Skip the navigation

KÖKSMASKIN MED LYFTARM 5,6L– ARTISAN - Pistage

5KSM60SPXEPT

5 års garanti 15 års reparationstid

Köksmaskin med lyftarm 5.6L kombinerar form och funktion för att klara av allt.

kr 8 999,00

 • Checked

  Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

 • Checked

  14 dagars gratis retur

 • Checked

  100% säker betalning

Klara allt med KitchenAid 5,6 l

Den här köksmaskinen med lyftarm är kraftfull, hållbar och tyst – och har det klassiska KitchenAid-utseendet också. Höj ribban för din kulinariska förmåga när du vänder ned, vispar, blandar, strimlar, knådar och mosar alla typer av spännande nya skapelser.

Med lyftarm

Långsam hastighet för vändning

Elliptiskt rörelsemönster

Två tillbehör och trådvisp i rostfritt stål

5,6 l skål i rostfritt stål

Robust hölje i gjuten metall

5 års garanti + 15 års reparationer

Mer än 15 extra delar

Vad finns i förpackningen?

Vem säger att du inte kan få allt? Glasskålen Artisan KitchenAid-köksmaskinen med lyftarm 5KSM60SPX har allt du behöver för kulinariska mästerskap.

video-static-Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX

Kulinariska kunskaper till hands

Låt inget stoppa dig med köksmaskinen på 5,6 l från KitchenAid VÄRLDENS BÄSTA VARUMÄRKE FÖR KÖKSMASKINER (1). Med 11 olika hastigheter får du kraft och kontroll, från höga till låga och alla däremellan. Den här skönheten levererar varje gång – från strimlad kyckling eller luftiga mousser, till pizzadeg eller krämigt mos.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-empire-red-with-dough-hook-on-countertop

Köksmaskinen som har allt

Om du lagar mer mat än bara ”då och då”, är det här köksmaskinen för dig. Det här är vår mest kraftfulla köksmaskin med lyftarm för hemmabruk, med 1,5 gånger mer kraft i skålen(2), plus 11 hastigheter, generös storlek och, naturligtvis, den underbart klassiska formen. Köksmaskinen är redo och väntar på att börja arbeta så att du får styrkan som behövs för tunga jobb, och smidigheten för känsliga jobb.


Oavsett om du vispar en större mängd till flera personer eller bara något litet till dig är den här köksmaskinen perfekt i storlek. Skålen på 5,6 l i rostfritt stål gör att du enkelt kan knåda upp till 3,7 kg bröddeg (3) eller göra 11 dussin kakor, allt på en gång.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-almond-almond-cream-bowl-lifted-making-pizza-dough

Konstruktionen med lyftarm ger dig mer

Oavsett hur mycket du gör, och oavsett ingredienser blir det enkelt med kapaciteten och kraften i köksmaskinen med lyftarm. De är lite högre och större än köksmaskinen med fällbart drivhuvud, och skålen låses fast på plats, vilket gör dem stabilare också, för tunga blandningar.


Med spaken höjs och sänks mixerskålen mjukt till rätt läge och låses fast med tre fasta låspunkter för maximal stabilitet. Skålens ergonomiska handtag gör det enkelt att placera och lyfta av den, även när den är full.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-empire-red-planetary-action (1)

11 hastigheter ger dig ultimat kontroll

Köksmaskinen på 5,6 l – Artisan är utformad med 11 olika hastigheter, från höga till låga och alla däremellan, som ger dig kraft och kontroll. Alla recept, hur krångliga de än är, klarar köksmaskinen galant. 1/2 hastighet vänder försiktigt ned känsliga ingredienser, som blåbär och äggvitor, så att smeten blir luftig utan att den övervispas. Precis som om du gjorde det för hand. Sedan går du bara genom hastigheterna, ända upp till 10 för snabb vispning, medan mjukstartfunktionen minimerar kladd och stänk.


Och du kan lita på att alla våra köksmaskiner mixar till sista droppen tack vare det ”elliptiska rörelsemönstret”. Det innebär att köksmaskinens huvud roterar i en riktning, medan delen roterar i en annan, vilket ger en mycket grundligare blandning. Vispen rör sig i spiral till minst 60 beröringspunkter i skålen, så allt kommer att blandas helt – ingenting missas. Blanda, rör om, vänd ned och vispa enkelt.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-5-years-guarantee-15-years-repairability

Köksmaskinen som finns med på lång sikt

Den här köksmaskinen med lyftarm ger sig inte iväg någonstans! Den är tillverkad av solid zinkmetall, med drev i metall, så den är lika hållbar som den är kraftfull. Den kommer att vara din bästa vän i köket i många år framöver, i själva verket berättar kunder om hur deras KitchenAid-köksmaskiner har blivit familjens arvegods. Du får 5 års garanti och 15 års reparationsservice, så om ett problem ändå skulle inträffa kan du få hjälp av vårt team att lösa det. 

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-medallion-silver-woman-cooking-delicious-chocolate-mousse

Gör den till din egen genom färg

5,6 l – Artisan kan vara ett makthus, men det betyder inte att det inte är vackert också. Med våra distinkta linjer och tidlösa färger, kommer den att stolt ta plats på köksbänken. Men vilken färg ska man välja? Klassisk svart, vår ikoniska röda, frodiga pistasch… det finns bokstavligen inget fel val. Matcha den med din inredning, din stil eller fullända utseendet genom att matcha den med dina andra KitchenAid-apparater. 

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-empire-red-with-stainless-steel-grinder-attachment

Tillbehör som utökar din repertoar

Det finns 15 valfria tillbehör, men antalet växer, (säljs separat) som du kan ansluta till köksmaskinen via universalfästet. De är superlätta att fästa, fäll bara upp frontfästet på huvudet och ta bakningen till nästa nivå. Nästan allt kan göras från grunden hemma, från korv till sallader till lasagne, granité, glass och ditt eget färskmalda mjöl.


I vårt växande sortiment av delar till köksmaskiner ingår en genialisk grönsakssvarv, en mjölkvarn och en köttkvarn (alla säljs separat). Det finns så mycket mer du kan göra än att baka. Koppla bara in delarna och se på medan din köksmaskin skapar magi och tar din hemlagade favoritmat till en ny nivå.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
 1. Source Euromonitor International Limited; based on custom research conducted OctoberNovember 2022 for value sales (in USD) in 2022 through all retail channels.

 2. Jämfört med köksmaskinen i modell 5KPM5 vid mätning av toppeffekten i skålen

 3. Användning av ett särskilt uttag

 4. Med flatblandaren; 28 g deg vardera

 5. 292 g deg vardera

 6. Med flatblandaren