnar, skivar och skalar också så att du kan laga pajer, grönsaks- eller fruktchips, pasta, grytor, soppor och mycket mer.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-ice-blue-mixer-with-attachment-slicing-apple

Förvandla din köksmaskin till en grönsakssvarv

Om du letar efter matinspiration och äger en KitchenAid-köksmaskin är vår grönsakssvarv ett utmärkt sätt att sätta guldkant på måltider och mellanmål.


Den är gjord för alla KitchenAid-köksmaskiner, fästs vid universalfästet för delar och svarvar, skivar, kärnar och skalar frukt och grönsaker tack vare ett mångsidigt knivsystem med 4-i-1-funktionalitet. En enda del är allt som krävs för att ge dina favoritrecept en fräsch, färgstark kick.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-sulver-mixer-with-attachment-slicing

Välj mellan tunna eller medeltjocka spiraler

Med två olika svarvknivar kan du välja mellan tunna och medeltjocka strimlor. Den tunna kniven ger dig strimlor på 4 x 4 mm, som spaghetti. Den medeltjocka svarvkniven ger strimlor på 4 x 6 mm för tjockare nudlar, snabba och lätta spiralformade pommes frites eller prydliga grönsaksbitar till grytor och soppor. 


Det är så tillfredsställande att se de slingriga resultaten ramla ner på tallriken – att svarva blir som en hobby. Ät dina spiraler råa eller servera dem tillagade som ett välsmakande, kolhydratfritt alternativ till pasta – oavsett hur ser de fantastiska ut på tallriken och gör det enkelt att äta mer hälsosamt.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-peeling-potato

Skiva, kärna och skala som ett proffs

Slösa inte tid böjd över en skärbräda. Med KitchenAids grönsakssvarv går det snabbt och enkelt att förbereda frukt och grönsaker, eftersom den fungerar som både skal-, urkärnings- och svarvtillbehör. 


Urkärnings- och svarvknivarna är vassa och klarar i stort sett allt, från morötter och potatis till sötpotatis och äpplen. Svarvkniven för skivor med 12 mm kärna ger 4 mm breda strimlor, och passar perfekt för ingredienser med liten eller ingen kärna, till exempel zucchini och rödbetor. Svarvkniven för skivor med 23 mm kärna ger samma fina 4 mm breda strimlor, men är speciellt utformad för frukt och grönsaker med större kärnor, som äpplen eller päron. 


Skalkniven besparar dig allt pilligt skalande – bara luta dig tillbaka och titta på! Du kan använda den som den är eller i kombination med svarvknivar. Hur praktiskt är inte det?

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-2-years-guarantee-ink-blue-mixer-with-attachment-slicing

Förstklassig metallkonstruktion som håller länge

Den här robusta delen skapar läckra former i många år framöver. Metallkonstruktionen ger hållbar, långvarig prestanda, med 2 års garanti för extra sinnesro. Och eftersom den fästs på köksmaskinen är den dessutom trygg och stabil, utan att glida runt på köksbänken när du svarvar.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-in-the-kitchen

Lätt att rengöra och packa undan

När du är klar med svarvandet finns det ingen anledning att dra sig för disken. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig. Grönsakssvarvens stomme kan torkas av med en varm, fuktig trasa, och alla knivar kan köras i diskmaskinens övre ställ. När de är rena och torra kan du enkelt packa ned allt i det medföljande förvaringsfodralet.

Kitchen fan

Superbra produkt. Tidsbesparande. Älskar den och använder den dagligen. Även lätt och säker för barnen att använda

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?