Hem>Support> Leverans
Leverans
När du unnar dig en produkt vill du naturligtvis få den så snabbt som möjligt. Ta en titt på vår leveransinformation nedan för att se hur det fungerar.
Leveransdestinationer och -begränsningar

Vi levererar måndag till fredag, förutom på helgdagar. Vi levererar endast på lördagar i Belgien och Frankrike. Vi levererar produkterna på www.kitchenaid.co.uk i hela Storbritannien, förutom Isle of man och Kanalöarna. Vi levererar inte till postboxadresser eller militära APO-adresser.

Vilken webbplats levererar till ditt land?

Vad är fraktkostnaden?

Den totala fraktkostnaden beror på destinationen och vilken leveransmetod du väljer. Fraktkostnaden visas separat i din virtuella kundvagn för att du inte ska råka ut för några överraskningar.

Du kan välja mellan följande leveransmetoder:

  • Ekonomileverans – billigare men långsammare och inget garanterat leveransdatum
  • Expressleverans – snabbare och med garanterat leveransdatum

Leveranstider och -spårning

När vi har skickat dina beställda produkter från KitchenAids lagerskickar vi ett e-postmeddelande till dig

som innehåller följande:

  • fraktinformationen för ditt paket
  • paketnummer
  • länk för att kunna spåra paketet på transportörens webbplats

Kontaktinformation för transportörer finns på respektive webbplats.

Uppdateringar av Mitt konto

Status för din beställningar med beräknad leveranstid finns även på Mitt konto på vår webbplats. Statusen för din beställning uppdateras regelbundet där. När ditt paket förbereds för leverans och får du information via e-post, och vi delar även en länk med spårningsdetaljerna på Mitt konto.

Har du inte något konto? Om du vill skapa ett klickar du här.

Alla produkter skickas från KitchenAids lager som ligger i Antwerpen i Belgien. Om du inte har fått din produkt inom den angivna tidsramen kontaktar du oss.

Har du väntat länge? Om du inte har fått din produkt inom 30 dagar från det datum då du fick e-postmeddelandet med leveransmeddelandet kan du avbryta din beställning och begära full återbetalning. Obs! På grund av covid-19-pandemin och Storbritanniens utträde ur EU kan leveranser för närvarande ta lite längre tid.

För att du ska kunna ta emot leveranser på ett säkert sätt levereras alla våra paket av professionella leverantörer och du måste underteckna vid leveransen. Om du inte är tillgänglig kan du be en myndig person underteckna i ditt ställe. Om ingen är hemma får du ett meddelande om att kontakta leverantören för en ny leverans.

Kontakta oss

Om du inte hittar den information du söker kan du kontakta vårt team.

Kontakta oss
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.