Hackare: ett oumbärligt verktyg

En hackare är otroligt praktisk i köket. Ha det mångsidiga verktyget nära till hands på köksbänken för att hjälpa dig med pillriga vardagssysslor som att hacka lök (utan tårar) och mycket mer. Du kan hacka och blanda grönsaker, nötter och örter eller göra såser, dippsåser, puréer och dressingar – det är helt upp till dig.

Liten och användbar

TheMinihackarenoch den något störrehackaren på 1,19 lär utformade för multianvändning. Använd dem för en mängd olika recept och uppgifter – från att vispa en chokladdessert till att hacka tomater, göra ströbröd eller blanda en guacamole. Bekväma att använda och enkla att förvara med hällpip, bekväma handtag och sladdvinda. Du får mycket gjort och är redo för allt.

Avocado and lime preparation

Minihackaren är till stor hjälp

Den må vara liten men minihackaren sparar både tid och ansträngning. Den är perfekt om du vill äta mer hälsosamt, vara mer kreativ i köket och minska förberedelsetiden! Se vad du kan göra med den här godingen …

Enkel hantering med en knapptryckning

Få den konsistens du vill ha med pulsering med en knapptryckning. Sväng ihop en råbiff eller majonnäs. Testa att göra en salsa med sting eller en kryddig hummus.

Häll flytande ingredienser

Tillsätt olja eller andra vätskor i påfyllnadsöppningen. Vätskan tillsätts gradvis under beredningen.

Kompakt och prydlig

Den är perfekt att ha framme eftersom den inte tar upp så mycket plats. Om du vill ställa den i skåpet har den en sladdvinda i basenheten. Väldigt prydligt.

1,19 l hackare med stor kapacitet

Använd en något större hackare om du lagar mat till mer än två personer. Den har 40 % större kapacitet än minihackaren och är rymlig och robust.

Hacka, mosa, vispa, rör

Använd den för att hacka, blanda och mosa frukt, grönsaker, nötter och örter. Du kan till exempel hacka vitlök, mala rått kött och göra ströbröd. Byt ut kniven mot en visp för att vispa eller röra om ägg, smet och grädde. Vispa grädde på bara 30 sekunder.

Perfekt för såser och dressingar

Skapa goda dressingar och såser med en påfyllnadsöppning som tillsätter flytande ingredienser. Hällpipen och handtaget på arbetsskålen ger enkel servering.

Enkel rengöring

Skålen och multifunktionskniven tål maskindisk och du som gillar ordning och reda kommer att uppskatta att allt ryms i skålen.

Sammetslen barnmat i en hackare

Letar du efter det bästa sättet för att laga barnmat hemma? Du kan göra släta puréer som är nyttiga och goda till ditt barn i hackaren från KitchenAid. Sätt reglaget på PURÉ och sätt igång. Gör goda blandningar av kokta frukter och grönsaker.

Skär dem i bitar om cirka 2,5 cm så tar det bara sekunder innan du uppnår önskat resultat. Anpassa konsistensen genom att tillsätta lite vätska, t.ex. vatten, bröstmjölk, buljong eller till och med örtte som kamomill. Mata barnet och se den lilla njuta.

Baby with a spoon in a chair

Tips: Puréer som på en stjärnrestaurang

Varför ska bara barn äta puréer? Gör en vacker och utsökt blandning, t.ex. sparrispuré, blomkålspuré eller morot- och spiskumminpuré, som tillbehör eller garnering.

Hackare från KitchenAid har en kraftfull motor och en vass kniv i rostfritt stål som ger en krämig konsistens. Gör nyttiga puréer som lyfter måltiden och ser proffsiga ut.

Velvet carrot purée

Testa en ny smak

Gör nyttiga och färska såser från grunden med hackaren från KitchenAid. Marinera, doppa, grädda, ringla eller ät som det är! En varning: när du väl har börjat experimentera kan du inte sluta.

  • Grekisk tzatziki
  • Enkel pesto
  • Chimichurri
  • Grillsås
  • Hollandaise
  • Kryddigt äppelmos
  • Silkeslen choklad

 

Green pesto sauce with parmesan cheese
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.