Skip the navigation
Hem>Set>Frukostset (brödrost för 2 skivor)
-20%

Frukostset (brödrost för 2 skivor) - Svart

kr 5 678,40kr 7 098,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

-20% på set
pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

20 % rabatt på frukostset

Upptäck våra snygga vattenkokare och brödrostar för ett kök med perfekt matchande apparater!

I det här setet ingår

Vi har noggrant valt ut de bäst matchande produkterna ... till ett specialpris! Det här ingår i ditt KitchenAid-set.

Skäm bort dig själv med vår avancerade brödrost för två skivor

Vilket sätt att börja dagen! KitchenAid Artisan-brödrosten finns i dina favoritfärger, den ger dig både mångsidighet och de senaste automatiska funktionerna för alla typer av bröd. Njut av processen med att finslipa din rostning av hembakat bröd eller bageribröd, bagels och varma mackor.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-slots-close-up

Extra breda fack och självcentrerande ställ

Med de rymliga facken i denna innovativa brödrost kommer du inte att bränna kanterna igen. De extra breda facken är automatiskt självcentrerande och ger en fin, jämn rostning. Oavsett om du gillar stora skivor eller paninis kan du få ett jämnt resultat på alla kanter.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-almond-cream-and-sandwich

Smidig automatisk höjning och sänkning

Vad innebär en ”automatisk brödrost”? Det innebär att brödrosten känner av när brödet sätts in och både sänker och höjer brödet automatiskt och rostar det enligt inställningen som du har valt. Det är supersmidigt! 


Dessutom kommer den här snygga brödrosten för två skivor att sänka ner brödet ännu en gång och hålla det varmt i facket om du inte tar ut det inom en viss tid. En stor hjälp för upptagna människor (dvs. oss alla!)

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-pebbled-palm-options-close-up

Välj den perfekta nyansen av gyllenbrunt

Välj mellan sju rostinställningar för att få rostat bröd som är precis som du vill ha det, oavsett om du gillar när det är mörkt och krispigt eller bara lite varmt. LED-nedräkningen visar hur processen går så att du vet när du ska plocka fram smör, ost, marmelad, jordnötssmör eller något annat du vill ha som pålägg!


Prova olika alternativ tills du hittar den perfekta inställningen som passar just dig. Kanske gillar du till och med olika nyanser för olika bröd? Den här brödrosten klarar allt.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-with-sandwich-rack

Varma mackor i kaféstil precis när du vill

Varma mackor eller croque monsieur är utan tvekan både värmande och gott. Oavsett om du börjar din dag med en varm macka med ost och tomat eller unnar dig en rostmacka med chokladkräm efter en utekväll blir du aldrig besviken på rostat bröd. Med den här brödrosten behöver du aldrig göra dem manuellt på spisen igen.


En smörgåshållare i rostfritt stål ingår för att göra det enkelt att uppnå ett bra resultat. Sätt helt enkelt in din smörgås med tunt skivade pålägg och stäng sedan smörgåshållaren igen och sätt den i brödrostfacket. Det isolerade handtaget gör det enkelt att ta ut den vackert gyllene varma mackan när den är klar. Du slipper stök och hållaren kan ställas i diskmaskinen.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-ink-blue-and-sandwich

En brödrost som klarar av alla sorters bröd

Om du gillar bagels vet du att de kan vara knepiga att rosta. Som tur är har denna brödrost en speciell bagelfunktion som smidigt rostar den skivade sidan samtidigt som den bara värmer utsidan försiktigt. Du behöver inte ha stenkoll på din bagel utan kan plocka fram färskost eller sylt i lugn och ro.


Har du någon gång glömt att ta ut mat ur frysen kvällen innan? Det har vi har alla gjort. Denna smarta brödrost kan rosta bröd direkt från frysen utan problem. Den tinar försiktigt upp brödet och rostar det sedan precis som du vill ha det. Den håller det till och med varmt åt dig om du är någon annanstans när det är klart.


Ingen panik.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-pebbled-palm-5-year-guarantee

Utmärkt rostning i många år framöver

Köket är hemmets hjärta och en fantastisk brödrost kan föra människor samman. Det är därför det känns tryggt att veta att den robusta modellen 5KMT2204 är tillverkad av hållbar gjuten metall som tål intensiv daglig användning utan problem. Den har till och med 5 års garanti så att du kan känna dig trygg.


