Hackare: ditt oumbärliga verktyg

Det är otroligt praktiskt att ha en elektrisk hackare i köket. Ha det mångsidiga verktyget nära till hands på köksbänken för att hjälpa dig med pillriga vardagssysslor som att hacka lök (utan tårar) och mycket mer. Du kan hacka och blanda grönsaker, frukter, nötter, örter göra såser, dippsåser, puréer och dressingar – det är helt upp till dig.

Har du bråttom? Öka hastigheten

Att hacka kan vara ett tröttsamt jobb (särskilt när det gäller lök!). När du hackar eller finhackar ett antal ingredienser för en maträtt eller ett recept, ökar tillagningstiden snabbt.

Hackare ur vårt sortiment hjälper dig att bryta ner, skära och även blanda ihop olika livsmedel på några sekunder. Pulsfunktionen är otroligt tillfredsställande, och knappen ”i locket” på våra modeller innebär att du inte av misstag kan slå på den utan att sätta på locket. En fantastisk säkerhetsfunktion.  

Cutting and Mixing Together with Food Chopper

Vilken färg ska din hackare ha?

Bara för att den är praktisk, betyder det inte att den inte ser bra ut också. Välj din modell i en färg som ger ditt kök ett lyft. Från klassiskt svart eller smart silver till djärvt rött eller elegant vitt – du hittar en som får dig att le.

Red food chopper with red fruits

Så här väljer du

Hitta den modell som passar dig bäst

HACKARE 1,19L 5KFC0516 Sladdlös hackare 1,19L 5KFCB519 MINIHACKARE 830ML 5KFC3516
kr 1.599,00 kr 1.359,15 kr 1.799,00 kr 1.529,15 kr 1.399,00 kr 1.189,15
KÖP NU KÖP NU KÖP NU
Kapacitet 1,19 liter 1,19 liter 830 ml
Hastigheter 2 + puls 2 + puls 2 + puls
Med sladd? sladd sladdlös sladd
Universalkniv Ja Ja Ja
Visptillbehör Ja Ja nej
Påfyllnadsöppning i locket Ja Ja Ja

Minimatberedaren är till stor hjälp

Den må vara liten men minihackaren sparar både tid och kraft. Den är perfekt om du vill äta mer hälsosamt, vara mer kreativ i köket och minska förberedelsetiden! Se vad du kan göra med den här godingen …

Enkel hantering med en knapptryckning

Få den konsistens du vill ha enkelt med pulsering med en knapptryckning. Sväng ihop en råbiff eller majonnäs. Testa att göra en salsa med sting eller en kryddig hummus.

Häll flytande ingredienser

Tillsätt olja eller andra vätskor i påfyllnadsöppningen. Vätskan tillsätts gradvis under beredningen. Du kan snabba på vilket recept som helst på ett ögonblick och ställa det i kylskåpet.

Kompakt och prydlig

Den är perfekt att ha framme eftersom den inte tar upp så mycket plats. Om du vill ställa den i skåpet, har den en sladd som du kan vira in i basenheten. Den är snygg, lätt, bärbar och bekväm.

Generös hackare 1,19 liter

Använd en något större hackare om du lagar mat till mer än två personer. Matberedaren har 40 % större kapacitet än minihackaren och är rymlig och robust.

Hacka, mosa, vispa, rör

Använd den för att hacka, blanda och mosa frukt, grönsaker, nötter och örter. Du kan till exempel hacka vitlök, mala rått kött och göra ströbröd. Byt ut kniven mot en visp för att vispa eller röra om ägg, smet och grädde. Vispa grädde på bara 30 sekunder.

Goda såser och dressingar

Skapa goda dressingar och såser med en påfyllnadsöppning som tillsätter flytande ingredienser. Hällpipen och handtaget på arbetsskålen ger enkel servering.

Enkel rengöring

Skålen och multifunktionskniven tål maskindisk och du som gillar ordning och reda kommer att uppskatta att allt ryms i skålen.

Känn dig fri med den sladdlösa hackaren

All den kraft du förväntar dig, utan sladd. Den sladdlösa hackaren ger dig total frihet att enkelt mixa, hacka, puréa och vispa – var du vill, det du vill, som du vill.

Snygg och smart design

Utan sladd och med praktisk förvaring i skålen passar allt ihop och förvaras snyggt i köket. Den tål maskindisk, för vi vet att diska inte är den roliga delen.

Kraftfull och mångsidig

Du kan inte bara hacka, blanda och puréa, du kan också vispa, emulgera och röra om med det medföljande vispen. Sätt bara i det i skålen för att vispa ägg eller grädde. Chokladmousse eller gräddtårta? Inga problem.

