Skip the navigation

SIKT OCH VÅG

5KSMSFTA

2 års garanti

Sikta och väg torra ingredienser med vårt tillbehör för bakning med alla köksmaskiner.

kr 2 199,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

Upp till 15 % rabatt på allt

I vår fantastiska chockrea. Skynda dig, erbjudandet upphör snart.

Exakt bakning och luftigare resultat

KitchenAids siktare och våg är varje entusiastisk bagares dröm. Den väger och siktar noggrant torra ingredienser rakt ned i skålen. Det ger dig konsekventa resultat varje gång, och lätta, fluffiga bakverk.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Integrerad köksvåg

Automatisk siktning för fluffigt resultat

3-i-1-ränna, tratt, siktare

Vad finns i förpackningen?

KitchenAidsSiktare och vågdel 5KSMSFTAhanterar flera steg av förberedelserna i ett steg. Det innebär mindre arbete och mindre disk, och det vinner alla på! 

sifter-scale-fallback-video

Gör bakningen lätt som en plätt

Få konsekventa resultat varje gång med det här smarta tillbehöret. Se hur snabbt den mäter och siktar, för lätta bakverk du kan vara stolta över.

Bättre bakning, bara så där

Bakning är en vetenskap. Noggrannhet och metod är allt, och kan vara avgörande för att din bakning ska lyckas. KitchenAids våg och siktare mäter dina torra ingredienser digitalt, och siktar dem sedan för att få bort klumpar och få in luft i blandningen. Det innebär mindre arbete, mer precision och bättre resultat.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-cake-mixture-into-pan

Redskapet för bagare med fullt upp

KitchenAids siktare och vågdel är ett viktigt tillbehör för bagare som har fullt upp. Med den kan du gradvis tillsätta vägda, siktade ingredienser i mixerskålen utan kladd. Passa bara in den i fästet på vilken KitchenAid-köksmaskin som helst, lägg ingredienserna i tratten och se hur den arbetar. 


Den här delen hjälper till att vispa ihop allt från goda sötsaker till mumsigt hembakat bröd och ser till att allt som kommer ut ur ugnen är precis så som du vill ha det.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-measuring-flour

Noggrannhet är allt inom bakning

Exakt mätning är mycket viktigt för att bakningen ska lyckas. Professionella bagare behöver konsekventa resultat, så följ alltid deras recept till punkt och pricka – minsta snedsteg kan ha stor effekt på resultatet.


Den lättanvända köksvågen mäter ingredienser efter vikt för högre precisionsnivå jämfört med volymmätning. Så dina bakverk blir precis som de ska. Köksvågen fungerar antingen som en del av tillbehöret eller kan stå ensam på din bänkskiva för vägning av ingredienser för andra uppgifter, med hjälp av den medföljande vågplattan.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-flour-in-the-ingredient-hopper

Automatiskt luftiga resultat

Låt oss vara ärliga, vi har förmodligen alla frestats att strunta i att sikta något enligt ett recept. Men att sikta de torra ingredienserna, som mjöl, bikarbonat eller bakpulver, betyder bättre blandning och fluffigare resultat. Genom att sikta får man inte bara in mer luft i blandningen, man undviker även klumpar.

Den automatiska siktaren drivs av din köksassistent och sköter all siktning åt dig, så att du kan fokusera på annat. Ljuvligt lätta bakverk, med minimal ansträngning. Och när du ska väga och tillsätta ingredienser som inte behöver siktas, till exempel chokladbitar, är det superlätt att ta av siktaren.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food-from-above

3-i-1 hjälpreda för mindre förberedelser och mindre spill

Vår kombinerade våg, siktare och trumma klarar många stadier i förberedelserna – i ett enda steg. Det innebär färre prylar, mindre röra på köksbänken och mindre smutsig disk. Väg, sikta och häll ingredienserna i mixerskålen, eller vrid tratten utåt för att rikta ingredienserna till en separat behållare utan spill. 


Det finns plats för flera ingredienser samtidigt i tratten. Tillsätt bara de torra ingredienserna tills du har nått önskad vikt enligt receptet, slå på köksmaskinen, öppna ingrediensventilen och se den arbeta.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food

Städningen går också smidigt

Du använder inte bara mindre skålar och tallrikar med siktaren och vågen – även själva delen är enkel att rengöra. Alla delar (förutom vågens och siktarens hölje) kan diskas i diskmaskinens övre ställ.  Torka sedan bara av höljet med en varm, fuktig trasa och torka noggrant med en mjuk trasa innan förvaring till nästa gång.

CathrineSomerset

Jag hade den här under julen eftersom jag bakar mycket tårtor, och jag älskar den eftersom jag inte behöver väga något på min stora våg. Jag skulle rekommendera den till alla.

img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?