Ge ditt kök en härligt blommande känsla med vår underbara nya köksmaskin och blender i den iögonfallande färgen Hibiscus med en matt finish.

 • Köksmaskin 4,7 l Hibiscus – Artisan

  Köksmaskin 4,7 l Hibiscus – Artisan

  En ikonisk design med oändliga möjligheter, skapad för att inspirera dig till något nytt i allt du gör.

  Köp köksmaskinen
 • Blender K400 Hibiscus – Artisan

  Blender K400 Hibiscus – Artisan

  Få jämna, utsökta resultat med en blender som är utformad för att kunna hantera även svårhanterade ingredienser.

  Köp blendern

Naturens praktfulla skönhet skapad för ditt kök Precis som hibiskusblomman själv sticker årets färg ut från mängden. Färgen Hibiscus är full av energi och glädje och bidrar med både en skön attityd och en massa roliga matlagningsstunder i ditt kök. Lägg till lite rosa i dina favoritrecept, eller experimentera med blommiga smaker. Det är dags att låta din inre matlagare blomma ut med allt från hibiskus smoothie eller en aromatisk hibiskuspaj.

 • Dags att fira

  Hylla det extravaganta och friheten med ny stil och nya recept. Var inte blyg, stick ut som Hibiscus!

 • Fängslande

  Frodiga Hibiscus får alla att vända på huvudet. Bara en antydan till den här färgen i ditt kök ger en livfull och sprudlande atmosfär.

 • Ger kraft

  Den här vackert djärva, hett uppiggande rosa färgen är en påminnelse om att ta med det roliga och det våghalsiga till tallriken – och ditt hem.

Låt ögonen njuta av årets färg

KitchenAid har valt att använda färger för att stimulera kreativitet sedan den första köksmaskinerna introducerades 1955. Vårt specialistteam har färgtrender nära sitt hjärta och har hållit ett vakande öga på den fantastiska resa som rosa har gjort genom under åren. Och nu är det dags. Så träd fram Hibiscus, en vackert levande och frodig fuchsia, vårt val för 2023. Den kommer garanterat att sticka ut och få ditt kök att blomstra.

Ett stänk rosa ger dina favoriter extra krydda

Om du funderar på att ta in Hibiscus i ditt kök genom vår frodiga Artisan-köksmaskin, eller vackra K400-blender, vill vi gärna uppmuntra till att ta med naturens livfullhet även till måltiderna. En färg som är så här lekfull och levande behöver matchande recept. Är du redo?

Det är dags att blomstra med Hibiscus

Den här riviga rosa färgen passar bra till ljus inredning men ger även en härlig känsla till monokrom och neutral inredning. Med vår nya Artisan-köksmaskin och K400-blender i Hibiscus kan du kombinera tidlös kvalitet med en färg som är mitt i prick, från VÄRLDENS FRÄMSTA KÖKSMASKINSMÄRKE (1).

 • Njut av matlagning med en köksmaskin

  Njut av matlagning med en köksmaskin

  Visa
 • Skapa och experimentera med en blender

  Skapa och experimentera med en blender

  Visa

Source Euromonitor International Limited; based on custom research conducted October/November 2022 for value sales (in USD) in 2022 through all retail channels.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.