Hem>Köksmaskiner>Mellan> KÖKSMASKIN 4,7L HIBISCUS – ARTISAN 5KSM195PS

KÖKSMASKIN 4,7L HIBISCUS – ARTISAN 5KSM195PS

kr 8.499,00
KÖKSMASKIN 4,7L HIBISCUS – ARTISAN 5KSM195PS
kr 8.499,00
Inklusive moms
LOGO_Guarantee_5Y_Reparability_15Y
5KSM195PSEHI - 859711659170

En legendarisk, mångsidig köksmaskin med fällbart drivhuvud i årets färg, frodig fuchsia.

kr 8.499,00
Inklusive moms

Vill du beställa den här produkten?

SKICKA ETT E-POSTMEDDELANDE TILL MIG NÄR DEN ÄR TILLGÄNGLIG

Om du vill kan du få ett e-postmeddelande när den är tillgänglig igen.

Vald färg Hibiscus

Observera att din e-postadress behandlas i enlighet med vårt sekretessmeddelande

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Vad finns i förpackningen?

Du får allt du behöver för att blanda, knåda, vispa, strimla och skära i bakverk. Sprudlande skapelser. Bara att sätta igång!

Köksmaskinens hölje

Den här klassiska köksmaskinens robusta och eleganta hölje rymmer en kraftfull motor i huvudet, och är gjord i gjuten metall, vilket gör den lika tålig som den är tidlös.

4,7 l skål i rostfritt stål

Den vackert tvåfärgade mixerskålen i polerat rostfritt stål är robust, stabil och hållbar. Den har ett ergonomiskt handtag och går att diska i diskmaskin.

3 l skål i rostfritt stål

Med den extra mixerskålen kan du fortsätta att skapa utan att behöva pausa för att diska. Den är tillverkad av polerat rostfritt stål och går att diska i diskmaskin.

Stänkskydd

Det här tillbehöret i ett stycke förhindrar stänk i köket! Tack vare den smart utformade tratten kan du smidigt tillsätta ingredienser under blandningen.

Ballongvisp

Vispen har en elliptisk design så att den kommer åt i hela skålen. Kan vispa med liten eller stor kapacitet för att blanda in luft i ingredienserna. Tillverkad av rostfri ståltråd och med rostfritt aluminiumhuvud. Tål inte maskindisk.

Silverbelagd degkrok

Degkroken används för att mixa och knåda jästdeg, t.ex. bröd, pizza- och pastadeg.

Silverbelagd degblandare

Fördelar enkelt smöret så att du får jämna lätta bakverk och kan skära smöret utan att det smälter. Mosar och strimlar också.

Silverbelagd flatblandare av metall med silikonvinge

Konstruerad för snabbare blandning utan att du behöver stänga av apparaten och skrapa sidorna. Tillverkad av metall belagd med silikonsida.

Slickepott

Praktiskt verktyg för enkel rengöring av degblandaren

Föregående
Nästa

Klara allt med Hibiscus

Var inte blyg. Släpp in det djärva och vackra. Precis som blomman drar denna vackra rosa färg blickarna till sig. Det är vad ditt kök – och måltiderna – har väntat på. Säg hej till Hibiscus.

Vi presenterar vår iögonfallande köksmaskin Hibiscus

Vispa, rör, knåda eller mosa, den glänsande fylliga köksmaskinen på 4,7 liter – Artisan Hibiscus klarar allt. Med dess unika elliptiska rörelsemönster och välkända kurvor är den stilikonen från det STÖRSTA KÖKSMASKINVARUMÄRKET I VÄRLDEN(1). Den levereras med en extra skål på 3 liter och tillbehör i rostfritt stål. I denna iögonfallande KitchenAid Artisan köksmaskin kombineras alla våra år av expertis och gör varje uppgift lätt som en plätt. Maräng, bakverk eller glasyr – köksmaskinen gör allt du vill. Den klarar mycket mer än kakor – du kan mosa potatis eller knåda deg, strimla kyckling eller blanda köttfärslimpa.

En köksmaskin som är redo för allt

KitchenAid-köksmaskinen var den första köksmaskinen för hemmabruk med elliptiskt rörelsemönster. Men vad betyder egentligen elliptiskt rörelsemönster? Det innebär att köksmaskinens axel roterar i en riktning, medan delen roterar i en annan, vilket ger en mycket grundligare blandning. Vispen rör sig i spiral till minst 59 beröringspunkter i skålen, så allt du lägger i kommer att blandas helt – ingenting missas.
Vår Årets färg mixer har massor av tillbehör, så du är redo att ta på dig alla typer av kreativa menyer hemma. Pastry beater har horisontella barer, för att skära i smör, men fungerar också som en vanlig paddel för blandning och fragmentering. Eller byt ut den mot den medföljande vispen för luftning, degkrok för knådning eller flatblandare av metall med silikonvinge för de klibbigare blandningarna. Levereras också med en skrapa för enkel rengöring av degblandaren.
Från att blanda kaksmet till att vispa ägg eller knåda bröddeg väljer du tillbehör och väljer hastighet, från 1 för långsam omrörning till 6 för vispning och creaming, och upp till 10 för snabb vispning. I själva verket kan du vispa grädde på mindre än 60 sekunder(2). Det är imponerande.

Ett nöje att använda

När du är sugen på att komma igång med din nya köksmaskin, är det sista du behöver att lista ut hur man använder knepiga tillbehör och komplicerade kontroller. Konstruktionen med fällbart drivhuvud på denna köksmaskin gör det superenkelt. Lås fast skålen på plats, sätt i vald visp och sänk ner drivhuvudet. Börja genom att skjuta hastighetsspaken. Svårare är det inte.
Det medföljande hällskyddet skyddar mixern och arbetsytorna från att bli stänkta när du lägger till ingredienser i skålen och mixar, så rengöringen är superenkel! Bara koppla av och njuta av att äta.

