SÄTTER FÄRG PÅ DEN KULINARISKA KREATIVITETEN

ARTISAN KÖKSMASKIN 4,8 L MED UPPFÄLLBART DRIVHUVUD OCH NYA STRUKTURER PÅ FINISHEN

KitchenAid har utökats med två nya färger för klassiska Artisan köksmaskin 4,8 L. Med inspiration från traditionella och autentiska matlagningsmaterial och strukturer presenteras nu för första gången gjutjärnssvart och terrakotta i en elegant strukturerad matt finish.

Dessa sofistikerade, tidlösa nyanser förhöjer Artisans distinkta stil, stora tålighet samtidigt som den taktilt strukturerade matta ytan berikar användarupplevelsen.

Den diskreta, men ändå eleganta och tidlösa färgen gjutjärnssvart tillför en anspråkslös, autentisk känsla till minimalistiska kök, medan den jordnära färgen terrakotta tillför värme till hyllorna i alla kök, och blir en färgklick i mötet med bakgrund i vitt eller naturträ.

Med sina 10 hastigheter kommer Artisan köksmaskin 4,8 L med uppfällbart drivhuvud snabbt bli ditt köks kulinariska centrum där du enkelt kan blanda, knåda och vispa ingredienser. Du kan enkelt tillreda dina favoritkakor och flera satser med kakdeg i mixerskålen av polerat rostfritt stål som har ett ergonomiskt handtag för bästa komfort. Det finns även ett brett utbud av tillbehör – från livsmedelskvarn till pastamaskin – som passar i köksmaskinens nav.


top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.