Skip the navigation

Hackare: ditt väsentliga verktyg

Det är otroligt praktiskt att ha en elektrisk hackare i köket. Ha det mångsidiga verktyget nära till hands på köksbänken för att hjälpa dig med pillriga vardagssysslor som att hacka lök (utan tårar) och mycket mer. Du kan hacka och blanda grönsaker, frukter, nötter och örter. Göra såser, dippsåser, puréer och dressingar – det är helt upp till dig.

preparing-salsa-in-white-food-chopper
Cutting and mixing together with food chopper

Har du bråttom? Öka hastigheten

Att hacka kan vara ett tröttsamt jobb (särskilt när det gäller lök!). När du ska hacka eller finhacka flera ingredienser för ett recept ökar förberedelsetiden snabbt.


Våra hackare hjälper dig att bryta ner, skära och även blanda ihop olika ingredienser på några sekunder. Pulsfunktionen är otroligt användbar, och vår knapp som säkerställer att locket är på innan du slår på maskinen är en fantastisk säkerhetsfunktion.  

KÖP HACKARE
Red chopper with red fruits

Vilken färg ska din hackare ha?

Bara för att den är praktisk betyder det inte att den inte samtidigt kan se bra ut. Välj en färg som ger ditt kök ett lyft. Klassiskt svart, stilig silver, djärvt rött eller elegant vitt – du kommer hitta en som passar dig.

Jämför våra minihackare

Hitta den modell som passar dig bäst

Kitchenaid Chopper 5KFC0516EAC Crème Frontal
HACKARE 1,19L

Hackare på 1,19 liter för att hacka, göra puré och vispa ingredienser för en mängd olika recept.

kr 1 599,00
 • Sladdlöst?
 • Skålens kapacitet
 • Skålmaterial
 • Universalkniv i rostfritt stål
 • Reglage
 • Garanti
 • Ytterligare 3 års garanti om du registrerar produkten
Kitchenaid Chopper 5KFCB519EBM Mattsvart Frontal
SLADDLÖS HACKARE

Den sladdlösa hackaren ger dig kraft och frihet att mixa, hacka, göra puré och vispa.

kr 1 799,00
Handla nu
 • Sladdlöst?
 • Skålens kapacitet
 • Skålmaterial
 • Universalkniv i rostfritt stål
 • Reglage
 • Garanti
 • Ytterligare 3 års garanti om du registrerar produkten
Kitchenaid Chopper 5KFC3516EOB Svart Frontal
MINIHACKARE 830 ml

Minihackare för att ha på köksbänken för vardagliga behov.

kr 1 399,00
Handla nu
 • Sladdlöst?
 • Skålens kapacitet
 • Skålmaterial
 • Universalkniv i rostfritt stål
 • Reglage
 • Garanti
 • Ytterligare 3 års garanti om du registrerar produkten

Minimatberedaren är till stor hjälp

Den må vara liten men minihackaren sparar både tid och kraft. Den är perfekt om du vill äta mer hälsosamt, vara mer kreativ i köket och minska förberedelsetiden! Se vad du kan göra med den här godingen …

red-salsa-in-a-black-food-chopper

Enkel hantering med en knapptryckning

Få enkelt den konsistens du vill ha med funktionen pulsering som sätts igång med bara en knapptryckning. Sväng snabbt ihop en råbiff eller majonnäs, testa att göra en salsa med sting eller en kryddig hummus.

green-pesto-in-black-food-processor

Addera flytande ingredienser

Tillsätt olja eller andra vätskor smidigt med hjälp av påfyllnadsöppningen. Vätskan tillsätts gradvis under beredningen. Du kan snabbt ta dig igenom vilket recept som helst och ha ett färdigt resultat att ställa i kylskåpet på ett ögonblick.

KÖP MINIHACKAREN
preparing-salsa-in-a-grey-food-chopper

Kompakt och prydlig

Den är perfekt att ha framme eftersom den inte tar upp så mycket plats. Om du vill förvara den i skåpet kan sladden smidigt viras in i basenheten. Den är snygg, lätt, bärbar och bekväm.

Generös hackare på 1,19 liter

Använd en något större hackare om du lagar mat till mer än två personer. Den här hackaren har 40 procent mer kapacitet än minihackaren och är rymlig och robust.

whisk-houmous-in-red-food-chopper

Hacka, mosa, vispa, rör

Använd den för att hacka, blanda och mosa allt från frukt och grönsaker till nötter och örter. Du kan till exempel hacka vitlök, mala rått kött eller göra ströbröd. Byt ut knivbladet i hackaren mot en visp för att vispa eller röra om ägg, smet och grädde. Du kan vispa grädde på bara 30 sekunder!

hollandaise-sauce-using-a-grey-food-chopper

Goda såser och dressingar

Skapa goda dressingar och såser med hjälp av påfyllnadsöppningen som underlättar när du ska tillsätta flytande ingredienser. Hällpipen och handtaget på arbetsskålen ger dig även ett enkelt och smidigt sätt att servera.

wash-food-processor-in-dishwasher

Enkel rengöring och förvaring

Skålen och multifunktionskniven tål båda maskindisk. Du som gillar ordning och reda kommer att uppskatta att alla delar ryms i skålen när du ska förvara den efter att den är rengjord.

