Hem>Köksmaskiner>Mellan> KÖKSMASKIN 4,7L I DESIGNSERIEN BLOSSOM – ARTISAN 5KSM180LE

KÖKSMASKIN 4,7L I DESIGNSERIEN BLOSSOM – ARTISAN 5KSM180LE

KÖKSMASKIN 4,7L I DESIGNSERIEN BLOSSOM – ARTISAN 5KSM180LE
kr 8.899,00
Inklusive moms
Guarantee_5Y
5KSM180LEELB - 859711646260

Köksmaskin i designserien Blossom, med unik touch och tillbehör i rostfritt stål.

kr 8.899,00
Inklusive moms
Leverans senast måndag 3 april 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Vad finns i förpackningen?

Allt du behöver för att mixa, knåda och vispa dig fram till läckra söta och välsmakande skapelser.
Köksmaskinen Blossom hjälper dig att växa som hemmakock.

Köksmaskinens hölje

Den här klassiska köksmaskinens robusta och eleganta hölje rymmer en kraftfull motor i huvudet, och är gjord i gjuten metall, vilket gör den lika tålig som den är tidlös.

4,7 l skål i hamrad koppar

Den moderna hamrade kopparskålen kommer att utveckla en vacker och unik patina med tiden. Den har grytliknande handtag och en livsmedelssäker inredning i rostfritt stål. Tvätta för hand och torka noggrant efter användning för bästa resultat. Låt den antingen åldras eller håll den blank genom att polera den.

Trådvisp i rostfritt stål

Trådvispen har en elliptisk design så att den kommer åt i hela skålen. Kan vispa med liten eller stor kapacitet för att blanda in luft i ingredienserna. Konstruktionen i rostfritt stål gör den diskmaskinssäker.

Degkrok i rostfritt stål

Degkroken används för att mixa och knåda jästdeg, t.ex. bröd, pizza- och pastadeg. Går att diska i diskmaskin.

Flatblandare i rostfritt stål

Flatblandaren används för tjockare blandningar, som kakor, glasyrer och mos. Tillverkad i rostfritt stål. Går att diska i diskmaskin.

Degblandare i rostfritt stål

En degblandare som är särskilt utformad för den utmanande uppgiften att fördela och blanda kallt smör med mjöl så att du får lätta och frasiga bakverk.

Slickepott

Praktiskt verktyg för enkel rengöring av degblandaren eller för att skrapa skålen.

Föregående
Nästa
Låt din kreativitet flöda med köksmaskinen Blossom

Köksmaskinen 4,7 l i designserien Blossom – Artisan har allt. En mjuk timjansgrön färg med vackra botaniska inslag, en hamrad kopparskål med livsmedelssäker inredning och hållbara tillbehör i rostfritt stål för att vispa, skära smör, röra, knåda eller mosa. Utöka dina färdigheter och njut av varje ögonblick.

Gör det annorlunda med vår designserie

Vill du ha något speciellt? Köksmaskinerna i KitchenAids designserie suddar ut gränsen mellan apparat och konst genom unika färger, finish, konsistenser och material, vilket ger dig obegränsade möjligheter att uttrycka dig kreativt.
 
Den timjansgröna köksmaskinen Blossom har inspirerats av aromatiska örter och ätbara blommor och har ett unikt dekorband, navskydd och en fantastisk kopparskål. Skålen mörknar naturligt med tiden eftersom den utvecklar en unik patina, vilket återspeglar din utveckling som hemmakock. Du kan antingen njuta av dess åldrade finish, eller hålla den polerad och ljus – och ha i åtanke att den rostfria interiören är lätt att rengöra och livsmedelssäker.  Komplettera utseendet i ditt kök och låt det inspirera dig varje dag.

Elliptiskt rörelsemönster för imponerad blandning

KitchenAid-köksmaskinen var den första köksmaskinen för hemmabruk med unikt elliptiskt rörelsemönster. Det innebär att köksmaskinens axel roterar i en riktning, medan tillbehöret roterar i en annan, vilket ger en snabb och grundlig blandning. Vispen rör sig i spiral till minst 59 beröringspunkter i skålen, så allt du lägger i kommer att blandas helt – ingenting missas.
 
Från att blanda kaksmet till att vispa grädde eller till och med knåda pastadeg ska du välja tillbehör och hastighet, från 1 för långsam omrörning upp till 6 för vispning och creaming, och upp till 10 för snabb vispning. I själva verket kan du vispa grädde på mindre än 60 sekunder (1). Inga problem!

