Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?

Mitt tillbehör passar inte eller stannar kvar i fästet?

Om du har köpt en del till din köksmaskin vill du säkert sätta igång genast. Eventuella problem med att sätta in delen ordentligt i frontfästet diskuteras här...

Universalfästet är utformat för att fungera med alla KitchenAid-tillbehör och -delar som finns som tillval. Om du har problem med att fästa en produkt på ett säkert sätt kan du läsa våra råd här.

Delar till köksmaskinen

Kontrollera först följande:

– Det är viktigt att dubbelkolla att delen eller tillbehöret verkligen inte passar köksmaskinen genom att gå igenom monteringsinstruktionerna som medföljer produkten. – Delen eller tillbehöret kan sitta säkert även om det finns en liten skillnad mellan skruvfästet (på höljet) och själva skruven. Du kan se en liten markering på höljet där skruven vidrör höljet. – Kontrollera att skruven är helt åtdragen så att tillbehöret inte kan röra sig.

Problem som kan orsaka felaktig passform

– Tillbehörets hölje sitter inte tillräckligt långt in i fästet för att fästa ordentligt med låsvredet. – Skåran på kanten av köksmaskinens fäste är borrat så att tillbehörsknoppen inte passas in i linje med skåran i delhöljet.

Gör så här: Anvisningar för hur du sätter in delar i fästet finns i relaterade frågor och svar.

Om du fortfarande har problem kontaktar du vår kundtjänst på följande sätt: Skicka e-post till oss här ELLER [Ring oss här](tel: 0080038104026) – detta är ett kostnadsfritt telefonnummer och tjänsten tillhandahålls på ditt lokala språk – öppet måndag till fredag från 8.00 till 17.00.

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.