Skip the navigation

KÖTTKVARN

5KSMFGA

2 års garanti

Köttkvarn för alla köksmaskiner. Mal köttfärs, fisk, grönsaker, frukt för hamburgare och mycket mera...

kr 1 599,00

Betala tre gånger utan kostnad från 3 713 SEK

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Köttkvarn för att skapa nyttig mat

KitchenAids köttkvarn ger dig jämna malningar av kött, grönsaker, fisk och mycket mer. Hacka och mal från grunden med den här köttkvarnen som du fäster på din köksmaskin.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Två malningsskivor (grov eller fin)

Löstagbart matarbord

Vad finns i förpackningen?

Den här köttkvarnen 5KSMFGA, med sina två skivor, kan användas till mycket mer än bara kött och hjälper dig att skapa från grunden.


Förvandla ingredienser till läckra och fräscha recept

Färdigmat ger dig väldigt lite kontroll över ingredienserna, men den här köttkvarnen ger dig möjligheten att skapa rätter från grunden. Nu är det dags att bli kreativ och börja experimentera med allt från hamburgare i pubstil till pålägg eller kryddig falafel. Prova olika smaksättningar så som persilja, vitlök, rosmarin, lime och mer.

Mixer-attachments-meat-grinder-empire-red-man-using-meat-grinder

Drivs av din pålitliga köksmaskin

Hur fungerar det? Montera KitchenAid-köttkvarnen och anslut den till universalfästet på en KitchenAid-köksmaskin (säljs separat). Vrid sedan till hastighet 4 på köksmaskinen och börja trycka in maten med påmataren. Du får en kvalitetsmalning av allt från grönsaker till rått kött, frukt, nötter, fisk och till och med bröd. Mata in ingredienserna och se hur de mals till perfektion. Du är snart expert. TIPS! För bäst resultat ska köttet vara väldigt kallt, med fördel delvist fryst.

Mixer-attachments-meat-grinder-empire-red-meat-grinder-with-stand-mixer-in-the-kitchen

Grov- eller finmalen? Du bestämmer.

Du kan enkelt välja mellan en grov eller fin konsistens med den här köttkvarnen. Växla bara mellan den fina eller grova malningsskivan för en den storlek som passar dig och kom i gång. Maskinen är kraftfull, den är tillverkad av slitstark plast med metalldelar och arbetar snabbt. 

Köttkvarnstillbehöret ger konsekventa resultat och kan verkligen bredda din kulinariska repertoar. Den öppnar dörren till nya möjligheter och sätter saker som köttfärslimpa, korv, såser och sylt på menyn. Du kommer att bli förvånad över vad du kan göra.

Mixer-attachments-meat-grinder-onyx-black-woman-using-sausage-stuffer

Organisera enklare

När du är på språng i köket är det bra att vara förberedd och hålla ordning medan du gör din grej. Med det praktiskt löstagbara matarbordet är ingredienserna på plats och redo att bearbetas i omgångar för dina rätter.

 

Påmataren hjälper dig sedan att få ut så mycket så möjligt av smakerna från dina ingredienser. Du för helt enkelt ingredienserna mot malningsskivan och kan sedan se dem förvandlas framför ögonen på dig. När du är klar är den enkel att rengöra och kompakt att förvara.

Mixer-attachments-meat-grinder-onyx-black-woman-using-sausage-stuffer

Upplev mer än den vardagliga malningen

När du har malt dina ingredienser till en jämn konsistens kan du ta det ett steg längre med våra andra kompletterande tillbehör. Gör läckra och färska korvar med hjälp av korvhornssatsen (5KSMSSA) och fyll dem med smakrikt, malt kött.

 

Du kan också använda passertillsatsen (5KSMFVSP) för att göra sylt, puréer, såser och näringsrik barnmat. Om du är på bakhumör är kakspritsen (5KSMCCA) perfekt för att göra imponerande kakor av wienerstil. Ja, du kan göra det hemma! Var och en av dessa extra tillbehör säljs separat.

PaulWest Yorkshire

Bra produkt och fantastisk kvalitet som vanligt. Alla KitchenAid-produkter möter alltid mina förväntningar. Tack, KitchenAid.

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?