Hem>Hushållsapparater> Vattenkokare

Vattenkokare i het stil

När det är dags för en varm dryck vill du ha en vattenkokare som klarar uppgiften. Se till att din är energieffektiv, hållbar och enkel att använda. Den kan se snygg ut på bänken och få dig att le varje gång du använder den.

Vattenkokare

filterpris

Är du säker?

Den här färgen är inte tillgänglig med den aktuella produkten som du har valt. Om du definitivt vill ha den här färgen rensar vi bort filtren.

Vattenkokare som matchar ditt kök

Det är mer än en apparat. En vattenkokare kan också vara ett stiluttryck. Välj en som kombinerar elegans med prestanda.

Snygga och effektiva vattenkokare

Du kan spara tid och kraft med en modern vattenkokare som vattenkokaren på 1,25 liter. Det eleganta och blanka utseendet kombineras med praktiska funktioner som snabb uppkokning och droppfri pip som gör varje frukost och varm dryck till ett nöje.

Exakt temperaturkontroll

Det är viktigt att du uppnår precis rätt temperatur om du ska brygga färskt kaffe. Eller om du är sugen på te. Gröna och vita teer behöver lägre temperatur än svart- eller örtte. Behåll kontrollen med en vattenkokare med variabel temperatur , t.ex. vattenkokaren på 1,5 liter – Artisan.

Snygg och praktisk

Om du älskar vackra köksmaskiner ska du ta en titt på vattenkokaren på 1,5 liter – Design Collection. Den här generöst tilltagna vattenkokaren har en insida helt i rostfritt stål för att bibehålla vattenkvaliteten. Med dubbla väggar håller den värmen inne och kokar vattnet snabbt och effektivt.

Cream kettle design and cup of ginger tea

Digital precision för den perfekta smaken

För en vattenkokare handlar det inte bara om att koka vatten. Den exakta temperaturen är också viktig. Med en vattenkokare med variabel temperatur kan du välja rätt värme för ditt te. Svart te och örtinfusioner föredrar 100 °C medan kaffe kräver 90–96 °C. Fint grönt te behöver bara 75–80 °C. Prova vattenkokaren med variabel temperatur på 1,7 liter, vattenkokaren med variabel temperatur på 1,5 liter – Artisan för perfekt smak.

Variable temperature kettle, zoom on buttons

Vattenkokare i din färg

Är du ljus och djärv eller cool och klassisk? KitchenAids vattenkokare finns i en mängd olika färger så att du kan matcha dina apparater, eller kanske lägga till ett färgklick i köket. Det finns Röd, Cast Iron Black, Crème eller nyanser av silver och vit. Den är utformad för att matcha andra KitchenAid-produkter så att du kan skapa en attraktiv serie.

Green variable temperature kettle and avocado toast

Vattenkokare för att hålla det varmt

Det är slöseri med tid och kraft att koka om vatten. En vattenkokare med dubbla väggar som den effektiva vattenkokaren på 1,5 liter med variabel temperatur – Artisan håller vattnet varmt längre. Håligheten i väggarna isolerar insidan, håller inte bara vattnet varmt, utan minskar bullret och håller utsidan tillräckligt sval så att du kan flytta vattenkokaren till frukostbordet.

Den här generöst tilltagna vattenkokaren med variabel temperatur på 1,7 liter har en smart temperaturgivare och funktion för att hålla temperaturen. Det innebär att den kan hålla temperaturen på vattnet i upp till 30 minuter när den står på basenheten. 

Black variable temperature kettle with raspberry pancakes

Vackra blomtéer

Teälskare kan ha en trädgård i sina koppar med en blommande tekula eller knopp. Det här exotiska teet, som annars kallas blommande te, ser inte bara fantastiskt ut, utan ger också hälsofördelar som antioxidanter. Häll vatten från vattenkokaren på 85–90 °C i en tekanna eller kopp i glas så öppnas knoppen magiskt till en blomma. De här underbara téerna finns i olika varianter som jasmin, apelsinosmanthus och mao feng och vävs av kinesiska temästare.

Bli en hemmabarista!

BLI INSPIRERAD
French press precision - Artisan and kettle with digital precision - Artisan

Passion för frukost

Starta dagen med stil.

Kaffemaskiner

Om du ser fram emot den första klunken kaffe har vi ett urval av bryggningsmetoder som passar dig. Njut av det som du vill ha det, varje morgon

Brödrostar

Den underbara doften av nyrostat bröd fyller huset. Njut av en knaprig och mättande bit bröd med en läcker brödrost från KitchenAid.

Frukostset

Se fram emot att stiga upp varje morgon för att göra frukost med din nya vattenkokare och brödrost. Våra set kombinerar läcker design med många praktiska funktioner.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.