Skip the navigation
-10%
Web exclusive iconEndast på webben

Artisan köksmaskin och blender kit (med 5KSM175 & 5KSB4026) - Medallion silver

kr 10 618,20kr 11 798,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

I det här setet ingår

Vi har noggrant valt ut de bäst matchande produkterna ... till ett specialpris! Det här ingår i ditt KitchenAid-set.

Make your mixer unique

Personalise it in 3 steps: choose your favourite colour, add even more personality by picking and extra bowl to match and add an engraving.

Tidlös design för att inspirera din inre skapare

Våra köksmaskiner har en historia på över 100 år. Den legendariska rundade designen och mångsidigheten har gjort oss till VÄRLDENS FRÄMSTA KÖKSMASKINSMÄRKE(1). Oavsett om du gör kakor, strimlad anka, köttfärslimpa eller surdeg sviker den här köksmaskinen dig inte.

728e1f88-30a1-4a16-b54a-b59e36100cbb

Elliptiskt rörelsemönster från långsam omrörning till snabbvispning

KitchenAid-köksmaskinen var den första köksmaskinen för hemmabruk med unikt elliptiskt rörelsemönster. Vad betyder det? Det innebär att blandaraxeln roterar åt ett håll och att tillbehören snurrar åt andra hållet till minst 59 beröringspunkter runt skålen. Allt du slänger ner blandas in helt – den missar ingenting! Från att blanda kaksmet till att knåda pastadeg, vispa grädde eller strimla kyckling. 


Njut av snabba och noggranna resultat. Välj bara tillbehör och hastighet genom att skjuta på hastighetsspaken. Välj hastighet 1 för långsam omrörning, upp till 6 för att vispa och göra glass och 10 för snabb vispning. Du kan vispa grädde på mindre än 60 sekunder (2). Vips så är det klart. 

thumbnail

Lätt som en plätt

Den är utformad för att vara enkel att använda och du kan snabbt installera eller ta bort tillbehör. Tryck på frigöringsknappen och fäll sedan upp drivhuvudet för att lägga till eller ta bort flatblandaren, flatblandaren av metall med silikonvinge, vispen eller degkroken.


När du tillagar godsaker kan du sätta stänkskyddet ovanpå skålen för att göra det enkelt att hälla i ingredienser. Det gör att våta eller torra ingredienser inte stänker eller ryker upp vid blandning. När du är klar lägger du skålar, stänkskydd, vispar och degkrok i diskmaskinen. Diska trådvispen för hand i varmt vatten med diskmedel. 

thumbnail (1)

Stor eller liten: 4,8 l är alldeles lagom

Om du ska göra en snabb liten efterrätt eller en stor måltid är en köksmaskin av den här storleken perfekt. Både stora och små satser ryms i 4,8-litersskålen. Som exempel kan du arbeta med upp till 1 kg vetemjöl.


Dessutom finns det en extra skål på 3 l med köksmaskinen 5KSM175PS. Det innebär att du kan växla mellan olika steg i receptet och fortsätta skapandet utan att behöva stanna upp för att diska. Köksmaskinen levereras med en flatblandare av metall med silikonvinge som skrapar skålen under blandningen, som en spatel ungefär. Så, allt blandas verkligen grundligt, även när det är klibbigt. 

Mixers-tilt-head-4.8L-artisan-with-extra-accessories-contour-silver-mixer-on-the-tabl

Skapad för att hålla år efter år

Flera generationer kan växa upp och använda köksmaskinen köket. Den här hållbara köksmaskinens ikoniska form och klassiska design står orubbat kvar. Alla tillbehör från alla tider passar alla köksmaskinsmodeller ända från 1919.


Du får en 5-årsgaranti med den här modellen för att du ska känna dig trygg, och du kan välja att utöka den med vår kostnadsfria ”hälsokontroll” som ingår för köksmaskinen.

Accessories-stainless-steel-whisk-onyx-black-mixer-with-whisk-making-cake

Livlig eller cool? Välj din stil

Din köksmaskin passar in i ditt liv och i ditt kök. Så välj en som passar dig. Denna KitchenAid 4,8 l med extra tillbehör finns i flera fantastiska färger.


Satsa på en praktfull färgklick med rött, eller håll det klassiskt med svart. Det finns också silver om du vill ha ett elegant och minimalistiskt utseende. Tänk dig köksmaskinen i ditt hem ... och se vad som känns rätt!

thumbnail (4)

Juice, sylt, jättekorvar

Allt är möjligt i den kulinariska världen med de spännande delarna till köksmaskinen. Med universalfästet kan du använda en hel uppsättning verktyg. Prova att göra sylt eller coulis från grunden, eller kanske stoppa din egen örtiga korv. Du kan ta egengjord deg från din köksmaskin och sedan kavla och skära den till spaghetti som ett proffs! 


