Skip the navigation
Hem>Alla köksapparater

Köksapparater som är gjorda för hemmakockar

KitchenAid har alltid tagit fram köksapparater för hemmakockar – de är utformade för att öppna dörren till nya möjligheter och för att hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av ditt skapande.

Köksmaskiner frigör kreativiteten i köket

Kreativ fantasifull mat med hjälp av en köksmaskin. Förutom att blanda, vispa, knåda och till och med strimla kan du ansluta olika spännande delar. Gör den till din med stilalternativ och börja skapa. Möjligheterna är oändliga.

Group 7720@2x

UPPTÄCK ALLA VÅRA KÖKSMASKINER

Utforska köksmaskiner
Group 7721@2x

TILLBEHÖR

KÖP NU
Group 7722@2x

GÖR DIN KÖKSMASKIN UNIK!

Anpassa

Blenders för näringsrik mat hemma

Med en kraftfull blender kan du göra mer än bara smoothies. Du kan använda de här små köksapparaterna till att skapa olika läckra rätter och godsaker: från värmande soppor och kryddiga dippsåser till nötsmör och kalla drycker. Få in mer godsaker i din stressade vardag.

Group 7717@2x

UPPTÄCK VÅR BLENDER K400 – ARTISAN

KÖP NU
Group 7718@2x

UPPTÄCK ALLA VÅRA BLENDERS

UTFORSKA BLENDERS
Group 7719@2x

TILLBEHÖR TILL BLENDER

KÖP NU

Sladdlös kollektion

Släpp loss din inre kock med hjälp av våra sladdlösa köksapparater. Hackaren, elvispen och stavmixern är kompakta och snygga. De har inga trassliga sladdar och ger dig möjlighet att röra dig som du vill.

Group 7727@2x

SLADDLÖS STAVMIXER

Handla nu
Group 7726@2x

SLADDLÖS HACKARE

Handla nu
Group 7728@2x

SLADDLÖS ELVISP

Handla nu

Frukost är mer än bara mat

Revolutionera din morgonrutin med KitchenAid. Förbered dig för dagens utmaningar med utsökt nybryggt kaffe, fint örtte och bagels eller knaprigt rostat bröd. Med elektriska köksapparater som är så här snygga kommer du att se fram emot att gå upp.

Group 7729@2x

BRÖDROSTAR

UTFORSKA
Group 7730@2x

VATTENKOKARE

UTFORSKA
Group 7731@2x

FRUKOSTSET

UTFORSKA

Kaffemaskiner får dig att känna dig som hemma

Oavsett om du gillar espresso, cold brew eller föredrar en krämiga latte har vi kaffebryggare för dig. De är snygga med detaljer i rostfritt stål och är både smarta och effektiva. Det är dags att förvandla ditt kök till ditt favoritkafé.

Group 7723@2x

UPPTÄCK ALLA VÅRA KAFFEMASKINER

UTFORSKA KAFFEMASKINER
Group 7725@2x

GÖR EN LATTE

Bli barista

Praktiska verktyg för småjobb

Öka takten med hjälp av ett handhållet verktyg. De kombinerar kunskapen som ligger bakom våra köksmaskiner med behändighet och ergonomisk design och är ett nöje att använda. Vi har gjort dem så lätta att du kan använda dem med en hand och de levereras med olika tillbehör.

Group 7732@2x

ELVISPAR

UTFORSKA
Group 7733@2x

STAVMIXER

UTFORSKA

Matlagning på ett enkelt sätt

Matlagning handlar inte längre bara om att hacka lök och skala morötter. Nu kan du bearbeta och tillaga grönsaker, frukt, kött, örter och andra ingredienser till valfri storlek och konsistens. Gör dina spännande idéer till verklighet med hjälp av våra senaste verktyg.

Food processor 5KFP1319 lifestyle

MATBEREDARE

UTFORSKA
Group 7734@2x

FOOD CHOPPER

UTFORSKA
KASA Pistachio Blender Kale@2x

Kvalitet som märks

När du brinner för att skapa duger bara de bästa verktygen. Det är därför vi bara använder material av högsta kvalitet i kombination med smarta detaljer och nyskapande funktioner för våra produkter och tillbehör. Dessutom är de lätta att rengöra.

Vi skapar apparater som kan delas av generationer. Det kännetecknar en hemmakock.