Skip the navigation
-10%

MATBEREDARE FÖR KÖKSMASKIN

5KSM2FPA

2 års garanti

Matberedartillbehör som passar alla köksmaskiner för att skiva, tärna, strimla och göra fint skurna ...

kr 2 789,10kr 3 099,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

Matberedare för specialeffekter

Skiva, tärna, riv och skär i små stavar. Att äta hälsosamma och intressanta måltider har aldrig varit så enkelt!

Gjord för KitchenAid-köksmaskiner (utom 5KSM7990)

ExactSlice-systemet kontrollerar tjockleken

Tärningssats

Rivskivor och julienneskivor (fina eller grova)

Brett matarrör

Förvaringsväska

Vad finns i förpackningen?

Vem har tid med imponerande förberedelser som att tärna? Det har du, med denna mångsidiga matberedare 5KSM2FPA som används tillsammans med köksmaskinen.

Få köksmaskinen att tärna, skiva och strimla

Lägg undan kniven tills vidare och låt köksmaskinen göra det hårda arbetet. Oavsett om du river, skivar, tärnar eller gör strimlor kan du bearbeta ingredienser hemma via köksmaskinens frontfäste. Krispig salsa, vegetarisk curry… vilken rätt börjar du med?

Mixer-attachments-food-processor-slicing-apples-with-food-processor

Förberedelsearbete som görs av KitchenAid-köksmaskinen

Anslut matberedaren till universalfästet på KitchenAid-köksmaskinen(1). Öppna bara frontfästet och sätt på. Sedan är du redo att skiva, tärna, riva och strimla din väg till hälsosamma måltider som uppskattas även av dem som är petiga med maten. Du får också exakta resultat hemma, med eleganta, exotiska och färgglada uppläggningsfat som överraskar dina gäster.

Mixer-attachments-food-processor-mixer-with-attachment-slicing-vegetables

Exakta skivor från tjockt till tunt

Med KitchenAids exklusiva ExactSlice-system kan du skära skivor i vilken tjocklek du vill genom att välja en av de sex tillgängliga inställningarna med den externa spaken. 

Det finns ingen frukt, grönsak eller hårdost som kan stå emot detta effektiva skivningssystem. Den skivar från tjockt till tunt (och allt däremellan) med blad i rostfritt stål och manuell hastighetskontroll. Så oavsett om det är lasagne, tårta eller smörgåsar på menyn blir resultatet perfekt.

Mixer-attachments-food-processor-mixer-with-attachment-slicing

Tärna snabbt och exakt

Perfekt tärnad mat ser inte bara imponerande ut, den har också den extra bonusen att den tillagas jämnt. Det gör allting enklare när du steker eller fräser.

Tärna snabbt och exakt massor av grönsaker och frukter hemma med denna mångsidiga hackningsdel. Tärningssatsen med dubbla knivar skär snygga kuber i perfekt storlek på bara några ögonblick. Använd dem i din senaste skapelse!

Mixer-attachments-food-processor-mixer-with-attachment-slicing-1

Ta bort allt krångel när du river och strimlar

Rivskivan i matberedaren river fint eller grovt allt från hårdost till kål. Så du behöver inte krångla med kniv eller rivjärn när du gör en strimlad sallad eller grönsaksbiffar. Du kan också använda julienneskivan för att hacka tunna, jämna bitar av hårda frukter eller grönsaker, som rödbetor, äpplen eller morötter. Den här typen av bearbetning kallas också ”french-cut” eller ”matchstick-cut” och är idealisk när du till exempel vill marinera eller tillaga grönsaker till fisk.

Mixer-attachments-food-processor-feed-tube-close-up

Matarrör och påskjutare som sparar tid

Enkelhet är principen bakom den här matberedaren. Tack vare ett 2-i-1 brett matarrör och en matpåskjutare som trycker maten mot öppningen behöver du inte skära allt i små bitar eller stanna upp för att skrapa i bitarna. 

Matpåskjutaren, som kan monteras under skivan, trycker fram maten som ska bearbetas. Du kan fortsätta med att trycka in bitarna och se snabba resultat.

Mixer-attachments-food-processor-storage-box

Superenkel att förvara och rengöra

Du blir säkert glad över att det finns en kompakt förvaringsväska för alla utbytbara delar. Förvara skivorna prydligt tillsammans utan att de tar upp för mycket utrymme i köket. Eftersom delarna också tål maskindisk innebär det att allt förblir i ursprungligt skick. Inget krångel, inget spill.

ElisaLondon

Mycket bra

Den är mindre än väntat men väldigt kraftfull och bra.

Jag använder den för att tärna, och den är lysande.

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?