Vi presenterar 2021 års köksmaskin i begränsad utgåva 4,8 l – Artisan

Light & Shadow

Vi firar alla de gånger som du känner dig inspirerad i köket med vår nya köksmaskin i begränsad upplaga. Oavsett om du har tio minuter på dig när du vaknar eller tre timmar på kvällen kan du göra det vardagliga spännande och varje ögonblick speciellt.

Utforska vår köksmaskin i Light & Shadow

 • Utforska vår köksmaskin i Light & Shadow

  Köksmaskin i begränsad utgåva på 4,8 l – Artisan med extra tillbehör

  Köksmaskin i begränsad utgåva på 4,8 l – Artisan med extra tillbehör

  Vi presenterar vår köksmaskin i begränsad upplaga: Light and Shadow. Den är noggrant utformad för att återspegla de speciella stunder som du tillbringar i köket när kreativiteten slår till – både morgon och kväll. Den här köksmaskinen är en djärv och vacker kombination för ditt hem tack vare en unik design med kontraster mellan ljusa och mörka färger och släta och strukturerade ytor.

  Köp köksmaskinen

Få varje ögonblick att sticka ut

 • Vacker kontrasterande design

  Låt dig inspireras, dag som natt. Den här mångsidiga köksmaskinen tar dig från tidiga frukostar till lata eftermiddagar till middagsbjudningar med levande ljus.

 • Köksmaskin i sanddränkta färgtoner

  För dig som älskar den svartvita looken erbjuder vår sandfärgade köksmaskin ett mjukare alternativ till vitt. Den ger köket ett nytt ljus dränkt i solsken.

 • Svart tredimensionell knoppig skål

  Den svarta keramikskålen utgör en perfekt kontrast till köksmaskinens ljusa och släta utseende. Det strukturerade mönstret av dimensionella knoppar skapar skuggor under dagen.

 • Eleganta kontrasterande detaljer

  Precis som du som hemmakock fulländar dina maträtter kompletteras bilden av ljus och skugga med subtil finess i form av ett elegant dekorband och frontfäste med metallfinish.

Recept för inspiration när som helst

Ha kul i köket med de här utsökta recepten inspirerade av ljus och skuggor som matchar din nya köksmaskin.

 • Chokladkaka utan mjöl

  Chokladkaka utan mjöl

  Den här glutenfria kakan är mörk och fyllig och görs på bara fyra ingredienser. Sikta över florsocker för en riktigt lyxig dessert.

  Upptäck
 • Tiramisu

  Tiramisu

  Vackra lager av amarettikakor doppade i espresso och krämig mascarpone, toppade med kakao. Vem skulle kunna motstå den här italienska klassikern?

  Upptäck
 • Tigerkaka

  Tigerkaka

  De utsökta virvlarna av choklad och vanilj ser imponerande ut, men de är underbart enkla – och smakar fantastiskt. Skär upp kakan före servering för full effekt.

  Upptäck

Släpp in magin i hemmet med
Light & Shadow

Få alla värdefulla stunder i köket att sticka ut, från midnattsfester till eftermiddagsfika. Missa inte den här unika begränsade utgåvan.

 • Köp köksmaskinen i begränsad utgåva

  Köp köksmaskinen
  i begränsad utgåva

  Visa
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.