Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?

Vilket stänkskydd passar min skål?

Stänkskydd är bra när du vill tillsätta ingredienser jämnt och blanda utan stänk. Ta reda på vilket som passar din mixerskål...

Några av våra KitchenAid-köksmaskiner har redan stänkskydd, men stänkskydden finns även som tillbehör till de flesta modeller av rostfria skålar. Stänkskydd.

Obs! Stänkskydden sitter på skålen och passar inte till glasskålar, keramikskålar och rostfria skålar med struktur (hamrade eller med kviltat mönster).

Hur du väljer rätt stänkskydd för din skål

Leta reda på modellnumret som finns på en etikett på undersidan av köksmaskinen för att säkerställa rätt passform. Hitta modell och nummer

Det finns tre storlekar av stänkskydd tillgängliga, beroende på din köksmaskins-/skålmodell.

5KN1PS,

5KSM35PS och

5K7PS.

Köksmaskiner med fällbart drivhuvud

– 5KN1PS passar skålar på 4,3 liter och 4,8 liter till köksmaskiner med fällbart drivhuvud (mixerskål av polerat eller borstat stål). – 5KSM35PS passar 3,3 liters skål till köksmaskiner med fällbart drivhuvud (mixerskål av polerat eller borstat rostfritt stål).

Köksmaskiner med hävarm

– 5KN1PS passar köksmaskinsmodeller på 4,8 liter (mixerskålar av polerat eller borstat rostfritt stål). – 5K7PS passar köksmaskinsmodeller på 6,9 liter (mixerskålar av polerat eller borstat rostfritt stål).

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.