Känn dig fri med den sladdlösa hackaren

All den kraft du förväntar dig, men utan sladd. Den sladdlösa hackaren ger dig total frihet att enkelt mixa, hacka, puréa och vispa – var du vill, det du vill, hur du vill.

red-cordless-chopper-neat-and-clever-design

Snygg och smart design

Utan sladd och med praktisk förvaring i skålen passar allt ihop och förvaras snyggt i köket. Den tål maskindisk, för vi vet att diska inte är den roliga delen.

cordless-chopper-powerful-and-versatile

Kraftfull och mångsidig

Du kan inte bara hacka, blanda och puréa, du kan också vispa, emulgera och röra om med det medföljande vispen. Byt bara ut kniven mot vispen för att vispa ägg eller grädde. Chokladmousse eller gräddtårta? Inga problem.

KÖP DEN SLADDLÖSA HACKAREN
black-food-chopper-on-a-table

All kraft du förväntar dig

Det laddningsbara litiumjonbatteriet ger dig optimal drifttid och prestanda. Det blir fulladdat på bara två timmar. Har du bråttom? Du behöver inte vänta tills den är fulladdad varje gång, med en 10 minuters laddning kan du hacka upp till 11 lökar (90–110 gram).

food-processor-and-chopper-recipe

Vegan, köttätare eller vegetarian?

Oavsett kostpreferenser finns det gott om livsmedel som du kan bearbeta i elektriska hackare. När du behöver färska örter för ett recept kan du finhacka persilja, gräslök eller vitlök till maten. Gör brödsmulor eller mal rätt kött med ett enkelt knapptryck.

Du kan också göra hela rätter. När du vill ha en grönsakssallad eller soppa till lunch ska du välja matberedaren. Pröva att göra hemgjord pesto (det är otroligt väldoftande), eller hummus. Efteråt kan du unna dig en krämig dessert med hjälp av visptillbehöret.

food-processors-vs-food-choppers

Matberedare kontra hackare

En hackare är i princip en kompakt och praktisk version av en matberedare. Den ger dig dock inte lika många alternativ eller exakta resultat som en större, mer sofistikerad modell – som exempelvis vid skivning, tärning eller om du vill göra strimlor med julienneskivan. Den snabbar dock upp förberedelsetiden på de vanligaste hackningsjobben, och har den extra fördelen att vara otroligt enkel att både använda och rengöra.

chopped-carrots-in-food-chopper

Köksknivar för små uppgifter

Hackaren är mångsidig och gör samma arbete som olika knivar i ditt kök. Den kan hjälpa dig att grovhacka, finhacka och mala med inställningen för ”hacka”. Växla sedan till puré-inställningen för att emulgera och skapa såser, soppor eller få till jämnare konsistenser.


Du kommer snart att lära känna din hackare för att se vilken inställning som fungerar för den konsistens du vill ha. Det är roligt att experimentera och smaka på resultaten.

food-chopper-steel-blade

Det mäktiga knivbladet i rostfritt stål

Anledningen till att universalbladen i våra matberedare är tillverkade av rostfritt stål beror på materialets styrka och tålighet. Rostfritt stål är tåligt och motståndskraftigt mot korrosion, färgning och repor. Det är anledningen till att köksprodukter tillverkade av rostfritt stål håller längre och bättre klarar av både daglig användning och rengöring. De har en längre livslängd, så att du kan njuta av dem i åratal.

Nyttiga recept för din hackare

Svischa dig igenom de små uppgifterna i dessa läckra recept.granolabars_thumbnail.jpg

Müslibar

UPPTÄCK
Import-Recipe - Greek salad

Grekisk sallad

UPPTÄCK
Import-Recipe - VEGETABLE GYOZA

Vegetable gyoza

UPPTÄCK
baby-with-a-spoon-in-a-chair

Sammetslen barnmat på bara några sekunder

Är du på jakt efter det bästa sättet för att göra egen barnmat hemma? Du kan göra alla typer av nyttiga och släta puréer till ditt barn med hackaren från KitchenAid. Ställ in reglaget på PURÉ och sätt igång. Gör goda blandningar av kokta frukter och grönsaker.


Se bara till att skär dem i bitar om cirka 2,5 cm, så tar det bara sekunder innan du får den purékonsistensen du är ute efter. Du kan enkelt anpassa konsistensen ytterligare genom att tillsätta lite vätska, t.ex. vatten, bröstmjölk, buljong eller till och med örtte som kamomill.

velvet-carrot-puree

Tips: Puréer som på en stjärnrestaurang

Varför ska bara barn äta puréer? Gör vacker och utsökt sparrispuré, blomkålspuré eller morot- och spiskumminpuré, som antingen tillbehör eller garnering till din maträtt.


Hackare från KitchenAid har en kraftfull motor och en vass universalkniv i rostfritt stål som ger en krämig konsistens. Gör nyttiga grönsaks- och fruktpuréer som lyfter måltiden och ser proffsiga ut.

avocado-and-lime-preparation

En stor hjälp på en liten plats

Både minihackaren och den sladdlösa hackaren är utformade för att vara mångsidiga. Du kan använda dem för en mängd olika recept och uppgifter – allt från att vispa en chokladdessert eller att hacka tomater till att göra ströbröd eller blanda en guacamole. De är bekväma att använda med hällpip och handtag och enkla att förvara. Du får mycket gjort och är redo för allt.

green-pesto-sauce-with-parmesan-cheese

Testa en ny smak

Gör nyttiga och färska såser från grunden med hackaren från KitchenAid. Marinera, doppa, grädda, ringla eller ät som det är! Varning! När du väl har börjat experimentera kan du inte sluta.

 • Grekisk tzatziki

 • Enkel pesto

 • Chimichurri

 • Grillsås

 • Hollandaise

 • Kryddigt äppelmos

 • Silkeslen choklad