Allt på denna brödrost känns robust och väl genomtänkt. Från det löstagbara smultråget som gör den enkel att rengöra till den smarta sladdvindan som förvarar sladden under brödrosten och ger en ren bänkskiva.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-imperial-gray-eggs-and-toasts

Härliga färger som passar din smak

Det är helt rätt att en brödrost som kan göra rostat bröd precis som du vill ha det dessutom finns i en mängd olika färger som passar din smak. Välj den som passar färgerna hemma eller matcha den med dina andra KitchenAid-apparater. 


Satsa på en diskret neutral färg som underbetonar sin viktiga roll på diskbänken eller välj en rolig och stark färg som lockar dig att göra fler rostade mellanmål.

Vattenkokare i klassisk design med temperaturkontroll

Njut av en lugn stund med den eleganta KitchenAid Artisan-vattenkokaren. Med sin generösa kapacitet på 1,5 liter och exakt temperaturkontroll är den det ultimata verktyget för att brygga smakrika speciella teer, kaffe och för matlagning hemma.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-black-cast-iron-red-tea-with-scones-and-jam

Välj temperatur för speciella teer

Har du sett den snygga temperaturmätaren? Med den kan du kontrollera temperaturen på vattnet som används, även när vattenkokaren inte står på sin bas.


Att kunna kontrollera temperaturen är viktigt om du tycker om den raffinerade smaken av särskilda teer, exempelvis grönt eller vitt te som kan skadas av kokande vatten. Om du behöver kokande vatten för svart, rooibos eller örtte, så uppnår vattenkokaren det snabbt. Välj mellan sex temperaturinställningar i steg om 10 grader från 50 till 100° C för att få den bästa smaken på din valda kopp te.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-red-empire-set-couple-sharing-tea

Stor kapacitet på 1,5 liter för att njuta tillsammans

Denna stilsäkra vattenkokare är perfekt om du vill koka stora mängder vatten till hela familjen, vännerna eller kollegorna. Med en kapacitet på 1,5 liter får du cirka sex koppar kaffe eller te. Du kan njuta av en fika med familj och vänner utan att behöva resa dig upp för att koka mer vatten.


Mängden vatten passar även när du lagar mat och kokar vatten till soppor eller såser. Trots den stora volymen har vattenkokaren snabb uppkokning så att du slipper stå och vänta.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-pistacchio-set-morning-scones

Temperaturhållning som håller värmen

Har du alltid något på gång? Vattenkokaren har dubbla väggar som isolerar och behåller önskad temperatur i upp till en halvtimme när den får stå kvar på basenheten. Den smarta funktionen för temperaturhållning är riktigt bra om du brukar bli distraherad i köket.


Även om du kommer tillbaka en stund efter att vattnet har kokat upp har det precis rätt temperatur när du häller upp det. På så sätt slipper du koka upp det på nytt.

Digital Gooseneck Kettle with coffee

Enkel att fylla på, använda och hälla med

Vattenkokaren med svanhals har ett lock som går att ta bort för enkel påfyllning från kran. Den har en 360 graders basenhet och kan därmed roteras eller plockas upp från valfri vinkel. Det ergonomiska handtaget gör den enkel att hantera och det finns ett löstagbart kalkfilter för att bibehålla bästa möjliga vattenkvalitet.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-blue-ink-set-with-toasted-bagels

En vacker blandning av retro och modernt

Tycker du om design som fångar ögat? Denna rundade vattenkokare har en tidlös elegans som för tankarna till äldre vattenkokare som användes direkt på spisen. Oavsett om ditt kök har en modern stil eller retrokänsla blir den släta silhuetten av vattenkokaren pricken över i.


Välj en av alla färger som matchar din inredning eller dina andra köksmaskiner. Eller låt din personlighet komma fram genom den färg du väljer. Det mjuka handtaget är robust och bekvämt och 360-gradersbasen gör det enkelt att lyfta vattenkokaren ur alla vinklar. Vattenkokaren har en knapp för att enkelt ta loss locket, och löstagbart kalkfilter som håller vattnet klart.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-in-almond-cream-3-year-guarantee

Starkt och tåligt hölje i rostfritt stål

En vattenkokare i rostfritt stål är stark, tålig och klarar av stötar. Med garanti på tre år kan du vara säker på att den blir ett pålitligt redskap du kan använda länge. Registrera din nya produkt eller spara inköpsbeviset hemma och kontakta oss om det skulle uppstå några problem i framtiden.