Hem> Alla köksapparater

Alla köksapparater

Köksapparater som är gjorda för hemmakockar

KitchenAid har alltid tagit fram köksapparater för hemmakockar – de är utformade för att öppna dörren till nya möjligheter och för att hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av ditt skapande.
Köksmaskiner frigör kreativiteten i köket
Kreativ fantasifull mat med hjälp av en köksmaskin. Förutom att blanda, vispa, knåda och till och med strimla kan du ansluta olika spännande delar. Gör den till din med stilalternativ och börja skapa. Möjligheterna är oändliga.
Blenders för näringsrik mat hemma
Med en kraftfull blender kan du göra mer än bara smoothies. Du kan använda de här små köksapparaterna till att skapa olika läckra rätter och godsaker: från värmande soppor och kryddiga dippsåser till nötsmör och kalla drycker. Få in mer godsaker i din stressade vardag.
Kaffemaskiner får dig att känna dig som hemma
Oavsett om du gillar espresso, cold brew eller föredrar en krämiga latte har vi kaffebryggare för dig. De är snygga med detaljer i rostfritt stål och är både smarta och effektiva. Det är dags att förvandla ditt kök till ditt favoritkafé.
Sladdlös kollektion
Släpp loss din inre kock med hjälp av våra sladdlösa köksapparater. Hackaren, elvispen och stavmixern är kompakta och snygga. De har inga trassliga sladdar och ger dig möjlighet att röra dig som du vill.
Frukost är mer än bara mat
Revolutionera din morgonrutin med KitchenAid. Förbered dig för dagens utmaningar med utsökt nybryggt kaffe, fint örtte och bagels eller knaprigt rostat bröd. Med elektriska köksapparater som är så här snygga kommer du att se fram emot att gå upp.
Praktiska verktyg för småjobb
Öka takten med hjälp av ett handhållet verktyg. De kombinerar kunskapen som ligger bakom våra köksmaskiner med behändighet och ergonomisk design och är ett nöje att använda. Vi har gjort dem så lätta att du kan använda dem med en hand och de levereras med olika tillbehör.
Matlagning på ett enkelt sätt
Matlagning handlar inte längre bara om att hacka lök och skala morötter. Nu kan du bearbeta och tillaga grönsaker, frukt, kött, örter och andra ingredienser till valfri storlek och konsistens. Gör dina spännande idéer till verklighet med hjälp av våra senaste verktyg.

Kvalitet som märks

När du brinner för att skapa duger bara de bästa verktygen. Det är därför vi bara använder material av högsta kvalitet i kombination med smarta detaljer och nyskapande funktioner för våra produkter och tillbehör. Dessutom är de lätta att rengöra.

Att välja köksapparater som kan användas av flera generationer.

Det kännetecknar en hemmakock.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.