Skip the navigation

KÖKSMASKIN MED LYFTARM 6,6L - ARTISAN - Medallion silver

5KSM70SHXEMS

5 års garanti 15 års reparationstid

Designad för att kombinera form och funktion för att göra den komplett.

kr 9 999,00

 • Checked

  Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

 • Checked

  14 dagars gratis retur

 • Checked

  100% säker betalning

Kraft och hållbarhet med KitchenAid 6,6L

Denna Artisan-köksmaskin med lyftarm är exceptionellt kraftfull, hållbar och dessutom tyst. Det är ren glädje att göra läckra sötsaker och salta skapelser och den öppnar för massor av spännande möjligheter.

Med lyftarm

Långsam hastighet för vändning

Elliptiskt rörelsemönster och 11 hastigheter

Tre delar i rostfritt stål + silverbelagd dubbel flatblandare av metall med silikonvinge + ett stänkskydd

Skål i rostfritt stål med 6,6L/stor kapacitet

Robust hölje i gjuten metall

5 års garanti + 15 års reparationer

Mer än 15 extra delar

Vad finns i förpackningen?

Satsa stort med denna Artisan KitchenAid-köksmaskin med lyftarm 5KSM70SHX som har allt du behöver för konstant kreativitet.

Du har kraften att ta dig an allt

Låt inget stoppa dig med köksmaskinen på 6,6 l från KitchenAid från VÄRLDENS BÄSTA VARUMÄRKE FÖR KÖKSMASKINER(1). Du kan skapa hela dagen, varje dag med den här kraftfulla köksmaskinen med stor kapacitet. Knåda pizzadeg, blanda kaksmet, vispa maränger och gör till och med pulled pork, allt utan ansträngning med upp till 1,5 gånger mer kraft i skålen än vår köksmaskin med fällbart huvud*. *jämfört med modell 5KSM150 vid mätning av toppeffekten i skålen

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-black-on-countertop

Köksmaskinen som kombinerar kraft, storlek och elegans

Artisan-köksmaskinen med lyftarm på 6,6 l från KitchenAid är en kraftfull köksmaskin. Den kombinerar vår mest kraftfulla motor (6) med vår största skålkapacitet och en professionell lyftarm – plus våra klassiska kurvor och vår ikoniska design.


Den är redo att knåda även den tuffaste degen, enkelt blanda kompakta ingredienser och bearbeta större volymer. Den 6,6 l stora rostfria skålen är konstruerad för att hantera allt du slänger i den och blandar upp till imponerande 13 dussin kakor (2) eller 10 dussin muffins (4) eller 14 pizzor (5) i en och samma sats. Den höga effektiviteten och tysta motorn ger den kraft som krävs för att blanda tunga kaksmeter, vispa stora mängder grädde eller knåda kompakt deg.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-contour-silver-bowl-lifted

Lyftarmskonstruktion för tuffa tag

De som ofta arbetar med stora mängder ingredienser brukar ofta välja en lyftarmskonstruktion, där huvudet hålls låst på plats. En köksmaskin med lyftarm är perfekt för att skapa stora satser, eftersom den är kraftfull och robust.


Hur fungerar det? Med spaken höjs och sänks mixerskålen mjukt till rätt läge och låses fast med tre fasta låspunkter för maximal stabilitet. Skålens ergonomiska handtag gör det enkelt att placera och lyfta av den, även när den är full.


Tips: Tänk på utrymmet i köket. En köksmaskin med lyftarm är lite högre än en med fällbart drivhuvud. Kontrollera höjden med jämförelsetabellen nedan.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-empire-red-planetary-action (1)

Elliptiskt rörelsemönster från långsamt till snabbt – grundlig blandning

KitchenAid-köksmaskinen var en av de första köksmaskinerna för hemmabruk med "elliptiskt rörelsemönster", vilket innebär att köksmaskinens huvud roterar i en riktning medan tillbehöret roterar i motsatt riktning, och det ger en mycket mer grundlig blandning. Vispen rör sig i spiral till mer än 60 beröringspunkter i skålen, så allt du lägger i blir helt blandat.


