Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Skålar>KERAMISK MIXERSKÅL 4,7 L - CLASSIC COLUMN

KERAMISK MIXERSKÅL 4,7 L - CLASSIC COLUMN

5KSM2CB5PCC

5 års garanti

Temperaturbeständig keramisk mixerskål CLASSIC COLUMN för köksmaskiner på 4,3, 4,7 och 4,8 l med fäl...

kr 1 449,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

KitchenAid-keramikskål i räfflad design

Med en fin räffling på en ren, ljus glasyr får skålen ett iögonfallande djup som ger denna mångsidiga och tåliga keramikskål ytterligare en dimension.

Passar köksmaskiner med fällbart drivhuvud på 4,3, 4,7 och 4,8 l

Kapacitet på 4,7 l

Keramik som håller länge

Hällpip

Handtag

Tål maskindisk

Fryssäker

Mikrovågsugnssäker

Ugnssäker

Klassisk stil som håller länge

Komplettera din köksmaskin med denna eleganta skål i räfflad design (5KSM2CB5PCC). Den är hållbar, mångsidig och tillverkad för att hålla. Oavsett om du ska frysa deg eller temperera choklad så tål den här skålen flera olika temperaturer. Den är den perfekta partnern för din köksmaskin.

Accessories-ceramic-bowl-in-the-oven-classic-column

Klarar alla temperaturer

Frysen, mikrovågsugnen och ugnen – den här keramikskålen från KitchenAid klarar allt. Oavsett om du fryser en sorbet, värmer smör eller jäser deg i ugnen. Eftersom den kan diskas i maskin är rengöringen enkel. När du använt skålen är det bara att sätta den i diskmaskinen så är den snabbt ren och klar för nästa omgång.

Accessories-ceramic-bowl-mixer-with-bowl-5-year-guarantee

Förstärkt keramik som är hållbar

KitchenAid-keramikskålarna är tillverkade av titanförstärkt keramik och är tillverkade för att hålla i åratal. De är icke-porösa och absorberar inga lukter, smaker eller bakterier från ingredienserna du lägger i. Var och en har en 5-årig kantstötsgaranti så att du slipper oroa dig för kantstötning, sprickor, glasyrsprickor eller fläckar. Vi har tänkt på allt!

Accessories-ceramic-bowl-mixer-with-bowl-in-the-kitchen

En konstnärlig look för din köksmaskin

Ge din KitchenAid-köksmaskin ett lyft med denna konstnärliga räfflade design. Keramikskålen passar perfekt på våra 4,3- och 4,8-liters köksmaskiner med fällbart drivhuvud. Skålen rymmer 4,7 liter vilket passar för att skapa både små och stora blandningar. Vad blir du inspirerad att göra?

Accessories-ceramic-bowl-pour-spot-close-up

Inget mer kladd tack vare hällpipen

Behöver du hälla ut smält choklad, en nygjord smet eller vispgrädde? KitchenAids keramikskålar är utformade för att vara smidiga att använda, oavsett vad du planerar att göra. Den praktiska hällpipen gör att du försiktigt kan hälla blandningen från skålen, med den blir hela processen enklare och ger minimalt med svinn.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?