Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Tillbehör för köksmaskiner>GOURMET TILLBEHÖRSET FÖR KÖKSMASKINER
-10%

GOURMET TILLBEHÖRSET FÖR KÖKSMASKINER

5KSM2FPPC

2 års garanti

Set med köttkvarn, passertillbehör och grönsaksskärare/rivjärn för alla köksmaskiner.

kr 2 969,10kr 3 299,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

Ett tillbehörsset, så många användningsområden

Ett fenomenalt set som maler, skivar, strimlar och passerar, och hjälper dig att göra alla typer av fräscha rätter från grunden, på halva tiden. De tre delarna passar på alla köksmaskiner, och förvandlar den till din personliga köksmästare. 

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Köttkvarnen 5KSMFGA för kött, grönsaker, ost med mera

Set med grönsaksskärare och strimlare

Passertillsatsset

Vad finns i förpackningen?

Den KitchenAid-sats med delar till köksmaskin 5KSM2FPPC är en skatt av praktiska verktyg. Greppa köksmaskinen – nu är du redo för de där omständliga recepten som du tidigare lagt åt sidan.

Allt du behöver för fräscha, hemlagade rätter

Utforska en ny receptbok. Det är dags att vara kreativ! Med KitchenAids sats med gourmetdelar är du redo att göra allt från hamburgare till din egen sylt – den är verkligen så mångsidig. När förberedelserna går snabbt och enkelt är allt möjligt – gör egen falafel, såser, patéer, puréer eller perfekt strimlade sallader.

mixer attachments-mixer-attachment-set-group-of-stand-mixers-in-the-kitchen

Passar på alla våra köksmaskiner

Har du en köksmaskin? Det var allt! Den här KitchenAid-tillbehörssatsen är utformad för alla våra köksmaskiner. Varje del kan användas tillsammans med köksmaskinens universalfäste och är enkel att använda. Setet har allt du behöver för att börja tillaga dina favoriträtter från grunden. Rätterna blir inte bara fräschare, hälsosammare och utan konserveringsmedel, du kan dessutom experimentera med olika smakkombinationer.

mixer attachments-mixer-attachment-set-fresh-prep-slicer-shredder-on-bowl-lift-stand-mixer

Precisa förberedelser är en enkel match

Om receptet kräver att grönsaker ska förberedas på olika sätt, då är det skäraren och strimlaren du ska plocka fram. Förbered ingredienserna på halva tiden och mycket enklare. Med det här tillbehöret till köksmaskinen sätter du bara i de snabbutbytbara cylindrarna. De byter knivblad på bara några sekunder medan du går från en arbetsuppgift till en annan. 


Använd skärcylindern för att få jämnt skurna grönsaker som gurka och selleri. Om du förbereder ost eller fastare grönsaker som morötter använder du den mellangrova strimlingscylindern. Den grova strimlingscylindern bearbetar ingredienserna och skapar en läcker coleslaw eller wokgrönsaker. Färska, hälsosamma sallader, soppor, potatisbullar, såser eller grytor på ett enkelt sätt.


mixer attachments-mixer-attachment-set-grinder-attached-on-stand-mixer-grinding-meat

Gör hälsosammare varianter med kvarnen

Med kvarndelen i KitchenAids tillbehörsset till köksmaskinen kan du välja dina favoritingredienser för att tillaga hemgjorda varianter av alla typer av rätter.


Den fina skivan ger jämna resultat när du gör paté eller barnmat, blandar pålägg eller förbereder kött till hamburgare, köttbullar eller korv med en finare konsistens. Den mellangrova skivan är till för lite grövre hamburgare och biffar, grönsaker till soppor, grytor eller vegoburgare, ströbröd eller hårdostar. Den grova skivan ger ännu grövre resultat, med en konsistens som är perfekt för chilli, nötlimpa eller köttpajer.

mixer attachments-mixer-attachment-set-fresh-prep-slicer-shredder-on-tilt-head-stand-mixer-shredding-carrots

Praktisk 2-i-1 matare och matarbord

Delarna i KitchenAids tillbehörsset för köksmaskinen har extra finesser för att göra livet ännu enklare. Bearbeta alla slags ingredienser med olika storlek och diameter, från gurka till selleri, med mataren som styr dem mot de virvlande bladen. Det finns två öppningsstorlekar – stor, med en diameter på ca 6 cm, och liten, med en diameter på 3,5 cm. Det betyder mindre tid för att skära upp bitarna. 


Det finns också ett löstagbart matarbord, så att du kan bearbeta ingredienser snabbare. Dess generösa storlek gör att det enkelt ryms dubbelt så mycket ingredienser, så att du kan fortsätta med tillagningen utan att behöva stanna upp och fylla på. Fäst den bara på kvarnen och sätt igång.

mixer attachments-mixer-attachment-set-fruit-and-vegetable-strainer-on-stand-mixer

Gillar du när maten är jämn och slät? Använd då passertillsatsen

Passertillsatsen för frukt och grönsaker arbetar med kvarnen för att bryta ner bearbetade ingredienser och passera så att kärnan och eventuella skal, stjälkar eller skalkar tas bort. Kvar är en silkeslen konsistens. 


Du kan använda den för att passera tomater, citroner, druvor eller hallon, eller för att göra dina godaste fruktsåser, bärsåser, pumpapuré och många andra läckra rätter och tillbehör som ger måltiderna lite extra finess.

mixer attachments-mixer-attachment-set-close-up-of-fresh-prep-slicer-shredder-packaging

Allt är förpackat i väskan

Nu slipper du rota igenom lådorna på jakt efter delar. Det här paketet med viktiga tillbehör levereras med en egen praktisk förvaringsväska, så att du snabbt har tillgång till hela setet och har allt samlat på ett och samma ställe.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?