Brödrostar för två skivor som förgyller morgonen

Förgyll morgonen med en brödrost med praktiska extrafunktioner, som dessutom är snygg att titta på. KitchenAids brödrostar för två skivor finns i en rad olika snygga utföranden och de ger exakta och effektiva resultat.

Rosta bröd dagen lång

Tina upp och värm bagels och härliga tjocka brödskivor. Rostat bröd är mer än bara frukost. Använd brödrosten till dagens alla måltider. Vad sägs om rostat bröd med ägg och spenat, en härlig äppel- och kanelbagel, en köttbullspanini eller varma frallor? Perfektion.

Black toaster with bagels

Vilken är den bästa brödrosten för två brödskivor?

Här är vår favorit och anledningarna till att du också kommer att älska den.

Anledning 1: Den matchar din stil

Den supersnygga Artisan-brödrosten för två skivor från KitchenAid har riktigt snygga linjer och finns i flera trendiga färger. Välj en klassisk färg som Crème eller en lite djärvare färg som Pebbled Palm. Varför inte välja en brödrost som du faktiskt tycker om att titta på?

Anledning 2: Den har många praktiska funktioner

En både praktisk och snygg brödrost med innovativa funktioner. Smörgåshållare som håller ihop din toast. Bagelinställningen ger minskad effekt på en sida och uppvärmningsfunktionen håller brödet lagom varmt om du har annat för dig.

Så här väljer du

En snabb titt på brödrostar för två skivor

BRÖDROST MED 2-FACK 5KMT221 ARTISAN 2-facksrost 5KMT2204 CLASSIC Brödrost med 2 fack 5KMT2115 Brödrost med ett långt fack för 2 skivor 5KMT3115
kr 1.999,00 kr 1.699,15 kr 3.999,00 kr 3.399,15 kr 1.549,00 kr 1.316,65 kr 1.799,00 kr 1.529,15
HANDLA NU HANDLA NU HANDLA NU HANDLA NU
Hur många skivor 2 2 2 2
Antal fack 2 2 2 1
Automatisk sensor för att sänka/höja Ja Ja Nej Nej
Varmhållningscykel Ja Ja Nej Nej
Smörgåshållare Extra tillbehör (5KTSR1) Ja, ingår Extra tillbehör (5KTSR1) Extra tillbehör (5KTSR22)
LED-nedräkning Nej Ja Nej Nej
Bagelläge Ja Ja Ja Ja
Lite längre-knapp Nej Nej Nej Ja

Total kontroll med en manuell brödrost för två skivor

Vill du själv hålla koll på brödet rekommenderar vi vår brödrost för 2 skivor. Du kan när som helst kontrollera skivorna genom att med hjälp av spaken lyfta upp brödet utan att avbryta rostningscykeln. Om du inte kan motstå en tjuvtitt är det här brödrosten för dig.

Det extra breda facket på 3,8 cm rymmer hembakat bröd och bakverk, och det finns en särskild bagelinställning.

Black toaster 2 slice with bread

Platssnåla brödrostar för två skivor

En klassisk brödrost för två skivor

Vår brödrost för 2 skivor – Classic är liten och vacker och har allt du behöver. Den har fem olika rostningsgrader och facken är breda nog för både bakverk och frallor. Den har dessutom en särskild bagelknapp och den finns i färgerna Vit eller Svart.

Den automatiska brödrosten för två skivor

En praktisk och kompakt brödrost för dig som inte behöver en stor brödrost. Vår brödrost för 2 skivor – automatisk är fullpackad med praktiska funktioner, rymliga fack och sju praktiska inställningar – i riktigt snygga färger. Tryck på knappen så sänks och höjs brödet smidigt åt dig. Varmhållningsfunktionen håller det varmt i upp till 3 minuter, så du behöver inte stressa.

Rosta mer med en brödrost med långa fack

Vill du ha en brödrost som passar för allt från muffins till långa skivor av hembakat bröd så är vår brödrost för 2 skivor med långt fack – Design något för dig. Den är stilren och smidig och du får enkelt plats med en lång paninifralla eller två standardskivor bredvid varandra. Den har ett extra brett fack och en knapp så att du kan lyfta upp svåråtkomliga skivor lite högre. Rosta lite längre med ett enkelt knapptryck och värm upp brödet igen om du är upptagen med annat.

Red toaster 2 slice with salty bagels

Passion för frukost

Idag är en bra dag, så börja den med stil.

Brödrostar

Den underbara doften av nyrostat bröd fyller huset. Njut av en knaprig och mättande bit bröd med en läcker brödrost från KitchenAid.

Vattenkokare

Vill du ha en god kopp te eller kaffe till ditt rostade bröd? Vi har snygga och effektiva vattenkokare.

Frukostset

Se fram emot att stiga upp varje morgon för att göra frukost med din nya vattenkokare och brödrost. Våra set kombinerar läcker design med många praktiska funktioner.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.