SATSA PÅ NYTTIG MAT MED SPIRALIZER-TILLBEHÖRET

Oavsett om du söker nya sätt att äta nyttigt eller fräscha idéer för att utforska din kreativitet i köket kommer det nya spiralizer-tillbehöret att bli din bästa vän i köket. KitchenAid Spiralizer erbjuder 9 kombinationer av spiralizing, skivning, skalning och urkärning och är tillverkad av hållbar metall.

VAR KREATIV MED FRUKT OCH GRÖNSAKER!

Med detta nya tillbehör kan du göra kreativa grönsaks- och fruktsallader. Vi vet alla att nyckeln till en god hälsa och till att åldras med behag är att öka vårt intag av frukt och grönsaker. Men det kan vara en utmaning att hitta nya, intressanta sätt att tillreda dem. Lägg till det nya spiralizer-tillbehöret med funktion för att skala, kärna ur och skiva till din KitchenAid Artisan köksmaskin och upplev hur mixern bearbetar den frukt eller grönsak som du har valt utan att du behöver använda händerna.

LÅT DIG INSPIRERAS AV DE 4 KNIVARNA SOM SNABBT KAN BYTAS!

KitchenAid Spiralizer använder 4 knivar som snabbt kan bytas och en skalkniv som kan väljas som tillbehör för att inspirera till nyttiga versioner av klassiska recept och släpp loss hela din kulinariska potential.

– Med Fine Spiralizing-kniven skärs frukt och grönsaker till tunna strimlor (4 mm x 4 mm), som liknar spaghetti

– Med Medium Spiralizing-kniven skärs frukt och grönsaker till tjockare strimlor (4 mm x 6 mm) så att potatis och zucchini snabbt och enkelt kan tillsättas till grytor och soppor

– Spiral Slicing-kniven med en 23 mm urkärnare är precis vad du behöver för att skapa 4 mm spiraler. Denna kniv är perfekt för zucchini och rödbetor

– Dessutom skalar skalkniven smidigt och automatiskt frukt och grönsaker, antingen för sig eller i kombination med någon av de andra knivarna.


top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.