Stora eller små satser med KitchenAid 4,7 l

Med den här köksmaskinen får du inte bara en, utan två praktiska skålar. Det innebär att du kan göra extra för storkok eller arbeta med två steg i ett recept samtidigt. Blanda degen i en och vispa äggvitan i den andra!

Den större tvåfärgade skålen i rostfritt stål på 4,7 liter har ergonomiskt handtag som gör den enkel att lyfta. Med den kan du knåda upp till 2 kg deg eller blanda 9 dussin kakor(3) i en enda sats.

Skålen i rostfritt stål på 3 liter är perfekt för mindre jobb, eller så kan du göra ytterligare 60 (5 dussin) kakor när du bakar, utan att behöva börja om. Det räcker långt när du ska ha fest eller släktträff. Fler hibiskusempanadas någon?

Konstruerad för att hålla i generationer

Styrka och skönhet möts i denna underbara köksmaskin. Precis som alla våra köksmaskiner är den här tillverkad av tuffa material och kombinerar över 100 års teknisk expertis.
Dess formgjutna metallkonstruktion innebär att den är solid och robust. Även knopparna är gjorda av metall och levereras med scratch-, lukt- och fläckbeständiga skålar i rostfritt stål. Du har 5 års garanti och 15 års reparationslöfte, så om ett problem ändå skulle inträffa kan du få hjälp av vårt team att lösa det.

Spännande tillbehör för att vidga dina vyer

Laga alla rätter du någonsin har läst eller drömt om – från välsmakande korvar till färsk apelsinjuice eller din egna version av vegetariska nudlar. Anslut bara de valfria tillbehören till frontfästet på framsidan av köksmaskinen så är du redo att använda den.

Välj mellan en mängd olika tillbehör för att göra allt från färsk pasta till tärnade sallader, hamburgare, korv, sylt och sorbet. Alla delar till frontfästet passar alla köksmaskinmodeller som tillverkats sedan 1919. Den enda frågan är: Vilken ska du prova först?

SÖK BLAND TILLBEHÖR TILL KÖKSMASKINEN

Låt ögonen njuta av årets färg

KitchenAid har valt att använda färger för att inspirera till kreativitet sedan de första köksmaskinerna introducerades 1955. Årets färg är utvald utifrån globala trender vars syfte är att fånga nutidens uttryck och inspirera skapare runt om i världen. Så träd fram Hibiscus, en vackert levande och frodig fuchsia, vårt val för 2023. Den kommer garanterat att sticka ut och ger ditt kök en härligt blommande känsla.

 

KÖKSMASKIN 4,7L HIBISCUS – ARTISAN 5KSM195PS

Artisan Hibiscus 4,7 liter köksmaskin med fällbart drivhuvud (5KSM195PSEHI) är den klassiska KitchenAid-köksmaskinen i vår livfulla fuchsiafärg – årets färg 2023. Den unika och stadiga designen gör köksmaskinen till en förlängning av dig och gör det lättare att uttrycka dig genom matlagning. Motorn är tyst och hållbar, utan effektförlust mellan motorn och tillbehören. Det ursprungliga elliptiska rörelsemönstret ger snabb, grundlig blandning, vidrör skålen vid 59 punkter per rotation. Köksmaskinen har en 4,7 l mixerskål i rostfritt stål där du kan knåda upp till 2 kg deg eller blanda 9 dussin kakor⁽³⁾ i en enda sats. Du får extra tillbehör i kartongen med den här modellen av köksmaskin. Förutom en extra skål i rostfritt stål på 3 liter får du en visp, degblandare, degkrok, stänkskydd, flatblandare av metall med silikonvinge och en skrapa speciellt utformad för rengöring av degblandaren. Den praktiska sladdvindan gör att du kan förvara din köksmaskin snyggt och säkert. Om du älskar att skapa och experimentera finns det massor av spännande tillbehör (säljs separat) som du kan lägga till i fästet för samtliga tillbehör. Koppla in allt från pastaskärare till köttkvarn, grönsaksskärare eller kornkvarn för att släppa loss din kreativitet.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSM195PS
Tekniska specifikationer
 • Motoreffekt
  300
 • Motormodell
  AC (Alternating current)
 • Spänning
  220-240
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Min rotationshastighet
  58
 • Maximal påfyllning för torrvaror
  1
 • Material
  Die-cast
 • Längd på strömsladd
  145
 • Produktens höjd
  360
 • Produktens bredd
  240
 • Produktens djup
  370
 • Höjd förpackning
  413
 • Bredd förpackning
  406
 • Djup förpackning
  273
 • Nettovikt
  11.1
 • Material skål rostfritt stål
  Rostfritt stål
 • Bruttovikt
  12.85
 • Pajdeg: kg mjöl
  0.5
 • Vispgrädde
  1
 • Kaka
  2.7
 • Bröddeg
  2
 • Potatismos
  1.5
 • Kakor enheter
  108
 • Typ av stickkontakt
  Euro
Tillbehör
 • STANDARDTILLBEHÖR
  Ja

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

(1) Euromonitor International Limited; based on custom research conducted OctoberNovember 2022 for value sales (in USD) in 2022 through all retail channels
 (2) Baserat på 473 ml vispgrädde (36 % fetthalt)
(3) Baserat på 28 g deg per kaka

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.