Skip the navigation
Hem>Köksmaskiner>KÖKSMASKIN 4,7L HIBISCUS – ARTISAN
label-coty-hibiscusÅrets färg

KÖKSMASKIN 4,7L HIBISCUS – ARTISAN

5KSM195PSEHI

5 års garanti 15 går att reparera i många år

En legendarisk, mångsidig köksmaskin med fällbart drivhuvud i årets färg, frodig fuchsia.

7 tillbehör som medföljer
kr 8 499,00

 • Checked

  Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

 • Checked

  14 dagars gratis retur

 • Checked

  100% säker betalning

Säg hej till vår fantastiska köksmaskin i Hibiscus

Vispa, rör, knåda eller mosa, den glänsande fylliga köksmaskinen på 4,7 liter – Artisan Hibiscus klarar allt. Med dess unika elliptiska rörelsemönster och välkända kurvor är den stilikonen från det STÖRSTA KÖKSMASKINVARUMÄRKET I VÄRLDEN(1). Den levereras med en extra skål på 3 liter och tillbehör i rostfritt stål.

Fällbart drivhuvud

Elliptiskt rörelsemönster och 10 hastigheter

Fyra tillbehör, plus skrapa och stänkskydd

2 skålar i rostfritt stål

Gjutet metallhölje

5 års garanti + 15 års reparationer

Mer än 10 extra delar

Vad finns i förpackningen?

Du får allt du behöver för att blanda, knåda, vispa, strimla och skära i bakverk. Sprudlande skapelser. Bara att sätta igång!

7 tillbehör som medföljer
Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-video-showing-the-mixer-in-use

Klara allt med Hibiscus

Var inte blyg. Släpp in det djärva och vackra. Precis som blomman drar denna vackra rosa färg blickarna till sig.  Det är vad ditt kök – och måltiderna – har väntat på. Säg hej till Hibiscus. 

En explosion av färg och 100 års historia

I denna läckra KitchenAid 185 Artisan köksmaskin kombineras alla våra år av expertis och gör varje uppgift lätt som en plätt. Maräng, bakverk eller glasyr – köksmaskinen gör allt du vill. Den klarar mycket mer än kakor – du kan göra potatismos eller knåda deg, strimla kyckling eller blanda köttbullar.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-filling-liquid-with-pouring-shield

En köksmaskin som är redo för allt

KitchenAid-köksmaskinen var den första köksmaskinen för hemmabruk med elliptiskt rörelsemönster. Men vad betyder egentligen elliptiskt rörelsemönster? Det innebär att köksmaskinens axel roterar i en riktning, medan delen roterar i en annan, vilket ger en mycket grundligare blandning. Vispen rör sig i spiral till minst 59 beröringspunkter i skålen, så allt du lägger i kommer att blandas helt – ingenting missas.


Vår köksmaskin i årets färg har massor av tillbehör, så att ta dig an alla sorters kreativa menyer hemma. Degblandaren har horisontella stänger så att den kan skära i smör, men fungerar också som en vanlig vinge för att blanda och strimla. Eller byt ut den mot den medföljande vispen för luftning, degkrok för knådning eller flatblandare av metall med silikonvinge för de klibbigare blandningarna. Levereras också med en skrapa för enkel rengöring av degblandaren.


Välj bara tillbehör och hastighet, från 1 för långsam omrörning till 6 för vispning och blandning, och upp till 10 för snabb vispning. I själva verket kan du vispa grädde på mindre än 60 sekunder(2). Det är imponerande.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-mixing-ingredients

Ett nöje att använda

När du är sugen på att komma igång med din nya köksmaskin, är det sista du behöver att lista ut hur man använder knepiga tillbehör och komplicerade kontroller. Konstruktionen med fällbart drivhuvud på denna köksmaskin gör det superenkelt. Lås fast skålen på plats, sätt i vald visp och sänk ner drivhuvudet. Dra hastighetsspaken för att starta. Svårare är det inte. 


Det medföljande stänkskyddet skyddar mixern och arbetsytorna från stänk när du tillsätter ingredienser i skålen och blandar, vilket gör städningen hur enkel som helst! Bara koppla av och njuta av att äta.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-colour-of-the-year-on-countertop-with-second-bowl

Stora eller små satser med KitchenAid 4,7 l

Med den här köksmaskinen får du inte bara en, utan två praktiska skålar. Det innebär att du kan göra extra för storkok eller arbeta med två steg i ett recept samtidigt. Blanda degen i en och vispa äggvitan i den andra!  


Den större tvåfärgade skålen i rostfritt stål på 4,7 liter har ergonomiskt handtag som gör den enkel att lyfta. Med den kan du knåda upp till 2 kg deg eller blanda 9 dussin kakor (3) i en enda sats. Skålen i rostfritt stål på 3 liter är perfekt för mindre jobb, eller så kan du göra ytterligare 60 (5 dussin) kakor när du bakar, utan att behöva börja om. Det räcker långt när du ska ha fest eller släktträff. Fler hibiskusempanadas någon?

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-mixer-with-men-cooking-in-the-kitchen-5-year-guarante

Konstruerad för att hålla i generationer

Styrka och skönhet möts i denna underbara köksmaskin. Precis som alla våra köksmaskiner är den här tillverkad av tuffa material och kombinerar över 100 års teknisk expertis. 


Den gjutna metallkonstruktionen gör den solid och robust. Även knopparna är gjorda av metall och levereras med scratch-, lukt- och fläckbeständiga skålar i rostfritt stål. Dessutom får du 5 års garanti och 15-års reparationsservice – precis vad du behöver för att känna dig extra trygg.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-woman-using-shave-ice-attachment

Spännande tillbehör för att vidga dina vyer

Laga alla rätter du någonsin har läst eller drömt om – från välsmakande korvar till färsk apelsinjuice eller din egna version av vegetariska nudlar. Anslut barade extra delarnatill frontfästet på framsidan av köksmaskinen så är du redo att använda den. 


Välj mellan en mängd olika tillbehör för att göra allt från färsk pasta till tärnade sallader, hamburgare, korv, sylt och sorbet. Alla delar till frontfästet passar alla köksmaskinmodeller som tillverkats sedan 1919. Den enda frågan är: Vilken ska du prova först?


K400-Blender-and-Mixer-hibiscus-colour-of-the-year-on-countertop

Låt ögonen njuta av årets färg

KitchenAid har valt att använda färger för att inspirera till kreativitet sedan de första köksmaskinerna introducerades 1955. Årets färg är noga utvald utifrån globala trender vars syfte är att fånga nutidens uttryck och inspirera skapare runt om i världen. Så träd fram Hibiscus, en vackert levande och frodig fuchsia, vårt val för 2023. Den kommer garanterat att sticka ut och ger ditt kök en härligt blommande känsla. 

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
 1. Källa: Euromonitor International Ltd; Consumer Appliances 2022ED; "mixers" (miksere) i henhold til definitioner af miksere (omfatter både køkkenmaskiner og håndmiksere); detailsalg i enheder, 2021-data.

 2. Baserat på 473 ml vispgrädde (36 % fetthalt)

 3. Baserat på 28 g deg per kaka