All kraft du förväntar dig

Det laddningsbara litiumjonbatteriet ger dig optimal drifttid och prestanda och blir fulladdat på två timmar. Har du bråttom? Du behöver inte vänta tills den är fulladdad varje gång. Med en 10 minuters laddning kan du hacka upp till 11 lökar (90–110 gram).

Vegan, köttätare eller vegetarian?

Oavsett dina kostbehov, finns det gott om livsmedel som du kan bearbeta i elektriska hackare. När du behöver färska örter för ett recept, kan du finhacka persilja, gräslök eller vitlök till maten. Gör brödsmulor genom att trycka på en knapp eller mal rått kött.

Du kan också göra hela rätter. När du vill ha en grönsakssallad eller soppa till lunch ska du välja matberedaren. Pröva att göra hemgjord pesto (det är otroligt väldoftande), eller hummus. Efteråt kan du unna dig en krämig dessert med visptillbehöret.

Food Processor and Chopper Recipe

Matberedare kontra hackare

En hackare är i princip en kompakt och praktisk matberedare. Den ger dig dock inte så många alternativ eller exakta resultat som en större, mer sofistikerad modell – som skivning, tärning eller göra strimlor med julienneskivan. Den snabbar dock upp förberedelsetiden på de där dagliga hackningsjobben, och har den extra fördelen att vara otroligt enkel att använda och ren.

Food Processors vs. Food Choppers

Köksknivar för små uppgifter

Hackaren är mångsidig och gör samma arbete som olika knivar i ditt kök. Den kan grovhacka, finhacka och mala åt dig med inställningen för ”hacka”. Växla sedan till puré-inställningen för att emulgera och skapa såser, soppor eller jämnare konsistenser.

Du kommer snart att lära känna din elektriska matberedare för att se vilken inställning som fungerar för den konsistens du vill ha. Det är roligt att experimentera och smaka på resultaten.

Chopped Carrots in Food Chopper

Det mäktiga knivbladet i rostfritt stål

Anledningen till att universalbladen i våra matberedare är tillverkade av rostfritt stål beror på dess styrka och hållbarhet. Rostfritt stål är tåligt: Hållbart och motståndskraftigt mot korrosion, färgning och repor. Det är anledningen till att köksprodukter tillverkade av rostfritt stål håller längre och klarar daglig användning och rengöring. De har en längre livslängd, så att du kan njuta av dem i åratal.

Food chopper steel blade

Sammetslen barnmat på några sekunder

Letar du efter det bästa sättet för att laga barnmat hemma? Du kan göra alla typer av nyttiga och släta puréer som dessutom är goda till ditt barn i hackaren från KitchenAid. Sätt reglaget på PURÉ och sätt igång. Gör goda blandningar av kokta frukter och grönsaker.

Skär dem i bitar om cirka 2,5 cm så tar det bara sekunder innan du uppnår önskat resultat. Anpassa konsistensen genom att tillsätta lite vätska, t.ex. vatten, bröstmjölk, buljong eller till och med örtte som kamomill. Mata ditt barn och njut av leenden längs vägen.

Baby with a spoon in a chair

Tips: Puréer som på en stjärnrestaurang

Varför ska bara barn äta puréer? Gör en vacker och utsökt blandning, t.ex. sparrispuré, blomkålspuré eller morot- och spiskumminpuré, som tillbehör eller garnering.

Hackare från KitchenAid har en kraftfull motor och en vass kniv i rostfritt stål som ger en krämig konsistens. Gör nyttiga grönsaks- och fruktpuréer som lyfter måltiden och ser proffsiga ut.

Velvet carrot purée

En stor hjälp på en liten plats

Minihackaren, hackaren 1,19 liter eller den sladdlösa hacken är utformade för att vara mångsidiga. Använd dem för en mängd olika recept och uppgifter – från att vispa en chokladdessert till att hacka tomater, göra ströbröd eller blanda en guacamole. Bekväma att använda och enkla att förvara med hällpip och handtag. Du får mycket gjort och är redo för allt.

Avocado and lime preparation

Testa en ny smak

Gör nyttiga och färska såser från grunden med hackaren från KitchenAid. Marinera, doppa, grädda, ringla eller ät som det är! Varning! När du väl har börjat experimentera kan du inte sluta.

  • Grekisk tzatziki
  • Enkel pesto
  • Chimichurri
  • Grillsås
  • Hollandaise
  • Kryddigt äppelmos
  • Silkeslen choklad

 

Green pesto sauce with parmesan cheese
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.