Skip the navigation
Hem>Köksmaskiner>KÖKSMASKIN 4,7L DESIGNSERIEN BLOSSOM - ARTISAN
label-design-editionDesign-serien

KÖKSMASKIN 4,7L DESIGNSERIEN BLOSSOM - ARTISAN

5KSM180LEELB

5 års garanti

Köksmaskin i designserien Blossom med unika detaljer och tillbehör i rostfritt stål.

4 tillbehör som medföljer
kr 8 899,00

 • Checked

  Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

 • Checked

  14 dagars gratis retur

 • Checked

  100% säker betalning

En köksmaskin som är redo för allt

Utvecklas som hemmakock med den här ikoniska köksmaskinen som du kan använda för allt från kardemummakakor till zucchininudlar. Släpp fantasin lös och blomstra som hemmakock. 

Fällbart drivhuvud

Elliptiskt rörelsemönster och 10 hastigheter

Fyra blandningstillbehör i solitt rostfritt stål

Skål i hamrad koppar

Gjutet metallhölje

5 års garanti

Mer än 15 extra delar

Vad finns i förpackningen?

Allt du behöver för att mixa, knåda och vispa dig fram till läckra söta och välsmakande skapelser. Köksmaskinen Blossom 5KSM180LE hjälper dig att växa som hemmakock.

4 tillbehör som medföljer

En köksmaskin som känns naturlig

Finslipa dina färdigheter i köket med åren på ett avslappnat och fokuserat sätt.

Låt din kreativitet flöda med köksmaskinen Blossom

Köksmaskinen på 4,7 l i designserien Blossom – Artisan har allt. En mjuk salviagrön färg med vackra botaniska inslag, en hamrad kopparskål med livsmedelssäker inredning och hållbara tillbehör i rostfritt stål för att vispa, skära smör, röra, knåda eller mosa. Utöka dina färdigheter och njut av varje ögonblick. 

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-stand-mixer-in-the-kitchen

Gör det annorlunda med vår designserie

Vill du ha något speciellt? Köksmaskinerna i KitchenAids designserie suddar ut gränsen mellan apparat och konst genom unika färger, finish, konsistenser och material, vilket ger dig obegränsade möjligheter att uttrycka dig kreativt. 


Den timjansgröna köksmaskinen Blossom har inspirerats av aromatiska örter och ätbara blommor och har ett unikt dekorband, navskydd och en fantastisk kopparskål. Skålen mörknar naturligt med tiden eftersom den utvecklar en unik patina, vilket återspeglar din utveckling som hemmakock. Du kan antingen njuta av dess åldrade finish, eller hålla den polerad och ljus – och ha i åtanke att den rostfria interiören är lätt att rengöra och livsmedelssäker. Komplettera utseendet i ditt kök och låt det inspirera dig varje dag. 

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-planetary-action-top-view

Elliptiskt rörelsemönster för imponerad blandning

KitchenAid-köksmaskinen var den första köksmaskinen för hemmabruk med unikt elliptiskt rörelsemönster. Det innebär att köksmaskinens axel roterar i en riktning, medan tillbehöret roterar i en annan, vilket ger en snabb och grundlig blandning. Vispen rör sig i spiral till minst 59 beröringspunkter i skålen, så allt du lägger i kommer att blandas helt – ingenting missas.


Från att blanda kaksmet till att vispa grädde eller till och med knåda pastadeg ska du välja tillbehör och hastighet, från 1 för långsam omrörning upp till 6 för vispning och creaming, och upp till 10 för snabb vispning. I själva verket kan du vispa grädde på mindre än 60 sekunder (1). Inga problem!

Mixers-tilt-head-47L-blossom- artisan-pastry-beater-mixing-close-up

Degblandare och andra verktyg i rostfritt stål

Den här populära köksmaskinen med fällbart drivhuvud levereras med en blandare i rostfritt stål som är idealisk för att göra läckra bakverk. Med de horisontella stängerna kan du skära kylskåpskallt smör och få frasiga bakverk direkt.


Eller byt den mot de andra verktygen i rostfritt stål för att göra vad du vill. Vispen är avsedd för att röra i luft, degkroken för knådning och den vanliga flatblandaren för blandning och strimling av tyngre ingredienser som kaksmet, potatismos eller tillagad kyckling i en strimlad konsistens. 

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-woman-in-the-kitchen-making-cookies-next-to-stand-mixer

Så ... hur mycket kan du göra?

I kopparskålen till köksmaskinen på 4,7 l med fällbart drivhuvud i design-serien kan du göra små till stora mängder som räcker till flera personer och till och med göra lite extra när du lagar mat.


Den här medelstora köksmaskinen knådar upp till 2 kg deg, vispar 1 l vispgrädde, eller blandar 9 dussin kakor (2) i en enda sats. Det räcker långt när du umgås med familjen i köket eller har vänner på besök. Det finns ingen sådan sak som för många kakor, trots allt.

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-5-year-guarantee-mixer-with-burgers

En naturlig skönhet som varar för evigt

Styrka och skönhet går hand i hand med den här utsökta köksmaskinen från KitchenAid. Precis som alla våra köksmaskiner är den här tillverkad av tuffa material och kombinerar över 100 års teknisk expertis. Dess gjutna metallkonstruktion innebär att den är stadig och robust, även knopparna är gjorda av metall.


Den känns tillräckligt stadig och stabil för tunga blandningar. Känn dig trygg med vår femåriga garanti.

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-making-pasta-with-attachment-close-up

Blomstra som hemmakock med valfria tillbehör

Skapa alla rätter du någonsin har läst eller drömt om – från falafel till citrussylt till din egna version av vegetariska nudlar. Anslut bara de valfria tillbehören till frontfästet på framsidan av köksmaskinen så är du redo att använda den. 


Välj mellan en mängd olika tillbehör för att göra allt från färsk pasta till tärnade sallader, hamburgare, korv, sylt och sorbet. Alla delar till frontfästet passar alla köksmaskinmodeller som tillverkats sedan 1919. Den enda frågan är: Var kommer du att börja?

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
 1. Baserat på 473 ml vispgrädde (36 % fetthalt)

 2. Baserat på 28 g deg per kaka