Skip the navigation
Hem>Stavmixers

Stavmixern inspirerar dig

hero-hand-blender-1600x800

Stavmixers

Pris
label-cordlessSladdlöst
Kitchenaid Hand mixer 5KHBBV83ECA Röd metallic Frontal
Kitchenaid Hand mixer 5KHBBV83ECA Röd metallic Kit
5KHBBV83ECA
Röd metallic
Medallion silver

Sladdlös stavmixer med tillbehör

Sladdlös stavmixer för kraft och frihet. Allt som du kan förvänta dig, utan sladd.

kr 2 799,00
Go to detail page
label-cordlessSladdlöst
Kitchenaid Hand mixer 5KHBBV53EBM Mattsvart Frontal
Kitchenaid Hand mixer 5KHBBV53EBM Mattsvart Kit
5KHBBV53EBM
Mattsvart
Röd
Crème
Charcoal grey

SLADDLÖS STAVMIXER

Den sladdlösa stavmixern ger dig frihet att skapa med självförtroende.

kr 1 799,00
Go to detail page
−30%
Kitchenaid Hand mixer 5KHBV53EOB Svart Frontal
Kitchenaid Hand mixer 5KHBV53EOB Svart Kit
5KHBV53EOB
Svart
Vit

STAVMIXER - CLASSIC

En lätt stavmixer är ett viktigt verktyg för att krossa, göra puré, skumma och blanda.

kr 979,30kr 1 399,00
Go to detail page
RF23 - D2C PLP banner - Range to LP

Få upp till 30 % rabatt på våra bästsäljande produkter

KÖP NU
−30%
Kitchenaid Hand mixer 5KHBV83EER Röd Frontal
Kitchenaid Hand mixer 5KHBV83EER Röd Kit
5KHBV83EER
Röd
Crème
Svart
Mattsvart
Charcoal grey

STAVMIXER MED TILLBEHÖR

Mångsidig stavmixer med variabel hastighet, en hackenhet och en visp medföljer.

kr 1 469,30kr 2 099,00
Go to detail page
Kitchenaid Hand mixer 5KHBC414EOB Svart Frontal
Kitchenaid Hand mixer 5KHBC414EOB Svart Other
5KHBC414EOB

STAVMIXER - PROFESSIONAL

Kockar älskar denna kraftfulla stavmixer med handsfree klämma och säkerhetssladd.

kr 5 499,00
Go to detail page
pea-soup

Använd din stavmixer utan sladd

Använder du din elektriska stavmixer mycket? Om du alltid använder en stavmixer för att purea grönsaker eller vispa milkshakes blir det mycket enklare när du inte behöver krångla med sladdar. Vår sladdlösa stavmixer från KitchenAid ger dig all kraft du förväntar dig, utan sladd. Laga upp till 25 skålar soppa* utan att behöva ladda. Tack vare dess lätta design och avsaknaden av sladd kan du röra dig fritt och nå kastrullen från alla håll. Det avtagbara kastrullskyddet förhindrar att du repar dina dyrbara kastruller.

SE DEN SLADDLÖSA STAVMIXERN

*Baserat på skålar som rymmer 3,5 dl, sju satser med tomatsoppa med basilika.

coffee-frappé-with-frothed-milk-and-cinnamon

Skumning och vispning: lätt som luft

Det finns något oemotståndligt med kaffe med skum – vare sig det är kallt eller varmt. Du kan enkelt göra roliga frappés och cappuccinon med skum hemma med hjälp av en stavmixer. Du kan också få fantastiskt lätta ägg eller grädde genom att använda den för att vispa.


Det rostfria stålbladet vispar in luft i dina skapelser på ett utmärkt sätt men den sladdlösa stavmixern med tillbehör har även ett särskilt visptillbehör. Fäst det i stavmixerns handtag för att vispa äggvitor till fluffiga toppar eller kanske slå en vinägrett eller majonnäs. Resultat på bara ett ögonblick.

SE DEN SLADDLÖSA STAVMIXERN MED TILLBEHÖR
black-corded-hand-blender-chopper-tool

Vilken är den bästa stavmixern?