Denna Artisan 5KSM70SHX-modell har 11 flexibla hastigheter med skjutreglage, vilket ger dig exakt kontroll och variation av hastigheten, med vår långsammaste vändhastighet (en hastighet som är hälften så långsam som RÖRA) som är utformad för att vända ner – något som normalt görs för hand. Vändhastigheten är skonsam nog att skydda sköra ingredienser och behålla luft i smeten.


Den lyftarmen har även mjukstart med en långsam upptrappning för att minimera stänk, från mjuk acceleration till vald hastighet.


Oavsett om du blandar, vispar eller knådar väljer du bara del följt av hastighet och sedan kör du igång.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-5-years-guarantee + 15 repairability

Köksmaskinen är som en långvarig vän

Den solida zinkmetallkonstruktionen på köksmaskinen på 6,6 l gör den lika hållbar som den är snygg. Dess tre huvudtillbehör, visp, degkrok och flatblandare, är alla tillverkade av rostfritt stål för lång livslängd. Den kommer att vara din pålitliga kökskamrat i många år framöver och du kommer aldrig vilja ha eller behöva använda någon annan köksmaskin. Du har 5 års garanti och 15 års reparationslöfte, så om ett problem ändå skulle inträffa kan du få hjälp av vårt team att lösa det.  


Den här köksmaskinen ger sig inte av någonstans! Många av våra KitchenAid-kunder berättar att de ger sin köksmaskin ett namn eftersom den känns som en familjemedlem! Vad skulle du kalla din?

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-dried-rose-woman-cooking-delicious-salty-pies

Experimentera med din egna unika stil

Även om Artisan-köksmaskinen på 6,6 l är en hårt arbetande maskin så har den ett snyggt utseende också. Den finns i ett antal tidlösa färger, så det är lätt att hitta en som matchar din personlighet. Skaffa en i tidlöst svart, crème eller vår omisskännliga röda, eller låt din fantasi flöda vilt med en trendig nyans.


Matcha den med din inredning, din stil eller fullända utseendet genom att matcha den med dina andra KitchenAid-apparater. Det finns inget som får dig att le som en matchande köksserie.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-black-with-pasta-sheet-roller-and-cutter-attachment

Gör på ditt eget sätt med olika delar

Det finns ett spännande utbud av mer än 15 delar som du kan koppla till köksmaskinen via universalfästet. Fäll bara upp frontfästet på huvudet och anslut en valfri del till köksmaskinen. En helt ny värld av kulinariska möjligheter öppnas för dig. Nästan allt kan göras från grunden hemma, från korv till sallader till lasagne, glass och mjöl.


I vårt sortiment av delar till köksmaskiner ingår en genialisk grönsakssvarv, en pastamaskin och en köttkvarn (alla säljs separat). Det finns så mycket mer du kan göra än att baka. Koppla bara in delarna och se på medan din köksmaskin skapar magi och tar din hemlagade favoritmat till en ny nivå.

Jämför våra köksmaskiner

Kitchenaid Food processor 5KSM70SHXEER Röd Profile
KÖKSMASKIN MED LYFTARM 6,6L - ARTISAN

Designad för att kombinera form och funktion för att göra den komplett.

kr 9 999,00
 • Fällbart drivhuvud/lyftarm
 • Höjd
 • Huvudskålens kapacitet
 • Antal skålar som ingår
 • Antal blandningstillbehör som ingår
 • Alternativ för gravering
 • För kommersiellt bruk
Kitchenaid Food processor 5KSM7580XECA Röd metallic Profile
KÖKSMASKIN 6,9L - ARTISAN

Stor köksmaskin för tung mixning är den allra bästa köksmaskinen i sin klass

kr 8 999,00
Köp nu
 • Fällbart drivhuvud/lyftarm
 • Höjd
 • Huvudskålens kapacitet
 • Antal skålar som ingår
 • Antal blandningstillbehör som ingår
 • Alternativ för gravering
 • För kommersiellt bruk

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
 1. Källa: Euromonitor International Ltd; Consumer Appliances 2021ED; enligt definitionen av köksmaskin; volymförsäljning i detaljhandeln i enheter, data från 2020.

 2. Med flatblandaren, 28 g deg vardera

 3. Användning av ett särskilt uttag

 4. 40 g smet vardera

 5. 292 g deg vardera

 6. Baserat på skålens toppeffekt