Hem>Hushållsapparater> Matberedare

Matberedaren gör det enkelt

Om du alltid har bråttom behöver du en hjälpande hand.
Matberedare förkortar förberedelsetiden dramatiskt och hjälper dig till och med att göra kompletta rätter från början till slut. Det är ett nöje att använda matberedaren, och du kommer att använda den mer och mer allt eftersom du lära känna den och njuta av att experimentera med den.

Matberedare

filterpris

Är du säker?

Den här färgen är inte tillgänglig med den aktuella produkten som du har valt. Om du definitivt vill ha den här färgen rensar vi bort filtren.
Den underbara vinterrea. Få upp till 30% rabatt på utvalda produkter
SHOPPA NU
Erbjudandet gäller från 23/12/2022 till 09/02/2023 endast online på kitchenaid.se. Det här erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast så länge lagret räcker.

Tänk på dina behov
och din livsstil

Kommer du att använda den varje dag? Vad brukar du laga för mat? Är det för att mixa lök och vitlök eller mycket mer?

Hacka, blanda
och puréa

Du kan hacka, blanda och puréa med en modell som mathackaren 1,19 liter liter. Perfekt för att spara tid.

Bli mer
kreativ

Släpp loss din inre kock med en avancerad modell som matberedaren 2,1 liter, som också skär och knådar.

Snabb tärning och pommes frites

Du kan till och med tärna och göra pommes frites snabbt med matberedaren 4 liter – Artisan.

Vad kan du göra med
en matberedare?

När du tänker på en matberedare tänker du på att hacka råa grönsaker på några sekunder. Det kan du verkligen göra med lätthet. Hacka och strimla allt från morötter till vitkål på nolltid. Men beroende på vilken matberedare du väljer finns det mycket mer du kan göra. Tänk stort och pröva nya saker med våra mer mångsidiga modeller:

Knåda deg

Köttfärs

Skiva potatis

Krossa vitlök

Göra en salsa

Göra puré

Riva hårdost

Pressa citron

Vispa ägg

Tärna zucchini

Riva choklad

Praktisk att använda, rengöra, förvara

De bästa köksapparaterna har utformats med dig i åtanke. De är lätta att tvätta, sätta ihop och förvara. På KitchenAid tänker vi lite på tillägg som kan göra en produkt till din favorit. Saker som en förvaringsväska för att lägga delarna i, en nätt sladdvinda inuti basen och skålar som passar perfekt i varandra.

Utforska våra matberedare för att hitta den perfekta lösningen.

Vilken är den bästa matberedaren?

Som passionerad hemmakock vill du ha den bästa matberedaren som du kan få tag i. De mindre modellerna sparar tid på enkla uppgifter, men de mer mångsidiga matberedarna ger oändliga möjligheter.

Med matberedaren 1,7 liter eller matberedaren 2,1 liter kan du hacka, puréa, knåda, blanda, strimla och skiva i olika tjocklekar. Det finns knappar som du enkelt kan trycka på för att hög, låg eller puls. Skär örter, skiva tomater, blanda en pastasås, gör bröddeg, riv choklad eller gör barnmat. Ju mer du experimenterar med avancerade modeller, desto mer kommer du att älska dem.

Creating salsa sauce in black food processor

Hacka inte på den

En matberedare med en vass kniv i rostfritt stål är din genväg till jämnt hackade ingredienser. Uppnå önskat resultat, från grovt till fint, med pulsfunktion och varierande hastigheter.

Vår stora och mångsidiga matberedare, matberedaren 3,1 liter, ger dig exakt kontroll, med ett Exactslice-system för att justera skivornas tjocklek. Du kan använda den externa spaken för att gå från tunt till tjockt, beroende på vad du gör. Det är roligt – pröva själv.

Grey food processor buttons

Kan du göra deg i en matberedare?

Ja, goda nyheter! En matberedare från KitchenAid kan hjälpa dig att göra deg på några minuter. Oavsett om du bakar bröd, gör hemgjord pasta eller hemgjord pizzadeg blir det enkelt med din matberedare.

Välj en matberedare som matberedaren 1,7 liter, matberedaren 2,1 liter, matberedaren 3,1 liter, eller matberedaren 4 liter – Artisan, som levereras med en degkniv i plast som är särskilt utformad för jobbet.

Dough in a glass dish

Hälsosamma strimlade sallader

En hälsosam måltid som är lätt att äta och rolig att laga? Den strimlade salladen. Krispiga, välsmakande och lätta att göra med en matberedare. Strimlade sallader vara lika färgrika som en regnbåge.

Proppa kosten full med raw food som rödkål, morot, fänkål, spenat, gurka, rödbeta och paprika. Använd strimlings- eller rivningskniven för att göra grönsakerna lätta och enkla att äta. Blanda en färsk sås och strö kanske över några frön eller nötter. Perfekt!

Shredding vegetables in black food processor

Älskar du att strimla?

Köp matberedaren 2,1 l med dess vändbara skär- och rivskivor på 2 mm och 4 mm skivor för medelgrov skivning/rivning samt andra knivar och tillbehör.

SHOPPA NU
Ratatouille in a red dish

Kan du laga barnmat i en matberedare?

Det går snabbt och lätt att göra hemlagad näringsrik barnmat med en matberedare.

Alla KitchenAid-matberedare – även minihackare – ger dig möjlighet att göra släta puréer av dina favoritingredienser.

Bara tillaga och hacka ingredienserna i stora bitar och mixa sedan med lite vätska till barnmat – eller som bas till en soppa eller sås.

Baby food butternut purée in pot
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.