Hem>Köksmaskiner>Mellan> KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,7L – ARTISAN BY YOU 5KSM193AD

KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,7L – ARTISAN BY YOU 5KSM193AD

Blue velvet
kr 6.499,00
KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,7L – ARTISAN BY YOU 5KSM193AD
kr 6.499,00
Inklusive moms
Guarantee_5Y
5KSM193ADEVB - 859711648460
Blue velvet

Klassisk köksmaskin i alla regnbågens färger. Tillbehör i rostfritt stål och anpassning.

kr 6.499,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 29 mars 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Vad finns i förpackningen?

När du tar packar upp Artisan-köksmaskinen 5KSM193 på 4,7 l ,
hittar du allt du behöver för att skapa söta och salta rätter. Gör dig redo att skapa!

Köksmaskinens hölje

Köksmaskinens robusta och eleganta hölje rymmer en kraftfull motor i huvudet, och är gjord i gjuten metall, vilket gör den lika tålig som den är tidlös.

4,7 l skål i rostfritt stål

Skål i borstat rostfritt stål med ergonomiskt handtag. Robust, stadig och hållbar. Går att diska i diskmaskin.

Trådvisp i rostfritt stål

Trådvispen har en elliptisk design så att den kommer åt i hela skålen. Kan vispa med liten eller stor kapacitet för att blanda in luft i ingredienserna. Kan diskas i diskmaskin och är tillverkad i rostfritt stål.

Degkrok i rostfritt stål

Degkroken används för att mixa och knåda jästdeg, t.ex. bröd, pizza- och pastadeg. Tillverkad i rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin.

Flatblandare i rostfritt stål

Flatblandaren i rostfritt stål används för tjockare blandningar, som kakor, glasyrer och mos. Tillverkad i rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin.

Föregående
Nästa
Det bästa köksmaskinsvarumärket som du förtjänar i ditt kök

Blanda ordentligt med vår underbara KitchenAid 193 Artisan-köksmaskin. Den har kraften och hållbarheten att göra varje uppgift lätt som en plätt. Maräng, bakverk eller glasyr – köksmaskinen gör allt du vill. Den klarar mycket mer än kakor – du kan mosa potatis eller knåda deg, strimla kyckling eller blanda köttfärslimpa.

Blandar alla recept utmärkt

KitchenAid-köksmaskinen har det ursprungliga ”elliptiska rörelsemönstret”. Vad innebär det? Köksmaskinens axel roterar i en riktning, medan tillbehöret roterar i en annan, vilket ger en snabb och grundlig blandning. Vispen rör sig i spiral till minst 59 beröringspunkter i skålen, så allt kommer att blandas helt – ingenting missas.
Från att blanda kaksmet till att vispa ägg eller knåda bröddeg väljer du tillbehör och väljer hastighet, från 1 för långsam omrörning till 6 för vispning och creaming, och upp till 10 för snabb vispning. I själva verket kan du vispa grädde på mindre än 60 sekunder(2). Det är imponerande.

Rolig att använda och rengöra

När det kliar i fingrarna och du bara vill komma igång med Artisan-köksmaskinen vill du att allt ska kännas naturligt och enkelt. Det fällbara drivhuvudet gör användningen enkel. Vinkla bara tillbaka huvudet så kan du installera rätt visp. Börja genom att skjuta hastighetsspaken. Du är igång!
Att rengöra den går lätt som en plätt. Du bara torkar köksmaskinens hölje med en fuktig trasa. Och när du är klar så kan du diska alla tillbehör i diskmaskinen. Då är det dags att njuta av det goda.

Laga mycket eller lite med KitchenAid 4,7 l

Skålen i borstat rostfritt stål på 4,7 l har ett ergonomiskt handtag så att du enkelt kan lyfta den och hälla ut ingredienserna. Den ger dig tillräckligt med utrymme att knåda upp till 2 kg bröddeg(3) eller blanda nio dussin kakor(4) i en enda sats.
Om du vill lägga till ytterligare en skål i kassan kan du göra det ännu enklare att göra komplicerade eller stora rätter, utan att tappa fart. Perfekt när du vill göra stora satser och umgås med vänner och inte vill avbryta för att diska. Mer kakor = mer glädje.

