Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Tillbehör för köksmaskiner>TILLBEHÖRSSET FÖR STRIMLING OCH RIVNING, INKLUDERAT EXTRA TRUMMOR

TILLBEHÖRSSET FÖR STRIMLING OCH RIVNING, INKLUDERAT EXTRA TRUMMOR

5KSMEMVSC

2 års garanti

Extra bladtrummor för strimlings- och rivningstillbehör för köksmaskiner.

kr 1 199,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Gör ännu mer med din skärare och strimlare

Njut av tre extra knivbladscylindrar till din grönsaksskärare och -strimlare (1), med ännu fler sätt att förbereda mat. Med dessa cylindrar kan du finstrimla och fin- eller grovriva till rösti och mer.

För grönsaksskärare/-strimlare 5KSMVSA (säljs separat)

Tillverkad i rostfritt stål

Tre cylindrar (finstrimla, finriva, potatisrivning)

Lätt att få på plats

Vad finns i förpackningen?

Få fler valmöjligheter Extra tillbehör till grönsaksskivare och -rivare 5KSMEMVSC. Finriv, fin- eller grovstrimla med ytterligare tre cylindrar.

Strimla och riv på halva tiden

Om du har vår grönsaksskärare och -strimlare och vill växla upp din matlagning kan de här läckra redskapen ge dig ännu fler valmöjligheter. De gör matlagningen smärtfri för alla rätter, från mos, puréer, potatiskakor eller grytor, till snabb ost till makaronipudding.

Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack Grating Cheese

Förvandla din köksmaskin till det ultimata redskapet för förberedelser

Detta paket är speciellt utformat för att fungera med vår grönsaksskärare/-strimlare⁽¹⁾(5KSMVSA) och ger fler alternativ för sallader, wokrätter, rösti, potatisbullar eller fritters. 


Förberedelser för matlagning behöver inte längre vara en syssla du bävar inför. Fäst bara grönsaksskäraren och -strimlaren från KitchenAid i frontfästet på någon av våra köksmaskiner, välj cylinder och låt den förvandla dina måltider. Perfekt förberedda, ljuvliga färska ingredienser, med lite till ingen ansträngning – vem skulle kunna motstå det?

Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack Shredding Radish

Rostfritt stål skojar man inte bort

Rostfritt stål är av goda skäl professionella kockars val. Det är robust, ger inte maten bismak och blir varken kantstött, rostigt eller fläckigt. Vi älskar också rostfritt stål, och det är därför bladen på alla tre cylindrarna i detta paket är gjorda av denna underbara metall. 


Det är superlätt att byta mellan olika blad, tack vare de snabbutbytbara cylindrarna. De byter knivblad på bara några sekunder medan du går från en uppgift till en annan. Du väljer bara en passande cylinder och klickar fast den i tillbehöret. Riv ost eller strimla kål på nolltid.

Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack Shredding Carrot

Strimla och riv, dubbelt så snabbt

Det går att tillsätta färska ingredienser till dina måltider med KitchenAids skivnings- och strimlingsdel – lägg till dessa tre extra cylindrar så finns det inget som kan stoppa dig!  De tre knivbladen i rostfritt stål får jobbet gjort med minimal arbetsinsats.


Finstrimlingscylindern är perfekt för att strimla hårdare livsmedel, som hårdost, choklad, nötter med mera till sallader, desserter eller hälsosamma smörgåsfyllningar. Potatisrivningscylindern är inte bara till för potatis – du kan använda den till många olika ingredienser för att göra potatisbullar, fritters eller rösti. Finrivningscylindern passar också för hårdare ingredienser och strimlar snabbt och snyggt morötter till morotskaka eller kål till coleslaw.

Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack In the Dishwasher

Det går snabbt och enkelt att städa upp

När du har strimlat och rivit färdigt kan alla tre cylindrar placeras på det övre stället i diskmaskinen. Huvuddelen av skivnings-/strimlingsdelen behöver bara handdiskas i vatten med diskmedel.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?