Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Tillbehör för köksmaskiner>LÅNGSAM SAFTPRESS FÖR KÖKSMASKINER

LÅNGSAM SAFTPRESS FÖR KÖKSMASKINER

5KSM1JA

2 års garanti

Tillbehör för långsam saftpress för köksmaskiner. Juicer, puréer, sylter och coulis på ett enkelt sä...

kr 3 099,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    100% säker betalning

  • Checked

    14 dagars gratis retur

Juicepress för att få ut det mesta möjliga av frukt och grönsaker

Inte bara för juice! Med KitchenAids slow juicer kan du njuta av oändliga receptmöjligheter. Flera fruktköttsfilter kan ta dig bortom juicepressning till att bemästra konsten att göra hemgjort mos, marinad, sylt och gelé.

Gjord för KitchenAid-köksmaskiner (utom 5KSM7990)

Slow-juicing-process

Tre fruktköttsfilter för olika texturer

Extra brett matarrör

Tål maskindisk

Vad finns i förpackningen?

Behöver du en daglig vitamin- och smakexplosion? KitchenAids juicepress 5KSM1JA ger dig all god smak och all näring från dina favoritfrukter och -grönsaker.

Slow juicer för juice, sylt, gelé och mycket mer

Är du redo att klämma ut mer av livet? KitchenAids slow juicer-del använder tvåstegsteknik för långsam juicepressning för maximal utvinning av näringsämnen. Använd den för att göra saftiga juicer, puréer, smaskig sylt, lent mos och mycket mer.

Mixer-attachments-slow-juicer-silver-mixer-with-juicer-making-juice

Förvandla din köksmaskin till en juicepress

Om du försöker få i dig mer frukt och grönsaker på spännande nya sätt är det här köksredskapet för dig. Fäst den bara vid frontfästet på en KitchenAid-köksmaskin (1) och vips har du en alldeles egen slow juicer. 


Slow juicers (kallas även kallpress eller råsaftcentrifug) pressar och klämmer ingredienserna långsamt, istället för att skära upp dem snabbt, som andra juicepressar. Det innebär grundligare utvinning av högre kvalitet. Det är ett enkelt sätt att pressa in extra näring i din dagliga rutin.

Mixer-attachments-slow-juicer-almond-cream-mixer-with-juicer-making-carrot-juice-for-breakfast

Slow juice för en bättre dag

Njut av massor av näringsämnen med vår slow juicer. Först skär det rostfria stålbladet dina färska ingredienser till rätt storlek, sedan krossas bitarna för att pressa ut all den härliga smaken och hålla kvar så mycket näring som möjligt. De krossade ingredienserna pressas sedan genom ditt val av tre siktskivor.

  

Med vår KitchenAids juicepress och råsaftcentrifug kan du skapa alla möjliga läckra, näringsrika puréer, sylt och såser. Dessutom kan du göra aromatiska örtiga såser som ger det lilla extra till din matlagning. De olika hastighetsinställningarna kan justeras så att du på ett proffsigt sätt kan pressa grönsaker, köttiga frukter eller krispiga grönsaker. 

Mixer-attachments-slow-juicer-empire-red-with-juicer-in-the-kitchen

Med eller utan fruktkött

Man antingen älskar eller hatar fruktkött och det kan vara ämnet för många diskussioner i hemmet. Nu behöver du inte välja sida. KitchenAids juicepress har tre skivor så att du kan välja mellan slät juice (lite fruktkött) eller juice med fruktkött, plus en skiva för mos och sylt. 

Experimentera loss och få fräscha och välsmakande resultat, som passar för dig. Alla blir nöjda!

Mixer-attachments-slow-juicer-silver-mixer-with-juicer-close-up

Mindre förberedelser gör livet enklare

Vi på KitchenAid lever upp till vårt namn och försöker alltid hitta sätt att minimera de mödosamma delarna, så att du kan fokusera på de roliga och kreativa delarna. Vår slow juicer har ett extra brett matarrör, dubbla påmatare och blad för att skära ingredienserna. Den klarar enkelt av mjuk, hård och bladrik frukt av olika storlek. 


Detta innebär mindre arbete med att förbereda frukt och grönsaker innan du pressar dem vilket ger dig mer tid över till att fundera på nya recept och smakkombinationer. Från äpple-, grönkåls- och rödbetsjuice eller päronkaramellsås, till klassisk tomatpastasås eller ananas- och apelsingelé – det finns så mycket att prova! 

Mixer-attachments-slow-juicer-in-dishwasher

Städning av köket är en enkel match

På tal om att förenkla saker skulle det inte kunna vara enklare att rengöra KitchenAids slow juicer-del. Alla delar kan diskas i diskmaskinen, förutom drivenheten, som du kan torka av med en fuktig trasa. Vi har till och med inkluderat en praktisk borste att använda på skivorna innan de diskas i diskmaskinen.

Simon

Fantastisk

En fantastisk produkt som är enkel att installera och använda. Bra tillbehör.

img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
  1. Delen passar inte köksmaskinen 5KSM7990X med lyftarm från KitchenAid Professional.