Den här stavmixern tar dig till en helt ny nivå. Med den här stavmixern med tillbehör får du flera mångsidiga delar så att du kan krossa, mixa, hacka och skumma. Den senaste modellen är kompakt och bekväm att hålla i, med intuitiv utlösarkontroll som anpassar hastighetsinställningen medan du arbetar.


Du kan använda den i dina egna bunkar och kastruller eller mixa i den BPA-fria tillbringaren på 1 l. Byt ut 4-punktsbladet i rostfritt stål mot vispdelen för att förvandla den till en handvisp. Eller fäst armen vid hackaren för att få en liten matberedare att hacka örter, nötter, vitlök, lök med mera i. Det här praktiska tillbehöret innebär att du inte behöver en speciell mathackare för små beredningsjobb.

red-corded-hand-blender-and-tomato-soup

Svart eller vit? Svartvitt är högsta trend

Säg inte att färg inte är viktigt. Vi tycker att du inte ska behöva offra skönhet framför funktionalitet. Du kan få båda. Det är därför vi noggrant designar produkter som du gärna har framme, i stället för att gömma dem i ett skåp. Väljer du den tidlösa klassikern i svart eller vitt, eller vill du göra ett statement i rött? Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att den ser snygg ut på köksbänken därhemma och gör sitt jobb när det gäller att bearbeta de tuffaste matprodukterna.

Vad använder du din stavmixer till?

dressing

Salladsdressingar

Det finns många ingredienser som kan ingå i en vinägrett.

dips

Dipper

Gör hemmagjorda dipper som hummus, majonnäs, aioli eller salsa.

whipped-cream

Vispgrädde

Snygg vispning på bara några minuter.

pancake

Pannkakssmet

Inga fler klumpar! Lätt smet för perfekt fluffiga pannkakor.

blender-pancake-with-scrambled-egg

Vispade ägg

Blanda gula och vita till förlorade ägg eller omelett.

coconut-soup

Såser, stuvningar eller soppor

Det blir mindre disk om du mixar i kastrullen.

8c29d5450ce8-watermelon-smoothie-with-crushed-ice

Shaker och smoothies

Fixa en egen smoothiebar i köket.

Vad kallar du din stavmixer?

Vissa säger stavmixer, andra säger handmixer eller mixerstav. Men vi menar alla samma produkt, alla de där namnen passar för det här användbara lilla verktyget. Du kan styra den enkelt med en hand och den har en stavformad mixerarm. Oavsett vad du kallar den, alla som har en håller med om att de inte skulle vilja vara utan sin älskade stavmixer.

baby-food-carrot-cabbage-purées

Stavmixer för att vänja av bebisar

När det är dags att hjälpa barnet att börja utforska olika nya smaker och konsistenser är det viktigt att maten du serverar är mjuk som sammet. Den bör naturligtvis också vara näringsrik och helt naturlig, utan tillsatser, smaker eller konserveringsmedel. En stavmixer är ditt hemliga vapen för att laga barnmat hemma, hela processen går snabbt och enkelt. Du kan skapa smaker som lockar fram det där gulliga leendet – med allt från gamla favoriter som bananer och mjölk till potatis med äpple eller kombinationer som gömmer några grönsaker. 

Professional

hand-blender-professional

Bli tuff med en proffsstavmixer

Om du befinner dig i ett professionellt kök behöver du en heroisk stavmixer som ger dig konstant kraft, säkerhet och hållbarhet. Vår Stavmixer – professionell modell som ser ut som ett rejält kraftredskap – och den är lika stark som den ser ut. Med en HP-motor nära till hands kan du hantera allt. Växla smidigt mellan en topphastighet på 18 000 varv/min för puréer, vispning och emulgering och 9 000 varv/min för blandning och omrörning. Om du är under press finns det en handsfree-klämma till skålen så att stavmixern kan fortsätta arbeta medan du gör andra saker! Du betar av att-göra-listan på ett kick.

Professional-hand-blender

Säkerheten först i professionella kök

Proffskök kan bli hektiska. När det gäller valet av professionella elapparater behöver du känna till riskerna för att kunna skydda ditt team. Vår professionella stavmixer är utformad för att vara säker och praktisk, med en orange säkerhetssladd som syns väl och ökar medvetenheten. Sladden är 3,65 m lång, så det är lätt att röra sig med den, och den har en sladdvinda så att du kan förvara den prydligt utan att den fastnar, spiller på den eller snubblar över den.

