Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor>Webbutikshjälp>Returnera en beställning>Retur för återbetalning> Hur snart efter en retur får jag återbetalningen?

Hur snart efter en retur får jag återbetalningen?

Om du har returnerat en produkt till KitchenAid vill du förstås gärna också få din återbetalning. Ta reda på hur lång tid det tar att få betalningen här …

Du vill ha din återbetalning så snart som möjligt, så vi ser till att behandla den inom 14 dagar efter det datum då vi fick paketet.

Det här får du återbetalning för:

Du får återbetalning för alla betalningar som vi har fått från dig, inklusive leveransavgifter (förutom för ytterligare kostnader som uppstått på grund av din valda leveransmetod, annat än den billigaste standardleverans vi erbjuder), omedelbart och inte senare än 14 dagar efter det datum då vi får ditt returpaket.

Vi använder samma betalningsmetod för återbetalningen som du använde för den ursprungliga transaktionen, om vi inte uttryckligen kommit överens om något annat med dig. Inga avgifter tas ut för återbetalningen under några omständigheter.

Försenad återbetalning

Vi kan vägra att återbetala dina pengar tills vi har fått produkten i retur, eller tills du kan visa att du har skickat returen, beroende på vad som sker först.

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.