Skip the navigation

PASTASKÄRARE OCH -VALS I 3 DELAR

5KSMPRA

2 års garanti

Pastaskärare och -vals tillbehörsset för att göra pasta med alla köksmaskiner.

kr 2 699,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Det har aldrig varit enklare att göra hemlagad pasta

Jajamän, du kan göra den perfekta pastan hemma! Det enda du behöver är det här skärarsetet och pastavalsen från KitchenAid. Alla tillbehör är kompatibla med köksmaskinen för utkavlande och beskäring av alltifrån spaghetti och linguine till fettuccine utan att du behöver använda händerna.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Tillverkad i rostfritt stål

Pastavals med 8 tjockleksinställningar

Fettucciniskärare

Spaghettiskärare

Vad finns i förpackningen?

När degen är färdig tar du hjälp av setet med pastatillskärare och pastavals i tre delar (5KSMPRA) som innehåller alla tillbehör som behövs för att omvandla köksmaskinen till en pastamaskin. Ha så kul!

Dags för nästa pastanivå?

Du kommer bli chockad över hur lätt det är att göra hemmagjord pasta med det här smarta tillbehörssetet. Fräscht och med härlig smak, utan krångel.

Gör klassisk pasta från grunden

Om du vill bemästra konsten att göra perfekt pasta hemma är det här KitchenAid-setet med pastavals och skärare i tre delar något för dig. Med den här trion får du otroligt proffsiga resultat och den härliga smaken och konsistensen hos färsk pasta. Bravissimo!

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-cutting-pasta

Förvandla KitchenAid-köksmaskinen till en pastamaskin

De här smarta pastatillbehören är kompatibla med alla KitchenAid-köksmaskiner – gamla som nya. De har en smart utformning som passar alla våra köksmaskinsmodeller. Placera dem bara i universalfästen och sedan är det bara att göra pasta.

 

När den hemgjorda degen kavlats till önskad tjocklek monterar du enkelt spaghetti- eller fettuccineskäraren för att skapa fina och jämna strimlor av din favoritpasta. Inget slår smaken av färsk hemlagad pasta och nu är det lättare än någonsin att göra det.

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-women-rolling-pasta

Full rulle

Strunta i kaveln – det här tillbehöret i rostfritt stål tar hand om det tunga pastadegskavlandet. Eftersom valsarna vänds i köksmaskinen har du händerna fria för att mata in pastan och ta emot den i andra änden.  


Dela upp pastadegen i bitar och platta till den med händerna. Strö lite mjöl på varje degbit för att förhindra att den fastnar och placera sedan pastavalsen i universalfästet. Börja knåda med den bredaste valsinställningen, vik och mata in degen flera gånger. Kör på tills du uppnår önskad tjocklek. Få fina och jämna degskivor utan krångel och slit.

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-spaghetti with-pasta-cutter

Skär pasta som ett proffs

När pastaskivorna är jämna är det dags att skära. Skapa perfekta pastastrimlor enkelt med KitchenAids pastaskärare. Välj den pastaskärare du vill ha och sätt in den i universalfästet. 


Fettuccineskäraren är idealisk för äggnudlar eller fettuccine medan spaghettiskäraren passar för spaghetti, tunn fettuccine eller linguine fini. Mata in pastaskivan i skäraren, fånga upp strimlorna och vik dem lätt under arbetets gång. Låt dem lufttorka innan du lagar, kyler eller fryser in dem som praktiska matlådor.

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-mixer-attachments

Ge verktygen lite kärlek för att skapa den perfekta pastan

Ta hand om köksmaskinstillbehören för pasta ordentligt och för att få ut det mesta av dem. De ska inte diskas i maskin och bör inte heller blötläggas. Använd i stället den medföljande rengöringsborsten för att borsta bort överflödigt mjöl och eventuella torkade bitar av deg och pasta.


En gång om året, eller efter 50 användningar, kan du smörja tillbehören med en droppe lätt mineralolja i varje hörn. På så sätt säkerställer du att du kan skapa perfekt pasta med dem i flera år framöver.

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-top-view-rollers-and-cutter-attached-to-mixer

Traditionellt hantverk med modern hållbarhet

Våra pastaskärare och valsar är tillverkade i Italien för att bibehålla den traditionella pastatillverkningskänslan. De består av hållbart rostfritt stål, vilket ger exakta och konsekventa snitt varje gång, oavsett om du ska laga spaghetti eller ravioli. Perfekt för tillagning av stora satser i hektiska kök eller när vännerna förväntar sig en viss kvalitetsnivå på din skapelse.


Bli inte förvånad om du ser dessa i professionella kök. De är utformade för att hålla, även vid tung daglig användning. Så fort du har fått se, känna och smaka på den här pastan kommer du att vilja göra pasta regelbundet.

SusanneAvesta

Jag hade aldrig gjort hemmagjord pasta tidigare och aldrig använt en pastavals. Det var fantastiskt roligt! Det tog bara några minuter att få kläm på det hela och jag hade kunnat laga pasta för att mätta hela bostadsområdet. Produkten var mycket enkel att använda och skapade otroligt tunn och fin pasta. Den var enkel att rengöra på ett par minuter.

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?