Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Vanliga frågor

Drivhuvudet låses inte fast/låses inte upp. Kan du hjälpa till?

Har du problem med en köksmaskinsmodell med fällbart drivhuvud? Om drivhuvudet inte låses fast eller inte låses upp har du våra felsökningsråd här...

Köksmaskinerna med fällbart drivhuvud låses på plats med en låsspak. Då låses motorhuvudet på plats så att det inte rör sig uppåt eller nedåt under användning.

Motorhuvudet ska alltid vara låst innan du börjar använda köksmaskinen. Låsspak

OBS:

– När du för låsspaken till låst läge kan det hända att den inte går hela vägen till höger. – Så länge låsspaken är så långt över som den kan gå och motorhuvudet inte rör sig när du försöker dra upp det, är motorhuvudet låst på plats.

Den går inte att låsa

Om blandartillbehöret (flatblandare/visp/degkrok) är för hög på en köksmaskin med fällbart drivhuvud kan det förhindra att huvudet låses på plats. Låsmekanismen behöver inte nödvändigtvis flyttas ända till slutet för att låsa huvudet på plats. Om huvudet lyfts upp kan en sänkning av blandartillbehöret nästan alltid lösa problemet med låsmekanismen.

Den går inte att låsa upp

Om köksmaskinen inte går att låsa upp kontaktar du vår kundtjänst: Skicka e-post till oss här ELLER [Ring oss här](tel: 0080038104026) – detta är ett kostnadsfritt telefonnummer och tjänsten tillhandahålls på ditt lokala språk – öppet måndag till fredag från 8.00 till 17.00.

RELATERADE VANLIGA FRÅGOR

Var den här artikeln till hjälp?

yesno