Trygg och stabil och byggd för att hålla

Vi älskar att höra från människor som använder tidiga modeller av KitchenAid-köksmaskiner, som fortfarande är i full gång och som förts vidare mellan olika generationer. Den här köksmaskinen är mycket robust och har en solid konstruktion av zinkmetall och en beläggning av emalj som är vacker och hållbar.
Alla tillbehör är tillverkade av rostfritt stål vilket innebär att de är motståndskraftiga mot repor och tål maskindisk.  Använd köksmaskinens olika hastigheter och lita på att den fungerar i många år framöver. Den känns robust och solid, med en motor som är utformad för snabb och tillförlitlig blandning. Och du får 5 års garanti – så att du kan känna dig lugn.

Personlig köksmaskin full av karaktär

Gör köksmaskinen unik! Med ett stort utbud av färger finns det verkligen en nyans för alla – från lugnande neutrala färger till ljusa och iögonfallande toner som ger ditt kök dramatik. Välj bland lyxig metallic och matt finish på den här köksmaskinen.
Gå ännu längre och gravera ditt meddelande eller namn. Vi kommer att anpassa den genom att skriva något roligt eller meningsfullt till dig på dekorbandet. Ditt liv, dina ord.

Öppna upp möjligheterna med delar

Har du sett ett fantastiskt nytt recept på Instagram? Gör alla rätter du någonsin har drömt om – från välsmakande korvar till glass eller din egen version av veganska nudlar. Anslut bara de valfria tillbehören till frontfästet på framsidan av köksmaskinen så är du redo att använda den.
 
Unna dig ett urval av över 15 spännande delar för att göra allt från färsk pasta till tärnade sallader, hamburgare, korv, coulis och sorbet. Alla delar till frontfästet passar alla köksmaskiner från KitchenAid som tillverkats sedan 1919. Den enda frågan är: Var ska jag börja?

 
SÖK BLAND TILLBEHÖR TILL KÖKSMASKINEN

KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,7L – ARTISAN BY YOU 5KSM193AD

Köksmaskinen 4,7 l – ARTISAN BY YOU (5KSM193) är kulmen på över 100 år av innovation och expertis – som endast är tillgänglig på vår webbplats Med den tydliga KitchenAid-silhuetten är den här modellen belagd i emalj med ett stort urval av underbara färger så att du kan välja en som känns perfekt. Den solida designen gör köksmaskinen till en förlängning av dig och gör det lättare att uttrycka dig genom matlagning. Den har 10 olika hastigheter och en kraftfull motor som är tyst och har en lång livslängd, utan någon effektförlust mellan motorn och tillbehören. Det ursprungliga elliptiska rörelsemönstret ger snabb, grundlig blandning, vidrör skålen vid 59 punkter per rotation. Köksmaskinen levereras med en rostfri mixerskål på 4,7 l som kan bearbeta upp till 1 kg vetemjöl, 1 l vispad grädde, 1,5 kg potatismos, 2,7 kg kakdeg eller 108 kakor (3). Köksmaskinens tillbehör i rostfritt stål ger dig den ultimata hållbarheten. Vispen är till för att blanda in luft i ägg och grädde, flatblandaren är till för att blanda tunga ingredienser, medan degkroken är till för jästdegar som bröd eller pasta. När du är klar kan skålarna och tillbehören diskas i diskmaskinen. Du kan lägga till alla typer av delar till universalfästet (säljs separat). Koppla in allt från pastavals till köttkvarn, frukt- och grönsakshyvel, mjölkvarn eller matberedare och släpp loss kreativiteten.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSM193AD
Tekniska specifikationer
 • Motoreffekt
  300
 • Motormodell
  AC (Alternating current)
 • Spänning
  220-230
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Maximal påfyllning för torrvaror
  1
 • Material
  Die-cast
 • Längd på strömsladd
  145
 • Produktens höjd
  360
 • Produktens bredd
  240
 • Produktens djup
  370
 • Höjd förpackning
  473
 • Bredd förpackning
  406
 • Djup förpackning
  273
 • Material skål rostfritt stål
  Rostfritt stål
 • Nettovikt
  11.1
 • Bruttovikt
  12.85
 • Bröddeg
  2
 • Potatismos
  1.5
 • Kakor enheter
  108
 • Typ av stickkontakt
  Euro
Tillbehör
 • STANDARDTILLBEHÖR
  stainless steel whisk, stainless steel flat beater, stainless steel dough hook

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

(1)Källa: Euromonitor International Ltd; Consumer Appliances 2022ED; ”köksmaskiner” enligt definitioner av köksmaskiner (inklusive både köksmaskiner och elvispar); Volymförsäljning i detaljhandeln i enheter, data från 2021
(2) Baserat på 473 ml vispgrädde (36 % fetthalt)

(3) Med degkroken
(4) Med flatblandaren, 28 g deg per kaka

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.