NJUT AV HÄLSOSAMMA SLOW DRINKS

KITCHENAID ARTISAN JUICEMASKIN MED MAXIMAL UTVINNING
NJUT AV HÄLSOSAMMA SLOW DRINKS

Att hålla måttet har aldrig varit så enkelt som nu! KitchenAid Artisan juicemaskin med maximal utvinning har en långsam tvåstegsteknik för juiceutvinning: kniven i rostfritt stål bearbetar de ingredienser som juicen med låg hastighet utvinns ur och filtreras i kannan. Tack vare den särskilda skruvmatningen ”tuggas” frukter och grönsaker så att deras fibrer bryts isär och juicens näringsämnen ökar.

Juicemaskinen är en fantastisk hjälp för en hälsosammare livsstil: den utvinner juice från olika typer av ingredienser som torkad frukt och grönsaker (inklusive bladgrönsaker) – samt kotletter/homogeniserar köttet – och är framför allt en hjälpreda i köket för dig som vill ha det bästa för en sund kost och energi. Faktum är att den tack vare sin långsamma utvinningsteknik försiktigt pressar ingredienserna så att enzymerna förblir intakta. Det innebär mer juice, mindre avfall och mer mikronäringsämnen... Njut av alla ingrediensers ursprungliga smak och näringsvärde.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Slow juicer med långsam utvinning i två steg med knivblad och rotationsenhet i rostfritt stål. För maximal juiceutvinning med mindre förberedelser och mindre skum.

2-i-1 extra brett matarrör med matartratt. Det krävs mindre tillskärning och du kan hantera olika storlekar av mjuka och hårda frukter och grönsaker samt bladgrönsaker.

2 hastigheter och 3 fruktköttspip: lite fruktkött, mycket fruktkött och mos/sylt. Val av fruktköttsmängd för många olika livsmedel som släta ört- och grönsaksjuicer, smakrika fruktsåser, tjocka fruktpuréer och söt sylt.


top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.