Mal, pressa, strimla, tärna, svarva, stoppa eller kärna. Med en robust bas och högkvalitativa tillbehör av rostfritt stål får du resultat som du gärna visar upp. 

women-using-blender-k400

Redo att ha kul medan du skapar?

Alla ingredienser, alla konsistenser, alla färger. Få ut mesta möjliga av K400.

Blendern som är redo för allt

Du kan enkelt bearbeta alla typer av hårda och hälsosamma ingredienser du vill ha i, som till exempel mandlar eller kokos. Den underbara K400-blendern hjälper dig varje dag, så många gånger du vill. Gröna smoothies, soppor, dippsåser, nötsmör och fina puréer är klara på några ögonblick. 

k400-red-blender

Hemligheten bakom den perfekta smaken

Bearbeta svårjobbade ingredienser som grönkål eller mandel med den kraftfulla mixningsvirveln som är unik för KitchenAid-blenders. Vårt skickligt utformade mixningssystem har unika asymmetriska knivblad som blandar i fyra vinklar, en räfflad tillbringare som lotsar ingredienserna in mot knivbladen. Blendern har även en adaptiv Intelli-Speed motor som når en topp på 1,5 hk, och den känner av innehållet i kannan för att alltid hålla optimal hastighet. Resultaten blir utsökta varje gång! 

k400-blue-blender-with-kettle-toaster

Praktisk kapacitet och enkel att hålla ren

Tillbringaren på 1,4-liter är tillverkad av glas för att hålla den luktfri och fri från repor. Volymmarkeringar hjälper dig att mäta vätskor utan att du behöver använda en separat mätkanna – så att du sparar disk. 


Locket har ett avtagbart ingredienslock så att du försiktigt kan hälla i ingredienser som sirap eller vinäger medan du blandar. Mixerbehållaren på 1,4 liter och det lätt avtagbara locket kan båda diskas i diskmaskin för enkel rengöring.

k400-black-blender-changing-mode

Få kontroll med de fem olika hastigheterna och programmen

Oavsett vilket humör du är på idag, om det är en fluffig shake som du ska ta med, ett nötsmör, en kryddig soppa eller pannkakssmet, kan du enkelt ställa in rätt inställningar som passar.


Det finns tre förinställda receptprogram: krossad is, isdrycker och smoothie. Du kan styra konsistensen efter dina önskemål med hastighetsinställningen som finns i fem olika lägen. Du kommer snart att bli expert på hur du gör härliga hemgjorda blandningar som blir precis så som du vill ha dem.

k400-blender-almond-cream-preparing-plate

Mindre spill med K400-blendern

Med en blender är det smartast att starta den med en långsam hastighet för att sedan öka. Därför har den en mjukstartsfunktionen som försiktigt drar in ingredienserna mot bladen och sedan snabbt ökar till den valda hastighetsinställningen för att undvika stänk.


Om du ofta använder din blender blir du glad att få veta att den är lätt att diska. Det finns en lättanvänd självrengöringscykel som du kan köra. Fyll tillbringaren med vatten och en droppe diskmedel och kör sedan cykeln. Dessutom tål både behållaren på 1,4 liter och locket maskindisk.

k400-mint-blender

Tillverkad för att hålla med 5-års garanti

Du kan känna dig säker på att din K400-blender är lika stabil som den ser ut. Den ser vacker ut i köket och känns både trygg och stabil med sin tunga bas av formgjuten metall. Den kommer med 5-års garanti så att du kan känna dig lugn och njuta av den i många år framöver. 

k400-blender-red-adding-red-fruits

Fina färger som matchar din stil

Färg finns i vårt DNA. Vi har länge skapat våra K400-blenders i oemotståndliga färger så att du kan matcha din stil, ditt hem eller din köksmaskin. Satsa på något annorlunda eller hitta färgteman för inspiration i köket. Få en färgklick med rött eller håll det mer neutralt med blek pistage eller fin silkesrosa. Välj en K400-blender som passar din inredning eller varför inte din KitchenAid-apparat i samma färgserie!

k400-grey-blender-with-juicer-attachment

Upptäck fler möjligheter med din blender

Vill du ha färskpressad juice på morgonen? Göra små satser av näringsrik barnmat? Eller är du redo för nästa träningspass och vill förbereda en smoothie att ta med?


Du kan upptäcka fler möjligheter din blender med flera valfria tillbehör som passar din livsstil. Det finns exempelvis en citruspress på 1 liter för juice, en personlig take away-mugg med dricklock på 500 ml och små behållare på 200 ml som du till och med kan blanda i direkt. Tillbehören säljs separat.