Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?

Varför lossnar beläggningen från min vitbelagda visp?

En del av våra vispar (flatblandare eller degkrokar) har en vit nonstick-beläggning av nylon. Om beläggningen lossnar, ta en titt på våra råd...

Vitbelagd visp och degkrok till KitchenAid-köksmaskiner har en praktisk och bekväm nonstick-beläggning. De är tillverkade av ett gjutet basmaterial av aluminium, belagt med en polyesterbaserad pulverlack som är godkänd för användning med livsmedel. Här följer några råd om hur du använder dem:

Lossnar beläggningen från sidan av vispen?

Om du slår vispen mot kanten av skålen för att få ingredienser att lossna kan beläggningen på vispen försvagas, vilket gör att den så småningom nöts bort. Det är viktigt att använda en slickepott för att ta bort ingredienser från vispen.

Lossnar beläggningen från flatblandarens botten?

Om beläggningen lossnar från flatblandarens botten kanske den sitter för lågt och slår i skålens botten – vilket innebär att du kan behöva justera köksmaskinen. Din KitchenAid-köksmaskin är inställd för optimal blandning på fabriken, men med tid och användning kan den ändras och behöver då justeras om. Du kan enkelt göra detta själv med hjälp av vägledningen i de relaterade artiklar som tillhandahålls.

Lossnar beläggningen från vispens överdel?

Det är viktigt att du är försiktig när du sätter fast och tar bort vispen från blandaraxeln. Om du använder för mycket kraft kan beläggningen släppa från det området. Se till att du hittar och riktar in ”nyckelhålet” längst ner på vispen mot skåran på blandaraxeln när du fäster den innan du vrider den på plats.

Kan jag lägga de belagda visparna i diskmaskinen?

Ja, den vitbelagda blandaren (flatblandaren) och degkroken tål maskindisk.

Beläggningen på min visp börjar redan släppa

Om beläggningen på ditt tillbehör redan börjar släppa, kontakta vår kundtjänst för att få ett nytt tillbehör: Skicka e-post till oss här ELLER [Ring oss här](tel: 0080038104026) – detta är ett kostnadsfritt telefonnummer och tjänsten tillhandahålls på ditt lokala språk – öppet måndag till fredag från 8.00 till 17.00.

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.