Våra köksmaskiner har ett elliptiskt rörelsemönster som ger mycket snabbare blandning och knådning än för hand eller med köksmaskiner från andra tillverkare. På grund av detta kan knådningstiden minskas avsevärt i de flesta brödrecept, så att du får fantastiskt hembakt bröd ännu snabbare!
KitchenAid rekommenderar att du anpassar dina favoritrecept till de hastigheter och tider som rekommenderas i användarhandboken för att få bästa resultat.
Guide till knådningstider
- Knådning med en KitchenAid-köksmaskin i 2 minuter motsvarar knådning i 10–12 minuter för hand.
- KitchenAid rekommenderar inte knådning av bröddeg i mer än 2 minuter på hastighet 2, och den totala blandnings- och knådningstiden bör inte överstiga 4–6 minuter.
Guide till knådningshastigheter
Det är viktigt att du endast använder hastighet 2, aldrig högre eller lägre, när du knådar jästdeg.