Skip the navigation
-10%

PASTAPRESS - 6 FORMER

5KSMPEXTA

2 års garanti

Tillbehör för pastapress för köksmaskiner för färsk pasta, allt ifrån fusilli till makaroner.

kr 2 609,10kr 2 899,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

Gör pastatillverkningen roligare

Ett tillbehör, sex former, oändligt nöje. Gör pastatillverkningen till ett nöje med vår pastapress för köksmaskiner. Du kommer bli fast när du ser elegant spaghetti, bucatini, rigatoni, fusilli eller macaroni komma ut som genom magi genom pastapressen.

Gjord för KitchenAid-köksmaskiner (utom 5KSM7990)

Inbyggd trådskärare för att skära av pastan

Sex snabbutbytbara pastapressplattor

Vad finns i förpackningen?

KitchenAids pastaformpress 5KSMPEXTA är enkel att använda och ger dig imponerande, proffsig pasta. Med sex former att välja mellan kommer du aldrig att tröttna.

Pressa pasta i alla olika former och storlekar

Kavla upp ärmarna och sätt på dig förklädet – med KitchenAids pastapress kan du förvandla din köksmaskin till en pastamaskin. Med sex olika former och storlekar som sträcker sig från spaghettisträngar till små makaroner kan du låta fantasin flöda fritt och börja skapa!

Mixer-attachments-pasta-press-6-shapes-empire-red-mixer-with-pasta-press-attachment

Passar perfekt till KitchenAid-köksmaskiner

Förvandla middagen till en pysselstund i köket. Med bara några få ingredienser gör pastapressen till KitchenAid-köksmaskinen att du kan experimentera och på ett roligt sätt göra hemlagad pasta i alla former och storlekar. Pastapressen är exklusivt utformad för att fungera tillsammans med köksmaskiner från KitchenAid(1) och fästs säkert på din köksmaskin, vilket skapar ett robust nav för alla dina pastatillverkningsbehov. Mamma mia!

Mixer-attachments-pasta-press-6-shapes-different-types-of-pasta-on-the-plate

Har du kört fast när det gäller pasta?

Det är svårt att föreställa sig ett liv utan pasta. Den uppskattas alltid, och man kan experimentera genom att kombinera den med ett till synes oändligt antal såser, från de enkla till de allra lyxigaste. Men när det gäller pastaformer tenderar många av oss att hålla fast vid samma sorter.


Vår pastapress till köksmaskinen är till för att hjälpa dig att tänka i nya banor kring pasta, med inte mindre än sex nya pastaformer att välja mellan. Det här smarta verktyget skapar slät, perfekt formad spaghetti, bucatini, rigatoni, fusilli och stora eller små makaroner. Alla kan turas om att välja form, mata in degen i tratten och se på när pastaformerna kommer ut. 


Och om du rycks med lite för mycket så gör det ingenting. Färsk pasta går utmärkt att frysa, så du kan göra hur mycket du vill, stoppa in den i frysen och plocka fram den när du blir hungrig.

Mixer-attachments-pasta-press-6-shapes-making-pasta-close-up

Gör långa eller korta pastaformer

Med KitchenAids pastapresstillbehör har du fullständig kontroll över längden på pastaformen. Den har en inbyggd trådskärare så att du helt enkelt kan skära av degen när den har den längd du önskar. 


Som tumregel passar de kortare formerna, som tenderar att ha håligheter eller kurvor (eller både och), bäst med tjockare, rejälare såser samt till pastagratänger och sallader. Längre, tunnare pastasträngar används till lätta såser, oljebaserade såser eller gräddsåser. Men vissa regler finns till för att brytas, så pröva dig fram och se vad som funkar för dig. 

B Quigley

Perfekta verktyg för att enkelt göra hemlagad pasta. Jag köpte pastapressen och torkställningen, och jag kan inte fatta hur lätt det är att göra läcker pasta

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?