Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor>Webbutikshjälp>Mitt konto> Hur skapar jag ett Mitt konto?

Hur skapar jag ett Mitt konto?

Det går snabbt och enkelt att skapa ett Mitt konto för att shoppa online hos oss och det finns massor av fördelar med att göra det. Ta reda på hur …

Du kan beställa via KitchenAids webbplats utan att registrera ett ”Mitt konto”. Men det finns fördelar med att ha ett konto, eftersom dina uppgifter då sparas och du inte behöver skriva in dem varje gång du beställer från oss. Det går snabbt och enkelt att registrera ett KitchenAid-konto. Följ bara de enkla stegen nedan.

Så här skapar du ett Mitt konto på KitchenAids webbplats

  1. Klicka på inloggningsikonen som finns i det övre högra hörnet på skärmen och välj ”Registrera dig/logga in”, då kommer du till sidan Registrera dig/logga in.
  2. Om du inte redan har registrerat ett Mitt konto väljer du alternativet ”Registrera” och fyller i alla fält som är märkta med en asterisk *.
  3. När du har fyllt i registreringen får du en bekräftelse via e-post. Du bör kontrollera informationen i det här meddelandet noggrant för att se till att allt stämmer.

Fördelar med att ha ett ”Mitt konto” hos KitchenAid

Om du skapar ett konto hos oss blir det lättare att: – Visa alla dina uppgifter – Hitta din beställningshistorik – Spara flera adresser – Beställa snabbt med delvis förifyllda formulär – Hämta din faktura – Följa status för din beställning.

Om du klickar i rutan för att få KitchenAids anpassade marknadsföringskommunikation och andra varumärken inom WhirlPool Corporation får du en personlig engångsrabattkod på 10 % att använda till ditt nästa köp.

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.