Skip the navigation

DEGKROK FÖR KÖKSMASKINER PÅ 4,8 L MED HÅVARM

5K5A2DH

2 års garanti

Degkrok med non-stick-beläggning för mixning och knådning av jästdeg i din köksmaskin på 4,8 l med h...

kr 649,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    100% säker betalning

  • Checked

    14 dagars gratis retur

Mixa och knåda deg med ett enda redskap

Förenkla arbetet i köket med den här degkroken från KitchenAid (5K5A2DH) som passar din köksmaskin med hävarm på 4,8 liter. Du kan enkelt både mixa och knåda din deg genom att låta maskinen göra jobbet. Du kan sen njuta av utsökt hembakat bröd.

Aluminium med non-stick-yta

Tillverkad för 4,8 l Heavy Duty köksmaskin 5KPM5

Tål maskindisk

Hembakat bröd på nolltid

Hembakat bröd smakar och luktar fantastiskt, men det kan vara både knepigt och jobbigt att knåda för att få degen helt som man vill. Den här degkroken är perfekt utformad för att både blanda och knåda degen åt dig. Du kan göra allt från surdegsbröd och brioche till pizza eller hemlagad pasta i ditt eget kök.

Accessories-mixer-part-dough-hook-top-view-mixing-pastry

Låt degkroken göra jobbet

Den här robusta degkroken från KitchenAid är tillverkad av slitstarkt aluminium med non-stick-nylonyta och är det enklaste sättet att i köket hemma knåda degar – som bröd, pizza eller pasta. Degkrokens spiralform är utformad för att vika och vända degen jämnt i mixerskålen för att efterlikna knådning, medan du lugnt kan luta dig tillbaka och titta på. 

Accessories-mixer-part-dough-hook-white-stand-mixer-in-the-kitchen

Utformad för din köksmaskin med hävarm på 4,8 l

Den här degkroken från KitchenAid är gjord för att passa din 4,8-liters Heavy Duty-köksmaskin med hävarm. Den sätts snabbt och säkert på plats, och gör det lätt att knåda till och med de mest svårjobbade degarna. När du är klar kan du bara stoppa den i diskmaskinen: En bonus för alla upptagna kockar!

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?