KitchenAid Artisan Köksmaskin

Uppskatta den goda kvaliteten och tidlösa designen hos denna ikoniska köksmaskin som hjälper dig att skapa ett oändligt antal läckra hemgjorda smaksensationer. Upptäck de oändliga kulinariska möjligheterna med de extra tillbehören

Spela upp video

UTMÄRKT KVALITET

RESULTAT OCH KVALITET

Planetväxelns blandningsrörelse – flatblandaren roterar först åt det ena hållet medan den vispar och sedan åt det andra hållet så att ingredienserna hela tiden skjuts mot mitten av skålen. 10 hastighetsinställningar säkerställer snabb, noggrann och exakt blandning. Motorn med direkt drivsystem i huvudet ser till att strömmen drivs direkt till redskap och tillbehör. Köksmaskinen är effektiv, tillförlitlig och tålig. Den stora skålen för 4,8 L i rostfritt stål ger dig möjlighet att bearbeta såväl små som stora mängder mat.

MÅNGSIDIGHET

Eftersom matlagning är en process i många steg är köksmaskinen Artisan utformad för att vara ett så mångsidigt köksredskap som möjligt. En stor uppsättning redskap och tillsatser kan enkelt anslutas. Flerfunktionsnavet gör det möjligt att finhacka kött, skära grönsaker, rulla och skära pasta, klämma ihop, hacka och bearbeta … Allt detta och mycket mer med en och samma köksmaskin!

EN FÄRGPALETT SOM PASSAR DITT KÖK PERFEKT

KOMBINERA KRAFT MED FLERA OLIKA STANDARDTILLBEHÖR

Den robusta och stabila köksmaskinen vispar, rör, knådar och blandar – kort sagt de mest monotona, tidskrävande och tunga uppgifterna i köket med elegant enkelhet. Oändliga kulinariska möjligheter med extra tillbehör.

FÅ PROFESSIONELLA RECEPT OCH RÅD FRÅN MATLAGNINGSEXPERTER

Om du älskar att laga mat är denna unika KitchenAid-kokbok och appen för iPhone, iPad och iPod Touch perfekta för dig. Låt oss skapa något unikt tillsammans.

Kokbok

Hämta kokbok

Kokboksapp

Hämta kokboksapp

Service och support

Artisan köksmaskin

Upptäck historien bakom

 • 1919

  H5

  Herbert Johnston, en ingenjör bosatt i Ohio (USA), uppfann en fantastisk maskin som skulle komma att revolutionera matlagningsexperters och finsmakares liv: den första äggvispen för hushåll, ”H5”. När den testades uppfann hustrun till en av de företagsledarna omedvetet varumärkesnamnet när hon förklarade: ”Det spelar ingen roll vad ni kallar det, det är det bästa kökshjälpmedlet [Kitchen Aid] jag någonsin har haft”. Varumärket, KitchenAid, föddes.

  H5
 • 1936

  Egmont Arens

  Herbert Johnston tar hjälp av Egmont Arens för att skapa nya modeller, vilka vinner utmärkelser för framstående design.

  Egmont Arens
 • 1955

  K-modell

  Amerika förälskade sig i K-modellen som först tillverkades i fyra spännande färger.

  K-Modell
 • 2009

  90-årsjubileum

  KitchenAid firar sitt 90-årsjubileum genom att lansera en specialfärg: Röd metallic.

  90-årsjubileum
 • 2015

  H5

  Med tiden har varumärket fortsatt att uppfinna och förbättra innovativa lösningar för kockar och finsmakare.

  H5
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.