Skip the navigation
-10%

EXTRA KORVHORNSTILLBEHÖR

5KSMSSA

2 års garanti

Extra korvhornstillbehör, som passar till köttkvarnen, passar till alla köksmaskiner.

kr 449,10kr 499,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

Läckra hemlagade korvar från grunden

Gillar du inte korv från butiken? Eller vill du bara undvika konserveringsmedel? Att göra egna hemlagade korvar är lättare än du tror med KitchenAids korvhorn. Experimentera med olika smaker.

För köttkvarnsdelen 5KSMFGA (säljs separat)

Två korvhorn (stora eller små korvar)

Tål maskindisk

Vad finns i förpackningen?

Den här delen är utformad för att passa på köttkvarnen.⁽¹⁾Med korvhornet 5KSMSSA från KitchenAid kan du kan göra läckra hemlagade korvar från grunden.

Läckra korvar på ett enkelt sätt

Hemgjorda kött- eller vegokorvar – på ditt sätt. Välj bara dina fyllningar och finjustera dina smaker. Svårare är det inte.

Korvhorn för läckra korvar hemma

Hemlagad korv smakar underbart, och du bestämmer vad som finns i dem. När du gör dem i ditt kök kan de vara så hälsosamma eller dekadenta som du vill – och utan konserveringsmedel. KitchenAids korvhornstillsats passar till din KitchenAid-köttkvarn⁽¹⁾, så att du kan skapa otrolig korv med hjälp av köksmaskinen. Gör allt från små frukostkorvar, till stora italienska korvar – av kött eller vegetariska.

Mixer-attachments-sausage-stuffer-extension-pack-person-making-sausage-with-stuffer-tube-by-pushing-meat-through-the-meat-grinder-attachment

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Ibland vill du att det ska gå snabbt och smidigt, men andra gånger vill du förbereda måltiderna från grunden, tryggt i vetskapen om att du vet exakt vad de innehåller. Med korvhornet har du bägge delar – alla fördelar med hemlagat, men enklare och snabbare.


KitchenAids korvhorn är speciellt utformat för att fungera med vår köttkvarnsdel (1), som säljs separat, och kan användas till alla typer av korvar. Fäst bara kvarnen och korvhornet på frontfästet på din KitchenAid-köksmaskin och se hur den arbetar. Välj fyllningar, kryddor och örter du älskar och få inget annat än bra smak, utan ovälkomna tillsatser.

Mixer-attachments-sausage-stuffer-extension-pack-person-frying-sausages-and-vegetables-in-a-frying-pan

Gör små eller stora korvar

Börja med att finhacka, mala och riva i din KitchenAid-kvarn – sedan är det dags att stoppa! Det finns två korvstorlekar att välja mellan. Korvhornet på 9,5 mm är avsett för mindre korvar, som frukostkorv eller chipolata. Korvhornet på 19 mm är för mer generöst tilltagna korvar som bratwurst, kielbasa eller Cumberland-korv.


Vegetarian eller pescetarian? Toppen! Det här korvhornet är definitivt inte bara för köttätare. Du kan även göra läckra vegokorvar. 


Imponera på vänner och familj med spännande smakkombinationer. Röd lök, paprika och kyckling? Kryddig tofu? Lamm och vitlök? Det är upp till dig. Prova dina egna smakkombinationer i ditt eget kök.

Mixer-attachments-sausage-stuffer-extension-pack-stuffer-tubes-in-a-dishwasher

Städa upp på ett enkelt sätt

När stoppandet är klart är städningen en enkel match. Alla delar av korvhornet kan diskas säkert i diskmaskinen på det övre stället. Jobbet klart! Allt du behöver göra är att beundra och tillaga dina nygjorda korvar.

Dick

”Helt rätt. Lätt, hållbar och ren, gör vad den ska”

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Ansvarsfriskrivning
  1. Köttkvarnsmodell 5KSMFGA (tillverkad av slitstark plast) och köksmaskin säljs separat. Inte kompatibel med köttkvarnen 5FGA, som inte tillverkas längre.


Vad säger andra användare?