Exceptionellt kaffe är enkelt att göra med KitchenAid

Vad är gör en kopp kaffe perfekt?

Att göra en perfekt kopp kaffe är en konst som kräver en exakt kombination av några få oersätttliga sammansättningar, kvalitetsbönor, vatten och varsam tillverkning. Kaffebönorna är där processen startar, vatten med rätt temperatur för att försiktigt väcka smakerna till liv, en tålmodig och precis metod för att från vilken böna som helst få fram en smakfull kopp kaffe.

Hur vill du ha ditt kaffe?

När det kommer till kaffe har alla sina egna preferenser. Stor, liten stark, kall eller ångande eller hur du än väljer att avnjuta det, se till att det blir precis som du vill ha det.

Stor, ångande och med en balanserad smak.

När du har en stund för dig själv att bara läsa tidningen, en bok eller bara sitta och fundera är detta det enda tillåtna sällskapet.

Liten, het och intensiv, espresso med andra ord.

När du är i behov av en smakfull energikick för att få dagen på rätt spår.

Varm, lättrostad och med sammansatt smak

En omfamning av smak och doft att avnjuta tillsammans med en gammal vän eller under en välförtjänt paus från en hektiskt dag.

Iskall med fyllig smak

Uppfriskande, energisk och läcker, ett briljant sätt att skämma bort sig själv en sommardag, att avnjutas tillsammans med vänner eller bara liggandes i solen.

Att tillverka kaffe enkelt

Upptäck det kompletta registret av KitchenAids kaffemaskiner som låter dig avnjuta en kopp kaffe precis som du vill ha den.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.