Hem>Köksmaskiner>Stor> KÖKSMASKIN MED LYFTARM 6,6L– ARTISAN 5KSM70SHX

KÖKSMASKIN MED LYFTARM 6,6L– ARTISAN 5KSM70SHX

kr 8.499,15 kr 9.999,00
Lägg till i kundkorgen
Cast iron black
kr 8.499,15 kr 9.999,00
-15%
KÖKSMASKIN MED LYFTARM 6,6L– ARTISAN 5KSM70SHX
kr 8.499,15 kr 9.999,00
Inklusive moms
LOGO_Guarantee_5Y_Reparability_15Y
5KSM70SHXEBK - 859711645880
Cast iron black

Utformad för att kombinera form och funktion för varje uppgift.

kr 8.499,15 kr 9.999,00
Inklusive moms
Leverans senast måndag 3 april 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Vad finns i förpackningen?

Slå på stort med KitchenAid-köksmaskinen Artisan 5KSM70SHX med lyftarm, som har allt du behöver för att hålla kreativiteten igång.

Köksmaskinens hölje

KitchenAids köksmaskin på 6,6 l har en kraftfull motor som sitter precis där den behövs – i huvudet – och den är tillverkad av gjuten metall. Den är robust och hållbar. Lyftarmskonstruktionen låser fast skålen vilket ger stabilitet vid blandning av tungjobbade eller stora satser. Med spaken kan du höja mixerskålen till rätt läge för optimal kontakt.

Skål i rostfritt stål på 6,6 l

Mixerskålen i borstat rostfritt stål är tidlös och robust och har ett ergonomiskt handtag som underlättar användning och förvaring. Skålen hålls på plats med tre låspunkter. När du har blandat klart alla ingredienser kan du bara ställa skålen i diskmaskinen för rengöring.

Stänkskydd

Det här tillbehöret i ett stycke (kallas även stänkskydd) och förhindrar stänk från skålen. Tack vare hällrännan kan du enkelt och smidigt tillsätta ingredienser medan köksmaskinen är igång. Diska den i varmt vatten för hand eller ställ den i diskmaskinens övre hylla.

Trådvisp i rostfritt stål

Trådvispen är formad i en elliptisk form av 11 trådar så att den kommer åt i hela skålen. Konstruktionen i rostfritt stål gör den diskmaskinssäker.

Degkrok i rostfritt stål

Köksmaskinen har en degkrok med spiralform i rostfritt stål som är perfekt för att nå alla delar av den 6,6 l stora skålen, vilket ger dig en jämn och grundlig blandning. Den kan också diskas i diskmaskin.

Flatblandare i rostfritt stål

Flatblandaren används för tjockare blandningar, som kakor, glasyrer och mos. Den är tillverkad av rostfritt stål i hög kvalitet, så den tål maskindisk.

Silverbelagd dubbel flatblandare av metall med silikonvinge

Vår enda dubbelsidiga flatblandare av metall med silikonvinge ger ökad kontakten med skålen (jämfört med flatblandaren). Det minskar behovet av att stänga av maskinen och manuellt skrapa tillbaka ingredienser som sitter fast på sidorna.

Föregående
Nästa
Du har kraften att ta dig an allt

Låt inget stoppa dig med köksmaskinen på 6,6 l från KitchenAid från VÄRLDENS BÄSTA VARUMÄRKE FÖR KÖKSMASKINER(2). Du kan skapa hela dagen, varje dag med den här kraftfulla köksmaskinen med stor kapacitet. Knåda pizzadeg, blanda kaksmet, vispa maränger och gör till och med pulled pork, allt utan ansträngning med upp till 1,5 gånger mer kraft i skålen än vår köksmaskin med lyftarm(3).

Köksmaskin som kombinerar kraft, kapacitet och kontroll

Artisan köksmaskinen med lyftarm på 6,6 l från KitchenAid är verkligen en kraftfull köksmaskin. Den ger dig mer kraft i skålen, stor volym och robust lyftarmskonstruktion som älskas av så många kockar.  

Den är redo att knåda den tuffaste degen, enkelt blanda tjockflytande ingredienser och bearbeta stora satser när du lagar mat för att frysa in eller till massor av hungriga munnar. Den 6,6 l stora rostfria skålen är konstruerad för att hantera allt du slänger i den och blandar upp till imponerande 13 dussin kakor(4) eller 10 dussin muffins(5) eller 14 pizzor(6) i en och samma sats. Den höga effekten och tysta motorn ger dig all nödvändig kraft om och om igen, oavsett hur mycket matlagning och bakning du gör.

Lyftarmskonstruktion för tuffa tag

De som ofta arbetar med stora mängder ingredienser brukar ofta välja en lyftarmskonstruktion, där huvudet hålls låst på plats. En köksmaskin med lyftarm är perfekt för frekvent användning, eftersom den är kraftfull och robust.
 
Hur fungerar det? Med spaken höjs och sänks mixerskålen mjukt till rätt läge och låses fast med tre fasta låspunkter för maximal stabilitet. Skålens ergonomiska handtag gör det enkelt att placera och lyfta av den, även när den är full.
 
Tips: Tänk på utrymmet i köket. En köksmaskin med lyftarm är lite högre än en med fällbart drivhuvud.

