Skip the navigation
-10%

KÖTTKVARNS- OCH KORVHORNSSET

5KSMMGA

2 års garanti

Köttkvarn och korvhornsset för alla köksmaskiner.

kr 1 799,10kr 1 999,00

 • Checked

  Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

 • Checked

  14 dagars gratis retur

 • Checked

  100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

Kvarn för att hacka, mala och riva

Det finns inget som denna flitiga KitchenAid-köttkvarn inte kan hantera. Skapa nyttiga, läckra och färska måltider från grunden i ditt kök.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Tillverkad av slitstark metall

Tre malningsplattor (fin, medel, grov)

Två korvhorn (stora eller små korvar)

Löstagbart matarbord

Vad finns i förpackningen?

Sätt igång med malningen med KitchenAids köttkvarn 5KSMMGA. Produkten har skivor och korvhorn och drivs av din elektriska köksmaskin.

meat-grinder-and-sausage-stuffer

Färsk mat på ett ögonblick

Skapa dina egna måltider från grunden utan några komplicerade ingredienser. Från hamburgare och köttfärslimpa till vegetariska korvar och såser – samtliga är nyttiga och goda.

Snabb och noggrann malning

Matlagning från grunden behöver inte ta lång tid. KitchenAids köttkvarn i metall hanterar enkelt de mest utmanande ingredienserna. Mal färskt kött till korv och hamburgare, grönsaker, hårdostar, färskt bröd, nötter, fisk och mer – använd de ingredienser som du gillar.

Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-table-grinding-raw-meat

Låt din köksmaskin göra jobbet

Köksmaskinen kan fungera som både köttkvarn och korvhorn! Tillbehöret är enkelt att sätta ihop och sedan kan du bara fästa tillbehöret i universalfästet för att låta köksmaskinen göra jobbet.


Det är fantastiskt att se hur den maler ner dina ingredienser till perfekt malda hamburgare, ströbröd, patéer eller strimlad ost. Om du gör korv efter att du har malt köttet byter du bara skiva och fäster ditt valda korvhorn.


Dina måltider kommer inte bara att bli färskare, mer hälsosamma och utan konserveringsmedel. Du kommer även ha kul och lägga till en personlig touch på dina favoritrecept så att de blir precis som du vill ha dem.

Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-meatballs-and-ingredients

Nyttiga recept utan krångel

Använd de ingredienser du vill ha och undvik de du inte vill använda. Experimentera med att tillsätta färska ingredienser till din malning, t.ex. persilja, vitlök eller rosmarin för att få fantastiska smaker precis som du vill ha dem. Möjligheterna med tillbehöret är oändliga.


Den fina skivan ger dig jämna resultat när du antingen gör paté, barnmat, pålägg eller kött till hamburgare, köttbullar eller korv med en finare konsistens. Den medelgrova skivan är för lite grövre hamburgare och biffar, grönsaker till soppor, grytor eller vegetariska hamburgare. Den grova skivan ger dig ännu lite grövre resultat och strimlar grönsaker och ostar till perfekt konsistens för chiligrytor eller köttpajer.


Tillaga och mal kött, fisk, grönsaker, frukt, ostar, örter… listan över vad du kan göra med det här mångsidiga tillbehöret kan göras lång.

Mince-being-pushed-through-grinder-attachment-and out-the sausage

Stor eller liten… helt enkelt läckra korvar

KitchenAids korvhorn är precis det verktyg du behöver för att göra färska och välsmakande korvar utan konserveringsmedel. Du kan äta och känna dig trygg i att du har koll på exakt vad korven innehåller och imponera på vänner och familj med spännande smakkombinationer. Röd lök, paprika och kyckling? Lamm och vitlök? Det är upp till dig.


Det finns två storlekar av korv att välja mellan. Välj 9,5 mm för mindre korvar, som chipolata, eller 19 mm för lite större korvar som bratwurst eller Cumberland. Vegetarian? Den här delen är definitivt inte bara för köttätare. Skapa din egna vegetariska fyllning och njut av läckra vegetariska korvar. 

Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-ingrdients-and-raw-meatballs

Du kan bearbeta mer på en gång

Vill du mala eller hacka mycket på en gång? Det större matarbordet⁽¹⁾på den här köttkvarnen i metall ger dig möjligheten att bearbeta fler ingredienser på en gång. Perfekt för när du lagar stora satser eller när du har horder av hungriga gäster på besök. Även om den är större kan den tas bort så att du kan ställa undan den prydligt i förvaringsfodralet. Vi har verkligen tänkt på allt. 

Minced-meat-coming-out-of-the-meat-grinder

Snabbare malning för snabbare resultat

Den robusta metalldesignen hos den här köttkvarnsdelen ger dig snabbare malning⁽²⁾även för de mest utmanande ingredienserna. Ett bra tips är att stoppa köttkvarnen i kylen eller frysen för att kyla ner den innan du börjar mala. Kalla temperaturer hjälper verkligen när du tillreder kött och ger dig en skarpare och enklare malning för alla typer av ingredienser. Det är något som gör dina måltider lite enklare.

Stand-mixer-and-meat-grinder-attachment-and-sausage-stuffer-tubes-and-plate-on-kitchen-counter

Köttkvarnen i metall är lika stark som den ser ut

KitchenAids köttkvarnsdel 5KSMMGA är tillverkad av aluminium, med plattor i rostfritt stål, så du kan lita på att den är tuff nog för uppgiften. Den kan ta sig an vad du än behöver för ditt recept, snabbt och enkelt. Var inte rädd för att experimentera! Den bearbetar enkelt kött, grönsaker, frukt, nötter och ostar, vilket ger dig precis den konsistens du är ute efter för dina skapelser. 

Woman’s-hands-and-dish-towel-cleaning-metal-ring

Enkel att hålla gnistrande ren

När du är klar är den enkel att rengöra. Det finns en rengöringsborste som gör det lätt att avlägsna matrester från malningsskivorna och andra delar av köttkvarnen. Korvhornsskivan, korvhornen och påmataren kan alla diskas i diskmaskinen, på den övre hyllan. Alla andra delar ska diskas för hand, och för just det ändamålet ingår en speciell rengöringsborste. Du kan även lägga rengöringsborsten i diskmaskinen när du är klar.


När allt är diskat och torkat kan du lägga bort alla delar i den praktiska förvaringslådan som levereras med den här kvarnen och förvara alla delar snyggt i ditt kök. 

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
 1. Jämfört med modell 5FGA

 2. Baserat på nötkött, kyckling och fläsk. Jämfört med modell 5FGA