Enkel rengöring av stavmixern

Funderar på hur du på bästa sätt kan använda en stavmixer utan att kladda? Eller hur du kan diska en stavmixer? KitchenAid-modellerna är designade för att vara så kladdfria som möjligt. Det blir mindre att städa upp om du mäter, lagar och förvarar dina blandningar i en enda behållare. Det är därför vi har lagt till kvantitetsmått på de högkantade mixerbehållarna, och även ger dig ett praktiskt lock.


Du kan också använda mixerstaven i dina egna bunkar och kastruller, den har ett avtagbart kastrullskydd som fästs i botten för att skydda dina kastruller mot repor. Håll bladet helt nedsänkt i ingredienserna när du börjar, för att undvika stänk. Du måste luta den något åt sidan för att skapa en virvelrörelse om du vill få in luft i blandningen. De avtagbara armarna är diskmaskinståliga, så du kan lägga dem i den övre korgen tillsammans med behållarna. 

black-hand-blender-mixing-tomato-sauce

Välj hastighet … och kör

Med sina olika hastighetsinställningar ger KitchenAid-stavmixrarna dig både precision och kraft. Du har kontrollen när du börjar långsamt, rör om i en sås, ökar hastigheten för att strimla kött eller väljer snabbvispning för att vispa grädde. Även om du väljer vår oumbärliga stavmixer i modell Classic får du variabla hastigheter för att kunna styra över den slutliga konsistensen i dina soppor, smoothies, dipper och såser. Med en tryckbar utlösare för enkel enhandsdrift får du ett intuitivt och hjälpsamt kreativt verktyg genom alla elektriska stavmixrar i serien. 

KÖP STAVMIXERN – CLASSIC
black-hand-blender-mixing-soup

Stavmixer för soppa

Ett fantastiskt bra sätt för att få i dig massor av nyttigheter. Näringsriktiga soppor ska alltid finnas på menyn. Koka upp dina favoritbönor och grönsaker som broccoli, sötpotatis, morötter, lök, selleri, kyckling, nudlar ... tillsätt kryddor, vitlök, örter, ingefära ... kanske en skvätt grädde? En hemlagad soppa ser perfekt ut när den serveras med lite färska örter eller riven parmesan.


Om du alltid brukar laga samma soppa kan du bli kreativ och hitta på ett nytt sopprecept som blir en riktig ”husets special” – oavsett om det är en uppfriskande buljong eller en soppa med härligt tjock konsistens. Med ett hjälpsamt och kraftfullt verktyg som vår sladdlösa stavmixer i händerna kan du sätta på kastrullskyddet och mixa ihop ingredienserna tills de är helt släta. Skriv upp soppingredienser på handelslistan nästa gång ...

black-corded-hand-blender-preparing-guacamole

Hacka, skumma, vispa med mera ...

En av de mest mångsidiga produkterna som behövs i köket, en stavmixer är en mästare med många talanger. Den kan användas till många saker, som att hacka, skumma, krossa, mixa, blanda och vispa. Använd den i matlagningen hela dagen, från en godmorgon-milkshake till en soppa med bitar, kryddig salsa, varm choklad på kvällen och allt däremellan. Den kan användas till att fördela ingredienser, kombinera och röra ihop eller till att snabbt få i massor av luft i recept som ska vara fluffiga eller skummande.

mashed-potato

Tips: Använd den inte till potatismos

Om du gillar gott potatismos (och vem gör inte det?) kan det vara frestande att använda stavmixern för att spara tid och möda på mosningen. Men det snabba rostfria stålbladet sliter sönder stärkelsemolekylerna och gör potatisen klistrig och stabbig. Om du har varit med om det vet du precis vad vi pratar om. Det bästa sättet för att få ett riktigt gott potatismos är att antingen göra det för hand eller lägga potatisarna i köksmaskinen för att mosa dem mer försiktigt med flatblandaren. 

Söker du matinspiration?

avocado-dip-sauce-and-tortilla-chips