Hem> Tillbehör

Öka din kreativitet med KitchenAid-tillbehör

Din köksmaskin är redo att ta dig med på alla kulinariska äventyr. Utöka din repertoar genom att montera allt från en pastavals till en matberedare eller en vacker ny skål.

Spännande delar till köksmaskinen

Söt, aptitlig ... trendig eller traditionell? Alla maträtter står på menyn med en KitchenAid-del. Du kan mala, tärna, strimla, rulla, stoppa och mycket mer!
SÖK NU

Oemotståndliga skålar

När det gäller våra skålar har urvalet blivit så mycket bredare. Välj ditt favoritutseende, material och detaljer som måste finnas, t.ex. en mängdmarkering.
SÖK NU

Reservdelar till köksmaskinen

Växla mellan visp, flatblandare eller degkrok på köksmaskinen. Alla finns tillgängliga i olika varianter som non-stick-beläggning.
SÖK NU

Tillbehör

filterpris
Den underbara vinterrea. Få upp till 30% rabatt på utvalda produkter
SHOPPA NU
Erbjudandet gäller från 23/12/2022 till 09/02/2023 endast online på kitchenaid.se. Det här erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast så länge lagret räcker.
Möt vår senaste exklusiva köksmaskin – Artisan By You
Kostnadsfri gravyr + -15% på 1 tilbehör eller skål när du köper dem samtidigt som köksmaskinen – Artisan By You
UTFORSKA KÖKSMASKINEN
Erbjudandet gäller endast på kitchenaid.se på köksmaskinen 5KSM193 till 28/02/2023 och så länge lagret räcker. Erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter.

Smakupplevelser från morgon till kväll

Homemade sausages pancakes fruit breakfast

Bra frukost

Börja med crepes, hopvispade till ett skum i köksmaskinen. Du kanske föredrar hemlagade korvar, malda och fyllda med vår köttkvarn. Avsluta med säsongens sylt på rostat bröd.
Pasta carbonara lunch

Lätta luncher

Kärleksfullt hemlagad pasta fylld med smak som du har pressat och skurit själv med vår pastamaskin. Eller hitta på ett recept på vitkålssallad eller salsa med matberedaren till köksmaskinen.
Mashed potato dinner made with paddle attachment

Läckra middagar

Sätt tänderna i potatismos med pepparrot, som serveras med strimlat kött – allt tillagat i köksmaskinen. Vad sägs om en lyxig pizza gjord på hemgjord deg och skivade grönsaker?

Gör något nytt

Är det dags att lägga till något nytt i din repertoar? Fortsätt … äventyret väntar.

Variation är livets krydda

Samtidigt som vi alla har våra gamla favoriter och familjerecept är det roligt att pröva något nytt. Pröva något nytt och unna dig en ny del till köksmaskinen. Du kan lära dig nya tekniker som att pressa, passera, krossa eller mala.

Har du aldrig gjort pasta? Ta en titt på våra pastamaskiner som ger professionella resultat. Om du aldrig har använt våra köttkvarnar kommer du att bli förvånad över hur mycket du kan göra med bearbetade nötter, kött, fisk, örter, kryddor, hårda ostar eller till och med torrt bröd. Släpp loss dina vildaste receptidéer.

Meat pie made with pasta roller and cutter set and meat grinder

Det blev precis enklare att laga hälsosamma, hemlagade måltider

Ibland vill du att det ska gå snabbt och smidigt, men andra gånger vill du förbereda måltiderna från grunden, tryggt i vetskapen om att du vet vad de innehåller. Tänk om du kunde få både och – alla fördelarna med en hemlagad måltid, men snabbare?

Med vår köttkvarn och korvhorn kan du bemästra hälsosamma livsmedel som hamburgare, salsa eller falafel. Anpassa dem efter din kost och krydda dem med kreativa idéer. Pröva skiv- och strimlingsdelen så går det snabbare och mjölkvarnen så får du välsmakande mjöl. Om det finns något du gillar har vi förmodligen verktyget. Bläddra bland våra bilagor så får du idéer.

Grain for homemade flour

Hitta din egen stil

Med alla våra tillbehör, delar och skålar kan du se vad som känns naturligt för dig som kock, bagare och skapare. Var unik.

Därför ska du ha en extraskål

Med snygga mönster i metall, keramik eller glas är det svårt att välja. Varför inte välja en extra skål? Vissa människor föredrar det så att de kan fortsätta genom ett recept utan att förlora sitt flöde. Du behöver inte avbryta för att diska eller växla mellan receptsteg.

Stand mixer with ceramic mixing bowl with poppy design

Gör mer än att bara baka

Din köksmaskin är det perfekta sättet att skapa läckra kakor och kex. Men du kan göra mycket mer med de tre medföljande tillbehören till köksmaskinen (flatblandare, visp och degkrok). Vispa smeten i köksmaskinen nästa gång du gör pannkakor. Eller lägg i kokt kyckling för att strimla den på några sekunder. Lämna inte degkroken i skåpet; det är ett genialt sätt att blanda och knåda bröd, pasta eller pizzadeg på kort tid. 

Mixer with paddle attachment shredding cooked chicken
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.