Hem>Tillbehör> Standard-tillbehör

Vispa, mixa och knåda med olika delar till köksmaskinen

Oavsett om du gör kakor, fluffig maräng eller din första surdeg är köksmaskinen din bundsförvant. Flatblandaren, vispen och degkroken finns i olika storlekar och material så valet är ditt.

De bästa verktygen för jobbet

Stand mixer with wire whisk whipping cream

Trådvisp

För att få in luft i dina blandningar. Perfekt för att vispa äggvitor, vispgrädde eller blanda smör och socker så att du får en lätt tårtblandning eller smet.
Stand mixer with paddle attachment flat beater

Flatblandare

Flatblandaren blandar dina ingredienser. Gör att det går lätt att blanda även de tyngsta blandningarna som kakor, frosting, eller potatismos.
Stand mixer with dough hook kneading dough

Degkrok

För enkelt blanda och knåda av alla typer av degar. Från bröd och pizza till pastadeg.

Kreativitet är standard

Våra köksmaskiner levereras med tre delar som är viktiga för erfarna hemmakockar. Du får en trådvisp, degkrok och flatblandare så du är redo att ta dig an alla slags kreativa menyer.

För fantastiska maränger och suffléer

Om du letar efter resultat som är lättare än luft är det den här vispen du behöver. Vispen är tillverkad av trådar av rostfritt stål och gör att det går snabbt att lyckas med recept där det är viktigt med luftiga blandningar. Den är bra till såväl fluffig sockerkaka med vispad grädde på som dippar som tahini eller aioli.

Kale souffle

Att baka bröd går lätt som en plätt

Det finns inget som liknar lukten och smaken av hembakat bröd. Men att göra degen och knåda den rätt kan vara överväldigande, för att inte säga mödosamt. Spara tid – och kraft – genom att låta köksmaskinen göra jobbet. En degkrok härmar knådning för hand – och det finns ingen risk att köksmaskinen överhettas när du arbetar med en tung deg. Bara luta dig tillbaka och koppla av ...

Homemade bread in bowl

Blanda, mosa, strimla eller rör om

Om du tvivlar, leta reda på flatblandaren. Såvida du inte gör en deg , fungerar flatblandaren för i stort sett alla blandningar. Den är perfekt till kaksmet och småkakor, och du kan också använda den till att blanda, mosa, vispa eller göra något krämigt. Sugen på pulled pork? Den är också perfekt för att strimla långkok av kött.

Mix mash stir

Lär dig mer om delarna till köksmaskinen

Våra flatblandare, degkrokar och vispar tillverkas i olika modeller och är utformade för att vara effektiva och hållbara. Hitta den som passar dig bäst.

Vad är en flatblandare av metall med silikonvinge?

Älskar du att slicka kaksmet? Det gör flatblandaren av metall med silikonvinge också. Flatblandaren har en sida av flexibel silikon som gör att du kan blanda och skrapa sidorna på skålen samtidigt utan avbrott. Det är särskilt praktiskt om du arbetar med klibbiga ingredienser som honung eller sirap. Det gör det också lättare att skapa ur det sista av den dyrbara blandningen ur skålen när du är klar.

What is flex edge beater

Superkrafter i rostfritt stål

Satsa på en köksmaskin i rostfritt stål om du prioriterar hållbarhet. Rostfritt stål är lätt, hållbart och icke-reaktivt, vilket betyder att det inte rostar och att det inte blir några flisor, skadliga kemikalier eller metalliska smaker som kan påverka maten. Den är lätt att rengöra, antingen i diskmaskinen eller i varmt vatten med lite diskmedel. Våra degkrokar och flatblandare finns också i aluminium med en anti-stick-nylonbeläggning för dem som föredrar ett non-stick-alternativ.

Silver stand mixer with stainless steel dough hook

Varför är en köksmaskin från KitchenAid så effektiv?

  • Exakt kontroll med nio hastigheter 
  • Unikt elliptiskt rörelsemönster (flatblandaren rör sig åt ett håll och drivaxeln åt det andra hållet)
  • Spiraler till 59 beröringspunkter i skålen
  • Jämn blandning av ingredienser
  • Den direktdrivna motorn levererar kraften där den behövs
Why is KitchenAid mixer so efficient

Öka din kreativitet med KitchenAid-tillbehör

All mixer accessories

Alla tillbehör till köksmaskiner

Utöka din repertoar genom att montera allt från en pastavals till en matberedare eller en vacker ny skål.
SÖK NU
Exciting mixer attachments

Spännande delar till köksmaskinen

Söt, aptitlig ... trendig eller traditionell? Alla maträtter står på menyn med en KitchenAid-del. Du kan mala, tärna, strimla, rulla, stoppa och mycket mer!
SÖK NU
Irresistible mixing bowls

Oemotståndliga skålar

När det gäller våra skålar har urvalet blivit så mycket bredare. Välj ditt favoritutseende, material och detaljer som måste finnas, t.ex. en mängdmarkering.
SÖK NU
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.