Skip the navigation

VARUMÄRKETS ESSENS

I över ett sekel har KitchenAid och dess produkter representerat den perfekta blandningen av professionella prestanda, hantverkskvalitet och klassisk design.

Professionella prestanda

KitchenAid har alltid förlitat sig på den professionella världen för att få råd, insikter och förslag när de utvecklar sina produkter. Produkterna är unika, men inte bara av den här anledningen, utan tack vare den höga kvaliteten triggar de igång din kulinariska passion med beprövade prestanda. Oavsett om du är nybörjare eller redan på god väg att bli proffs, är KitchenAid din perfekta partner: alla dess apparater är inspirerande, designade och utvecklade i samarbete med professionella kockar. Resultatet av detta långvariga samarbete är en rad produkter vars teknik och material levererar överlägsna professionella resultat. Det innebär högkvalitativa, snygga och högpresterande apparater och flera alternativ för menyer och köksdesign. Alla som verkligen vet betydelsen av att vara ”seriös om mat” kan nu uppnå professionella resultat tack vare hur KitchenAids produkter tillverkas.

red-mixer-and-blender-professional-performance

Hantverkskvalitet

Utseende och känsla är de första sinnena som spelar in i KitchenAid-upplevelsen. Faktum är att alla KitchenAid-apparater är synonyma med fint hantverk, hållbarhet, sofistikerade material, robusthet och minutiöst fokus på detaljer. Rostfritt stål förmedlar en känsla av hållbarhet och oöverträffad kvalitet för både ögon och händer. Alla dessa element kombineras harmoniskt med noggranna designdetaljer och omsorg, både i stora och små apparater.

modern-kitchen

Klassisk design

Hela utbudet av KitchenAids små hushållsapparater, stora apparater och köksredskap har alltid väckt uppmärksamhet tack vare sin tidlösa, distinkta och djärva design som tillför karaktär till alla kök, inspirerad av den klassiska köksmaskinen. Det är ingen tvekan om att fint hantverk, hållbarhet, robusthet, kvalitetsmaterial och fokus på detaljer alltid har varit och fortsätter att vara grunden för KitchenAids alla större hushållsapparater, vare sig de är fristående eller inbyggda modeller.

iconic-design-colorful-mixers