Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor>Köksmaskinsfamilj>Köksmaskiner>Komma igång med köksmaskinen> Vilken hastighet ska jag använda för köksmaskinen?

Vilken hastighet ska jag använda för köksmaskinen?

Köksmaskinen har hastigheterna 1–10 för att du ska ha maximal kontroll över det du gör. Ta reda på vilken hastighet du ska använda här...

Du har hastigheter för allt med en köksmaskin, från långsam omrörning till snabbvispning. Här är en guide till hastighetskontrollerna och vilka olika uppgifter de är lämpade för:

Hastighet Åtgärd Tillbehör Uppgift
1 Röra Röra För långsam omrörning, blandning, mosning och i början av alla bearbetningsuppgifter. Använd den här hastigheten när du tillsätter mjöl och torra ingredienser i smet eller när du tillsätter vätskor till torra ingredienser. Använd inte hastighet 1 för att blanda eller knåda jäsdegar.
2 Långsam blandning Långsam blandning För att blanda långsamt, mosa eller röra om något snabbare. Använd för att blanda och knåda jäsdegar, tjockare smet och karameller, i början när du mosar potatis eller andra grönsaker, för att fördela matfett i mjöl eller blanda tunnare smet som gärna skvätter.
4 Blanda, vispa Blanda, vispa För att blanda halvtjock smet, till exempel kaksmet. Använd den här hastigheten för att blanda socker och matfett samt för att tillsätta socker i äggvitor för att göra maräng. Medelhastighet för kaksmet.
6 Vispa, röra krämigt Vispa, röra krämigt För medelsnabb vispning (röra krämigt eller vispning. Använd för tårtsmet, munkar och annan typ av smet. Hög hastighet för kaksmet.
8 Snabbvispa, vispa Snabbvispa, vispa För att vispa grädde, äggvitor eller glasyr och frosting.
10 Snabbvispa Snabbvispa För att vispa mindre mängder grädde, äggvitor.
Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.