Nu med 11 hastigheter och ett nytt tillbehör

Precisionen höjs med den här köksmaskinen. Artisan-modellen 5KSM70SHX med lyftarm har 11 hastigheter att välja mellan, så att du kan välja den nya vikhastigheten (halva omrörningshastigheten) för att ta över ömtåliga uppgifter som normalt görs för hand. Skjut sedan reglaget för att öka hastigheten till snabb vispning!
Mjukstartsfunktionen ökar hastigheten långsamt för att minska mängden stänk och accelererar försiktigt till den valda inställningen. Oavsett om du vispar, strimlar, knådar eller blandar klibbiga blandningar med den nya dubbla flatblandaren av metall med silikonvinge väljer du verktyg och sen är du igång.
KitchenAid-köksmaskinens elliptiska rörelsemönster innebär att huvudet roterar i en riktning medan delen roterar i en annan, vilket ger en snabb och grundlig blandning. Vispen rör sig i spiral till minst 67 beröringspunkter i skålen, så allt du lägger i blir helt omblandat. Jobbet är gjort.

Köksmaskinen är som en långvarig vän

Den solida zinkmetallkonstruktionen på köksmaskinen på 6,6 l gör den lika hållbar som den är snygg. Dess tre huvudtillbehör, visp, degkrok och flatblandare, är alla tillverkade av rostfritt stål för lång livslängd. Den kommer att vara din pålitliga kökskamrat i många år framöver och du kommer aldrig vilja ha eller behöva använda någon annan köksmaskin. Du har 5 års garanti och 15 års reparationslöfte, så om ett problem ändå skulle inträffa kan du få hjälp av vårt team att lösa det.
 
Den här köksmaskinen ger sig inte av någonstans! Många av våra KitchenAid-kunder berättar att de ger sin köksmaskin ett namn eftersom den känns som en familjemedlem! Vad skulle du kalla din?

Experimentera med din egna originella stil

Även om Artisan-köksmaskinen på 6,6 l är en hårt arbetande maskin så har den ett snyggt utseende också. Den finns i ett urval färger, så det är lätt att hitta en som matchar din personlighet och smak. Skaffa en i tidlöst svart, crème eller vår omisskännliga röda, eller låt din fantasi flöda vilt med en trendig nyans.
 
Matcha den med din inredning, din stil eller fullända utseendet genom att matcha den med dina andra KitchenAid-apparater, till exempel en K400-blender. Det finns inget som ett färgmatchande set på arbetsbänken som lockar fram ett leende på läpparna.

Gå din egen väg med över 15 delar

Det finns ett spännande utbud av delar som du kan koppla till köksmaskinen via universalfästet. Öppna bara frontfästet på huvudet och anslut en valfri del till köksmaskinen. En helt ny värld av kulinariska möjligheter öppnas för dig. Nästan allt kan göras från grunden hemma, från korv till sallader till lasagne, glass och mjöl.
 
Oavsett om det är fisktisdag eller tacofredag är du redo att tillaga menyn. I vårt sortiment av delar till köksmaskiner ingår en genialisk grönsakssvarv, en mjölkvarn och en köttkvarn (alla säljs separat). Du kan göra mer än att bara baka kakor! Anslut dina nya favoritdelar och låt din kreativitet nå magiska nya höjder med hjälp av köksmaskinen.  

 
SÖK BLAND TILLBEHÖR TILL KÖKSMASKINEN

KÖKSMASKIN MED LYFTARM 6,6L– ARTISAN 5KSM70SHX

KitchenAid 6,6 l – Artisan köksmaskin 5KSM70SHX ger dig samma design som en klassisk KitchenAid Artisan-köksmaskin med robustheten i en lyftarmskonfiguration. Köksmaskinen är robust och hållbar och är konstruerad helt i metall med kontrollvred i metall. Den har 11 hastigheter, från hög till låg, och allt däremellan. Motorn sitter i mixerhuvudet, så det blir ingen effektförlust mellan motorn och tillbehören. Det ursprungliga elliptiska rörelsemönstret ger snabb, grundlig mixning och skålen vidrörs vid 67 punkter. Med en kapacitet på 6,6 l kan köksmaskinen på 6,6 l hantera mycket stora mängder mat. Bearbeta upp till 13 dussin kakor, knåda 3,9 kg bröd och mosa 3,5 kg potatis. Blanda, vispa, knåda deg och även strimla tillagat kött med medföljande silverbelagda tillbehör och tillbehör i rostfritt stål. Du kan också följa din passion genom att lägga till spännande delar (säljs separat) till universalfästet. Koppla in allt från pastaskärare till köttkvarn, grönsaksskärare eller kornkvarn för att släppa loss din kreativitet.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSM70SHX
Tekniska specifikationer
 • Motoreffekt
  325
 • Motormodell
  AC (Alternating current)
 • Spänning
  230
 • Ström
  12,5
 • Watt (W)
  325
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Maximal påfyllning för torrvaror
  1
 • Material
  Die-cast
 • Längd på strömsladd
  110
 • Produktens höjd
  419
 • Produktens bredd
  287
 • Produktens djup
  371
 • Höjd förpackning
  193
 • Bredd förpackning
  431
 • Djup förpackning
  334
 • Material skål rostfritt stål
  Rostfritt stål
 • Nettovikt
  15.7
 • Bruttovikt
  15.7
 • Typ av stickkontakt
  Euro
Tillbehör
 • STANDARDTILLBEHÖR
  dough hook, whisk, flat beater, flex edge beater

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

(1) Baserat på skålens toppeffekt
(2) Källa: Euromonitor International Ltd; Consumer Appliances 2021ED, enligt definition av köksmaskin
Försäljningsvolym i enheter, uppgifter från 2020.
(3) Jämfört med den tidigare modellen 5KPM5 vid mätning av toppeffekten i skålen.
(4) Med flatblandaren, 28 g deg till varje
(5) 40 g smet till varje
(6) 292 g deg till varje

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.