Degblandare och andra verktyg i rostfritt stål

Den här populära köksmaskinen med fällbart drivhuvud levereras med en blandare i rostfritt stål som är idealisk för att göra läckra bakverk. Med de horisontella stängerna kan du skära kylskåpskallt smör och få frasiga bakverk direkt.
 
Eller byt den mot de andra verktygen i rostfritt stål för att göra vad du vill. Vispen är avsedd för att röra i luft, degkroken för knådning och den vanliga flatblandaren för blandning och strimling av tyngre ingredienser som kaksmet, potatismos eller tillagad kyckling i en strimlad konsistens.

Så ... hur mycket kan du göra?

I kopparskålen till köksmaskinen 4,7 l med fällbart drivhuvud i designserien kan du göra små till stora mängder som räcker till flera personer och till och med göra lite extra när du lagar mat.
 
Denna medelstora köksmaskin knådar upp till 2 kg deg, vispar 1 l vispgrädde, eller blandar 9 dussin kakor (3) i en enda sats. Det räcker långt när du umgås med familjen i köket eller har vänner på besök. Det finns ingen sådan sak som för många kakor, trots allt.

En naturlig skönhet som varar för evigt

Styrka och skönhet går hand i hand med den här utsökta köksmaskinen från KitchenAid. Precis som alla våra köksmaskiner är den här tillverkad av tuffa material och kombinerar över 100 års teknisk expertis. Dess gjutna metallkonstruktion innebär att den är stadig och robust, även knopparna är gjorda av metall.
 
Den känns tillräckligt stadig och stabil för tunga blandningar. Känn dig trygg med vår femåriga garanti.

Blomstra som hemmakock med valfria tillbehör

Skapa alla rätter du någonsin har läst eller drömt om – från falafel till citrussylt till din egna version av vegetariska nudlar. Anslut bara de valfria tillbehören till frontfästet på framsidan av köksmaskinen så är du redo att använda den.
 
Välj mellan en mängd olika tillbehör för att göra allt från färsk pasta till tärnade sallader, hamburgare, korv, sylt och sorbet. Alla delar till frontfästet passar alla köksmaskinmodeller som tillverkats sedan 1919. Den enda frågan är: Var kommer du att börja?

KÖKSMASKIN 4,7L I DESIGNSERIEN BLOSSOM – ARTISAN 5KSM180LE

Köksmaskin 4,7 l i designserien Blossom – Artisan är en klassisk köksmaskin med fällbart drivhuvud från KitchenAid i en unik, mjuk timjansgrön färg med en hamrad kopparskål. Den stadiga designen gör köksmaskinen till en förlängning av dig så att du kan uttrycka dig och känna dig trygg. Motorn är tyst och hållbar och det elliptiska rörelsemönstret ger snabb och effektiv blandning genom att skålen vidrörs vid 59 punkter per rotation. Köksmaskinen levereras med en 4,7 liter skål i koppar med en matsäker insida i rostfritt stål. Den utvecklar sin egna unika patina med tiden eller kan poleras beroende på dina önskemål. Köksmaskinen levereras med en hållbar visp i rostfritt stål, degkrok, flatblandare och degblandare. I takt med att du utvecklas som kock finns det massor av spännande tillbehör (säljs separat) som du kan koppla in i fästet för samtliga tillbehör. Välj allt från pastaskärare till köttkvarn, grönsaksskärare eller mjölkvarn för att släppa loss din kreativitet.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSM180LE
Tekniska specifikationer
 • Motoreffekt
  300
 • Motormodell
  AC (Alternating current)
 • Ström
  0,2
 • Spänning
  220-240
 • Watt (W)
  300
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Maximal påfyllning för torrvaror
  1
 • Material
  Die-cast
 • Längd på strömsladd
  106
 • Produktens höjd
  360
 • Produktens bredd
  240
 • Produktens djup
  370
 • Höjd förpackning
  413
 • Bredd förpackning
  406
 • Djup förpackning
  273
 • Material skål rostfritt stål
  Rostfritt stål
 • Nettovikt
  11.97
 • Bruttovikt
  12.75
 • Bröddeg
  2
 • Potatismos
  1.5
 • Kakor enheter
  108
 • Typ av stickkontakt
  Euro
Tillbehör
 • STANDARDTILLBEHÖR
  ja

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.